Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas vakaras.

Rita Gude, pritariu, kad tamsu, vartalioju monitorių kad įžiūrėti kontūrus. Visai nesinori žiūrint į nuotraukas tų uogų, seilės netysta. Dar triukšmai.
Bandyčiau kažkaip 'išskirti' tas uogas fone ryškiam
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 07, 22:45)
Negalima karpyti bet kaip. Kiekvienas veidas yra skirtingas, taip pat dviejų veidų nenukirpsi. Tavo veidui toks kirpimas netinka, tad komponuok kitaip. Talpinkis visa, ar bent jau smakrą sutalpink.

Teisybė doh.gif Tik dabar toptelėjo, kad mano veidui reikia vietos ir geriau formatas tas, kuris horizontaliai ilgesnis... Ot tai tau, kiek taisyklių nerašytų, nebūčiau pagalvojus mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 03 07, 22:48)
Rita Gude, pritariu, kad tamsu, vartalioju monitorių kad įžiūrėti kontūrus. Visai nesinori žiūrint į nuotraukas tų uogų, seilės netysta. Dar triukšmai.
Bandyčiau kažkaip 'išskirti' tas uogas fone ryškiam

Aš išskyriau TIK vieną uogą, kitos man nerūpi verysad.gif Na, reikėjo, matyt aukščiau iškelti... Kitam kartui. Dėkui
Ai, jaučiu painioja ta antra nuotrauka. Aš ir galvojo, kokios dar "uogos" smile.gif Išimsiu ją, nes ji pernelyg buitiška ir man nepatinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 22:46)
Na, supratau. Gal ir teisybė. Bet šviesiau man gaunasi per rėksminga, milimetrovkės betrūksta. Vadinasi ne siudba šiandien su gervuogėm biggrin.gif dėkoju smile.gif

Dėjau triukšmo, nes man pasirodė taip gražiau... Negerai jaučiu padariau...

Na, bet kuriuo atveju, buvo gera praktika su uogelėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 kovo 2011 - 22:50
Rita Gude, vietoj tavęs bandyčiau dar kartą, ir dar kartą su tom uogom kol gausis geriau. Nes prisvilusį blyną gi išmetam ir kepam kitą, skanesnį. Tai ir su nuotraukom kažko panašaus norėtųsi. Nes dabar pabandei, gal nelabai pavyko ir viskas? Bandyk kad gautųsi geriau.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 07, 22:45)
na jei ne pirmas auto, tada sakau blogai  smile.gif 
Negalima karpyti bet kaip. Kiekvienas veidas yra skirtingas, taip pat dviejų veidų nenukirpsi. Tavo veidui toks kirpimas netinka, tad komponuok kitaip. Talpinkis visa, ar bent jau smakrą sutalpink.

Na nesutikčiau kad netinka toks kirpimasmano veidui, tik dėl smakro nesiginčysiu būtu geriau jei būtu tilpes:)
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 03 07, 22:55)
Rita Gude, vietoj tavęs bandyčiau dar kartą, ir dar kartą su tom uogom kol gausis geriau. Nes prisvilusį blyną gi išmetam ir kepam kitą, skanesnį. Tai ir su nuotraukom kažko panašaus norėtųsi. Nes dabar pabandei, gal nelabai pavyko ir viskas? Bandyk kad gautųsi geriau.

Ok, einu dar biggrin.gif Bet pabandysiu ryškesnę tą uogą padaryt, kitaip jau per vėlu šiandien...
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 07, 23:56)
Na nesutikčiau kad netinka toks kirpimasmano veidui, tik dėl smakro nesiginčysiu būtu geriau jei būtu tilpes:)

aš ne apie šukuoseną, o apie tai, kad nukirpai smakrą ir tavo veidui, fotografuojant jį, tai netinka. Na bet neįsižeisk dėl mano komentaro, jei neklystu gavai ir pozityvių, reiškias skonio reikalas.
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 03 07, 23:44)
Aš vėl su vyrais... kritikai  ax.gif

apšvietimas fainas. Tas saulės zuikis ar kas bebūtų ant striukės ar švarko, nežinau ar patinka. Šiaip perdaug neerzina, tai gal ir gerai. Nesuprantu dėl kompozicijos, akimis lig ir stumdau aš jį kiek dešiniau, nors lig ir taip turi būti gerai. Bet faina, kad čia ir vyrų portretų būna, vat.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 07, 23:11)

apšvietimas fainas. Tas saulės zuikis ar kas bebūtų ant striukės ar švarko, nežinau ar patinka. Šiaip perdaug neerzina, tai gal ir gerai. Nesuprantu dėl kompozicijos, akimis lig ir stumdau aš jį kiek dešiniau, nors lig ir taip turi būti gerai.  Bet faina, kad čia ir vyrų portretų būna, vat.

Dėkui už pastabas smile.gif mane saulės zuikutis ir truputį erzina... galvojau nuimt, bet neišėjo gražiai ax.gif o spalvotam variante tai visai gražiai sužaidžia jis
Atsakyti

QUOTE(paprasta @ 2011 03 08, 00:16)
Dėkui už pastabas smile.gif  mane saulės zuikutis ir truputį erzina... galvojau nuimt, bet neišėjo gražiai  ax.gif o spalvotam variante tai visai gražiai sužaidžia jis

rodyk spalvotą smile.gif

labos
Atsakyti
Nelabai geriau, nes tų spalvų neliko, fonas subjaurėjo, bet kadangi uogos jau visai ištižo, teks su tuo susitaikyti smile.gif
Ačiū už kritiką, kam įdomu, Flikrėj yra dar dvi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 kovo 2011 - 23:34
QUOTE(Yvette @ 2011 03 07, 23:24)
rodyk spalvotą  smile.gif

nors sugrįžus atgal jis gal toks per aštrus... ir vagia dėmesį nuo veido...

O čia dar su šypsena smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 07 kovo 2011 - 23:58
Čia juk irgi maistas? hihihi.gif
Labai jau paprastai, alia, kol kas.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Paprasta, aš mačiau tą spalvotą. Tai viršus žymiai, mano manymu geriau nei j/b. Tik va apačia, jau deja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 08 kovo 2011 - 00:32
Sveikos merginos 4u.gif

As labai noreciau prie jusu prisijungti, bet turbut su mano fotiku nelabai imanoma verysad.gif Ko gero pirma reikia priemone fotografijoms tinkamesne nusipirkti smile.gif

Ar imanoma kazka is sio fotiko ispest, ar pirma ieskotis naujo, o tada jungtis prie jusu? 4u.gif
http://fujifilm.co.u...pix-s2750/Specs
Atsakyti