Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 03 07, 22:29)
o jūs man papasakokit, kas čia per mada šaltu metu modeliukus išrenginėti. Žinokit aš vistiek dar nesupratau. Ritmai klausiu, nesityčioju.

as tai pasakysiu is savo puses smile.gif as pvz visiskai nemegst paltu ir visu tu striukiu nuotraukose. zinau, buna graziu, bet va as pati nemoku tiek suderint. man patinka ziema kaip fonas. bet nepatinka, kad reikia prisirengt smile.gif todel dabar jau laukiu pavasario.. isrengiau dvi ir gana wink.gif daugiau nenoriu
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 07, 23:14)
Kristuk, neišsisuksi, tau užduotis. KĄ befotografuotume, bandykim daryti tai gerai. Lėlių foto. Tokias rodyčiau jei labai labai greitai norėčiau nufotografuoti, pasigirti.
O ryt parodyk mums gražesnes lėlės foto. Ir jas galima gražiai nufotografuoti. Pasodink tik tinkamoje vietoje, sužaisk su diafragmą ir pamatysi, kad ir lėlės foto, bet džiugins.
na vat, paprasta lėlės foto, bet tvarkinga, graži.
dar viena
dar

Aciu aciu aciu!!! yahoo.gif Tik pradejau skaityti komentara ir toks dziaugsmas uzpludo. Pasistengsiu rast laiko atlikti siai uzduotelei. Dziaugiuosi del to, kad nelikau nepastebeta, o dar ir spyriuka i ... gavau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Uh karsta.gif Pirma scena, eisiu link citrusinių biggrin.gif

user posted image

Buitišką išėmiau, man ji vis baisyn lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 kovo 2011 - 22:51
mergina turejo galimybe gauti grazia idomia suknele is teatro ir norejo su ja pasifotografuot. Nesugalvojom kur daugiau tai galima butu padaryt, studijos neturiu, prasytis i kazkoki salona,man kaip pradedanciajai kazkaip dar nedrasu. Lieka laukas smile.gif juk namie prie saldytuvo ar televizoriaus su tokia suknele nepafotkinsi smile.gif pagalvojau, kad bus grazu, baltas sniegas, besiplaikstanti vejyje juoda ilga suknele. Galvoj turejau viena vizija, realybej gavosi tai kas gavosi blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 22:35)
Uh karsta.gif Pirma scena, eisiu link citrusinių biggrin.gif

taaamsu.. cia jau reik, kad matytusi spalva
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 07, 22:38)
taaamsu.. cia jau reik, kad matytusi spalva

O čia būtina? blush2.gif Nes aš ir norėjau gervuogių ir mėlynių spalvos, bet nenorėjau labai aiškių linijų, su citrusiniais tą planuoju...
Papildyta:
Brum, taip geriau?

user posted image

Nors man dabar nebelabai patinka g.gif

Na, ką jau padarysi, einu link citrusinių. Kitos nuotraukos daugmaž panašios, eksperimentavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 kovo 2011 - 22:45
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 22:41)
O čia būtina?  blush2.gif  Nes aš ir norėjau gervuogių ir mėlynių spalvos, bet nenorėjau labai aiškių linijų, su citrusiniais tą planuoju...

nu neegzistuoja fotografijoj "butina" smile.gif man spalvos norisi, ne ryskiu liniju. na, kad skaniau butu smile.gif
Atsakyti
Aš vėl su vyrais... kritikai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 22:44)
O čia būtina?  blush2.gif  Nes aš ir norėjau gervuogių ir mėlynių spalvos, bet nenorėjau labai aiškių linijų, su citrusiniais tą planuoju...
Papildyta:
Brum, taip geriau?

spalvos man graziau, bet jau tada nekokybe lenda.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 07, 23:34)

Yvette del auto klystat tikrai ne pirmas čia dėtas ir ne pirmas bandymas  mirksiukas.gif (pultelis bandytas)

na jei ne pirmas auto, tada sakau blogai smile.gif
Negalima karpyti bet kaip. Kiekvienas veidas yra skirtingas, taip pat dviejų veidų nenukirpsi. Tavo veidui toks kirpimas netinka, tad komponuok kitaip. Talpinkis visa, ar bent jau smakrą sutalpink.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 07, 22:44)
nu neegzistuoja fotografijoj "butina" smile.gif man spalvos norisi, ne ryskiu liniju. na, kad skaniau butu smile.gif

Na, supratau. Gal ir teisybė. Bet šviesiau man gaunasi per rėksminga, milimetrovkės betrūksta. Vadinasi ne siudba šiandien su gervuogėm biggrin.gif dėkoju smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif vis stebiu čia veiksmą viena akimi, labai smagu matyti kaip tobulėjat wub.gif

o aš vis dar sėdžiu kūribinėj (ar kaip ten vadinas) duobėj doh.gif pafotkinu, bet nieko gero nesigauna- visiškai... žodž.. toks jausmas, kad jau tas periodas niekada nesibaigs cry.gif
Atsakyti