Mano pratęsimas pirmai grupei Laukiu Jūsų nuomonės. Labai baisu, nes aš vis su maistu, o čia jau kitokia nuotrauka
P.S. Žinau, kad būtų geriau, jei geltonas balionas būtų visas, bet labai stiprus vėjas buvo. Nenorėjo balionai į vėliavą susidėlioti
P.S. Žinau, kad būtų geriau, jei geltonas balionas būtų visas, bet labai stiprus vėjas buvo. Nenorėjo balionai į vėliavą susidėlioti
Liabu
Pakomentuosiu jūsų foto jau ryt...
O šiandien dedu kritikai ...gal ir nėra gėlės tas objektas kurį norėčiau nuolat fotografuoti, bet kompozicijos, spalvų ir kt. dalykų pasimokymui "pajamiau"... norėjau pasižaisti su popietine saule namie Man pačiai trečia labiausiai patinka.
O šiandien dedu kritikai ...gal ir nėra gėlės tas objektas kurį norėčiau nuolat fotografuoti, bet kompozicijos, spalvų ir kt. dalykų pasimokymui "pajamiau"... norėjau pasižaisti su popietine saule namie Man pačiai trečia labiausiai patinka.
Akasha, su švente
Nėra ką komentuoti, - gražu.
QUOTE(rarity @ 2011 02 27, 20:54)
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 27, 22:38)
Mano pratęsimas pirmai grupei Laukiu Jūsų nuomonės. Labai baisu, nes aš vis su maistu, o čia jau kitokia nuotrauka
Labiausiai bado akis fotografo seselis(ar taip turejo buti?) dar nukirstas balionas.
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 02 27, 23:32)
Liabu
Jeigu antroje butu tik vienas ziedas-butu tobula! trukdo man tas antras ziedas prilipes. o siaip visos gan neblogos! patinka pirmos fonas melynas, galetu visas toks buti, o ne puse nuotraukos. Sauniai:)
Laba,
Pirmiausia Akasha-su šventėm
rarity, na mano akim tai pirmoji mieliausia( nepaisant tų raukšlių)
Refresh, na kai profesonaliai negali vertint, tai man tikrai įdomi pasirodė tavo foto, tik gal detalės trukdo
Pirmiausia Akasha-su šventėm
Refresh, na kai profesonaliai negali vertint, tai man tikrai įdomi pasirodė tavo foto, tik gal detalės trukdo
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 27, 22:35)
Rarity, tu tikra saunuole. i uzduoti idejai daug saves, rezultatas tikrai meniskas, o ne toks buitiakas, koks gavosi pvz man lb lb grazus darbai. Ir modeliukas - tikra grazuole
Stengiausi žinok Gėda būtų labai prieš jus visas, jei bele kaip padaryčiau - vis tik ne vakar fotografuoti pradėjau
QUOTE(Lora27 @ 2011 02 27, 23:48)
Dėkui, Loreta
QUOTE(mamagute @ 2011 02 28, 08:09)
Man irgi ji visai miela. Jei dar su kaklu būčiau geriau susitvarkiusi, tai visai neblogai būtų
QUOTE(rarity @ 2011 02 28, 09:06)
Man irgi ji visai miela. Jei dar su kaklu būčiau geriau susitvarkiusi, tai visai neblogai būtų
Pas mane taipat "garbanojasi" kaklas Tai sunku kažką ir padaryt su tokiom rinkėm
QUOTE(Yvette @ 2011 02 27, 09:45)
Dar apžiūrėjau flickr Moocha, SM ar ne Bizyte? Nu gražu žiūrėti kokie pasikeitimai. Labai žymiai matosi tobulėjimas. Tikrai.
ačiū labai
nemažai per savaitgalį prikalbėjot, o ir foto kiek nu šaunuolės tikrai, gerai padirbėjot labai geros užduotys su tais portretais, įdomu stebėti, o ir pačios fotografės tokie gražūs modeliukai
Akasha, pavėluoti sveikinimai
gėda gėda, aš koliažo nepadarius dar, galėčiau kam perleisti, bet noriu nufotkint taip kaip esu sugalvojus, bet va dar neišgavau to norimo varianto, nors bandžiau jau ne kartą ir ne du
iš paskutinių foto, Gotte, man antra ir trečia, gražiai gavosi
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2011 02 27, 19:54)
o koks apšvietimas čia naudotas? labai gražiai užduotis atlikai
Labas rytelis
Vakar ir aš prisėdau prie mūsų su Žydraakė bendro darbo, dar nebaigiau, bet įpusėjau, šiaip buvo super atlikinėti užduotis ir aš noriu darrrr... be to gavau progą išbandyti 50-uką ir dabar dar tvirčiau žinau - aš jo noriu, man jo reikia...ir jis BUS... kažkada per ateinančius mėnesius, melsiuos, kad būtų kuo greičiau
Dėkui dar kartą Yvettei už pastangas ir mūsų, žaliuokių mokymą
Akasha, su tortadieniuuu... idėjų, minčių, polėkio, meilės gyvenimui!!!!!
Žadėjau pakomentuoti ankstesnes foto:
Erse, dukrytės portretukai super.. jauku, miela, gražu, šilta...aš irgi pamišus dėl savo mažylės ir būtinai ją bandysiu papuošti tavo parekomenduota gelyte, kurią zadu pasigaminti, dėkui už "receptą"
Nikoleta, įstrigo tavo lašiukai, fantastika žiūrėjau ir žiūrėjau ...jei tave turėčiau flickr, traukčiau į mėgstamiausius
Vanilla, sokejuke86, šauniai pasidarbavote , taip pat sutinku su išsakyta kritika.
Burka, auto neblogai pavyko, lauksim kitų foto, nebūtinai auto
Zirzilja, kritikuot portretukus sekasi lengviau, nei pačiai juos gaminti ...na bet nieko, patirtis ir sugebėjimai su laiku ateina labai lauksiu tavo užduotėlių ir tikiuosi, kad ten matysis patobulėjimas. Beje, tavo pyragas skaniai atrodo, jau kelintas maisto darbelis ir gana neprastai pavykęs...žiū gal maisto sritis bus tavo arkliukas
Man pati pačiausia antra foto, tik kiek trukdo saulutė ar kas ten ant peties krašto...na tas kampas...o šiaip foto man superinė
dėkui už komentarą
Jei būtų mano valia, visur liktų tik po vieną žiedą ir nieko daugiau...nu va taip norėjosi man...tik gaila buvo nudrąskyt žiedus vardan foto...ištrinti kaži ar mokėčiau gražiai..
Vakar ir aš prisėdau prie mūsų su Žydraakė bendro darbo, dar nebaigiau, bet įpusėjau, šiaip buvo super atlikinėti užduotis ir aš noriu darrrr... be to gavau progą išbandyti 50-uką ir dabar dar tvirčiau žinau - aš jo noriu, man jo reikia...ir jis BUS... kažkada per ateinančius mėnesius, melsiuos, kad būtų kuo greičiau
Dėkui dar kartą Yvettei už pastangas ir mūsų, žaliuokių mokymą
Akasha, su tortadieniuuu... idėjų, minčių, polėkio, meilės gyvenimui!!!!!
Žadėjau pakomentuoti ankstesnes foto:
Erse, dukrytės portretukai super.. jauku, miela, gražu, šilta...aš irgi pamišus dėl savo mažylės ir būtinai ją bandysiu papuošti tavo parekomenduota gelyte, kurią zadu pasigaminti, dėkui už "receptą"
Nikoleta, įstrigo tavo lašiukai, fantastika žiūrėjau ir žiūrėjau ...jei tave turėčiau flickr, traukčiau į mėgstamiausius
Vanilla, sokejuke86, šauniai pasidarbavote , taip pat sutinku su išsakyta kritika.
Burka, auto neblogai pavyko, lauksim kitų foto, nebūtinai auto
Zirzilja, kritikuot portretukus sekasi lengviau, nei pačiai juos gaminti ...na bet nieko, patirtis ir sugebėjimai su laiku ateina labai lauksiu tavo užduotėlių ir tikiuosi, kad ten matysis patobulėjimas. Beje, tavo pyragas skaniai atrodo, jau kelintas maisto darbelis ir gana neprastai pavykęs...žiū gal maisto sritis bus tavo arkliukas
QUOTE(rarity @ 2011 02 27, 16:51)
Man pati pačiausia antra foto, tik kiek trukdo saulutė ar kas ten ant peties krašto...na tas kampas...o šiaip foto man superinė
QUOTE(Tiga @ 2011 02 28, 01:18)
Jeigu antroje butu tik vienas ziedas-butu tobula! trukdo man tas antras ziedas prilipes. o siaip visos gan neblogos! patinka pirmos fonas melynas, galetu visas toks buti, o ne puse nuotraukos. Sauniai:)
dėkui už komentarą
Jei būtų mano valia, visur liktų tik po vieną žiedą ir nieko daugiau...nu va taip norėjosi man...tik gaila buvo nudrąskyt žiedus vardan foto...ištrinti kaži ar mokėčiau gražiai..