Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Rarity, tu tikra saunuole. i uzduoti idejai daug saves, rezultatas tikrai meniskas, o ne toks buitiakas, koks gavosi pvz man lotuliukas.gif lb lb grazus darbai. Ir modeliukas - tikra grazuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano pratęsimas pirmai grupei smile.gif Laukiu Jūsų nuomonės. Labai baisu, nes aš vis su maistu, o čia jau kitokia nuotrauka biggrin.gif

user posted image

P.S. Žinau, kad būtų geriau, jei geltonas balionas būtų visas, bet labai stiprus vėjas buvo. Nenorėjo balionai į vėliavą susidėlioti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija.a: 27 vasario 2011 - 22:44
Liabu

Pakomentuosiu jūsų foto jau ryt... blush2.gif

O šiandien dedu kritikai ...gal ir nėra gėlės tas objektas kurį norėčiau nuolat fotografuoti, bet kompozicijos, spalvų ir kt. dalykų pasimokymui "pajamiau"... norėjau pasižaisti su popietine saule namie ax.gif Man pačiai trečia labiausiai patinka.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 27 vasario 2011 - 23:32
Akasha, su švente 4u.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(rarity @ 2011 02 27, 20:54)
Dar vieną įmesiu smile.gif

user posted image

Nėra ką komentuoti, - gražu.
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 27, 22:38)
Mano pratęsimas pirmai grupei smile.gif Laukiu Jūsų nuomonės. Labai baisu, nes aš vis su maistu, o čia jau kitokia nuotrauka biggrin.gif

P.S. Žinau, kad būtų geriau, jei geltonas balionas būtų visas, bet labai stiprus vėjas buvo. Nenorėjo balionai į vėliavą susidėlioti smile.gif

Labiausiai bado akis fotografo seselis(ar taip turejo buti?) dar nukirstas balionas.
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 02 27, 23:32)
Liabu

Pakomentuosiu jūsų foto jau ryt... blush2.gif

O šiandien dedu kritikai ...gal ir nėra gėlės tas objektas kurį norėčiau nuolat fotografuoti, bet kompozicijos, spalvų ir kt. dalykų pasimokymui "pajamiau"... norėjau pasižaisti su popietine saule namie  ax.gif Man pačiai trečia labiausiai patinka.

Jeigu antroje butu tik vienas ziedas-butu tobula! trukdo man tas antras ziedas prilipes. o siaip visos gan neblogos! patinka pirmos fonas melynas, galetu visas toks buti, o ne puse nuotraukos. Sauniai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 28 vasario 2011 - 01:13
Laba,
Pirmiausia Akasha-su šventėm smile.gif
rarity, na mano akim tai pirmoji mieliausia( nepaisant tų raukšlių) 4u.gif
Refresh, na kai profesonaliai negali vertint, tai man tikrai įdomi pasirodė tavo foto, tik gal detalės trukdo g.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Dėkinga visoms už komentarus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 27, 22:35)
Rarity, tu tikra saunuole. i uzduoti idejai daug saves, rezultatas tikrai meniskas, o ne toks buitiakas, koks gavosi pvz man  lotuliukas.gif  lb lb grazus darbai. Ir modeliukas - tikra grazuole  drinks_cheers.gif

Stengiausi žinok smile.gif Gėda būtų labai prieš jus visas, jei bele kaip padaryčiau - vis tik ne vakar fotografuoti pradėjau mirksiukas.gif

QUOTE(Lora27 @ 2011 02 27, 23:48)
Nėra ką komentuoti, - gražu.

Dėkui, Loreta bigsmile.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 02 28, 08:09)
rarity, na mano akim tai pirmoji mieliausia( nepaisant tų raukšlių) 4u.gif

Man irgi ji visai miela. Jei dar su kaklu būčiau geriau susitvarkiusi, tai visai neblogai būtų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 28, 09:06)
Man irgi ji visai miela. Jei dar su kaklu būčiau geriau susitvarkiusi, tai visai neblogai būtų  cool.gif

Pas mane taipat "garbanojasi" kaklas doh.gif biggrin.gif Tai sunku kažką ir padaryt su tokiom rinkėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 27, 09:45)
Dar apžiūrėjau flickr Moocha, SM ar ne Bizyte? Nu gražu žiūrėti kokie pasikeitimai. Labai žymiai matosi tobulėjimas. Tikrai.

ačiū labai rolleyes.gif

nemažai per savaitgalį prikalbėjot, o ir foto kiek bigsmile.gif nu šaunuolės tikrai, gerai padirbėjot ax.gif labai geros užduotys su tais portretais, įdomu stebėti, o ir pačios fotografės tokie gražūs modeliukai bigsmile.gif

Akasha, pavėluoti sveikinimai 4u.gif

gėda gėda, aš koliažo nepadarius dar, galėčiau kam perleisti, bet noriu nufotkint taip kaip esu sugalvojus, bet va dar neišgavau to norimo varianto, nors bandžiau jau ne kartą ir ne du doh.gif

iš paskutinių foto, Gotte, man antra ir trečia, gražiai gavosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2011 02 27, 19:54)
Dar vieną įmesiu smile.gif

user posted image

o koks apšvietimas čia naudotas? ax.gif labai gražiai užduotis atlikai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 28 vasario 2011 - 09:22
Labas rytelis

Vakar ir aš prisėdau prie mūsų su Žydraakė bendro darbo, dar nebaigiau, bet įpusėjau, šiaip buvo super atlikinėti užduotis ir aš noriu darrrr... bigsmile.gif be to gavau progą išbandyti 50-uką ir dabar dar tvirčiau žinau - aš jo noriu, man jo reikia...ir jis BUS... kažkada per ateinančius mėnesius, melsiuos, kad būtų kuo greičiau bigsmile.gif
Dėkui dar kartą Yvettei už pastangas ir mūsų, žaliuokių mokymą 4u.gif

Akasha, su tortadieniuuu... idėjų, minčių, polėkio, meilės gyvenimui!!!!! 4u.gif

Žadėjau pakomentuoti ankstesnes foto:

Erse, dukrytės portretukai super.. wub.gif jauku, miela, gražu, šilta...aš irgi pamišus dėl savo mažylės cool.gif ir būtinai ją bandysiu papuošti tavo parekomenduota gelyte, kurią zadu pasigaminti, dėkui už "receptą" 4u.gif

Nikoleta, įstrigo tavo lašiukai, fantastika bigsmile.gif žiūrėjau ir žiūrėjau ...jei tave turėčiau flickr, traukčiau į mėgstamiausius 4u.gif

Vanilla, sokejuke86, šauniai pasidarbavote drinks_cheers.gif , taip pat sutinku su išsakyta kritika.

Burka, auto neblogai pavyko, lauksim kitų foto, nebūtinai auto ax.gif

Zirzilja, kritikuot portretukus sekasi lengviau, nei pačiai juos gaminti biggrin.gif ...na bet nieko, patirtis ir sugebėjimai su laiku ateina mirksiukas.gif labai lauksiu tavo užduotėlių ir tikiuosi, kad ten matysis patobulėjimas. Beje, tavo pyragas skaniai atrodo, jau kelintas maisto darbelis ir gana neprastai pavykęs...žiū gal maisto sritis bus tavo arkliukas bigsmile.gif

QUOTE(rarity @ 2011 02 27, 16:51)

Man pati pačiausia antra foto, tik kiek trukdo saulutė ar kas ten ant peties krašto...na tas kampas...o šiaip foto man superinė bigsmile.gif

QUOTE(Tiga @ 2011 02 28, 01:18)
Jeigu antroje butu tik vienas ziedas-butu tobula! trukdo man tas antras ziedas prilipes. o siaip visos gan neblogos! patinka pirmos fonas melynas, galetu visas toks buti, o ne puse nuotraukos. Sauniai:)

dėkui už komentarą 4u.gif

Jei būtų mano valia, visur liktų tik po vieną žiedą ir nieko daugiau...nu va taip norėjosi man...tik gaila buvo nudrąskyt žiedus vardan foto...ištrinti kaži ar mokėčiau gražiai..
Atsakyti
Kiek daug entuziazmo ir kiek daug foto paskutiniuose psl smile.gif

KAs dar negavot užduočių, iki ryt tikrai surašysiu. Nespėju truputuką, bet pasistengsiu.
Atsakyti