Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kuo ilgiau žiūriu, tuo labiau man tas katinas patinka smile.gif

Yvete, dėkui už komentarą 4u.gif
O dėl maisto fotografijos. Tu ją įsivaizduoji labiau stilizuotą?

Radau tokį paveikslėlį, gal kam pravers
user posted image

The Best Camera Angle for Food Photography
Atsakyti
Imesiu ir as kelias, nauju namu gyventoju ale "portretines" foto.
user posted image

user posted image

user posted image

Ir ...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 16:39)
Viena fotkytė  biggrin.gif kritikai...blogai, kad ausytės nukapotos, kas dar? g.gif katė taip pozavo gal 3 sekundes...  g.gif tad įmantresnei kompozicijai nebuvo laiko, čia toks kadras netyčiukas...

na, man taip pat kūno trūksta, atrodo, kad tik galva padėta, pirmas įspūdis toks smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 03 07, 17:06)
Mano akiu dziaugsmas

labai žaismingai, labai liuks ax.gif

QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 17:33)

I is for Ice-Cream

Papildyta:
Beje, dėl vertimo JB, kokį variantą dažniausiai taikote?  g.gif ten kur Hue?Saturation? ar kažkaip kitaip? g.gif

žinok ir aš nesuprasčiau, kad ten ledai, jei nebūtum pasakius, bet vat ledus kitaip norėtųsi matyti, bent jau man, bet lengva šnekėti biggrin.gif

aš su gradient map dažniausiai verčiu.

QUOTE(kristukass @ 2011 03 07, 20:16)
Dingus, nes busima diplomante esu.  smartass.gif  Daug darbo: seima, darbas, vaikas, kate, ziurkene.  biggrin.gif  Fotografija visai nustumta i sali.  verysad.gif Ir taip bus iki geguzes. Po to grisiu su visam...  unsure.gif  hihihi.gif  smile.gif

grįžk 4u.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 03 07, 20:17)
buvau darbais apsikrovus, kelias dienas cia neuzejau, tai db galvoju nuo kurio cia galo skaityt pradet  doh.gif  ot plepalai jus :DDD Dedu kritikai wink.gif

antra įdomi, bet norisi išplauto fono tolumoj ir kokios kitokios aplinkos, na, kad sukurti tą nuotaiką, kokio rūko pvz. ax.gif

man reikia susikalibruoti monitorių, bet kaip? g.gif gal kas bandėt pačios?
Atsakyti
aciu, merginos. Lauksiu dar komentaru, noris kuo daugiau gaut, suzinot, ismokt. Fotokursams pinigu nlb yra, o pati be pagalbos nelabai judu is vietos doh.gif Niekaip nesuprantu kaip jus pacios tiek pasiekiat, tiek isaugat bigsmile.gif
Atsakyti
buvau darbais apsikrovus, kelias dienas cia neuzejau, tai db galvoju nuo kurio cia galo skaityt pradet  doh.gif  ot plepalai jus :DDD Dedu kritikai wink.gif

man tai labai nenaturaliai. na, suprantu, kad taip apsirengusiu naturaliai nerasi smile.gif bet va buna tokiu istoriju sukurimo, kad ziurint foto jos itraukia ir negalvoji, kaip ten kas buvo fotkinta. o cia as matau ir mergina pozuojancia, ir tave fotkinancia smile.gif
Atsakyti
Brumbrumai, aciu, kad pakomentavai. mirksiukas.gif O man taip norejosi ta efekta "mados fotografijos" isgaut unsure.gif per didelius ir kolkas nlb igyvendinamus tikslus sau issikeliu doh.gif gal kada pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką, rodos ryt turėsiu progą net tik JB fotografuoti, išbandysiu ir šiek tiek spalvų, daviau tai mamytei pavyzdžių pažiūrėti, idėjų sesijai, matysim, kiek pasiruoš...aš savo ruožtu irgi planuojuos kas kaip...nu smagu, net pati labiau atsipalaidavau, kai nebeliko to įsispraudimo į rėmus ax.gif startuosiu nuo ryto, tysiuos paskui save šunį ir vaiką, tai bus apsunkintos foto sąlygos, bet kitos išeities neturiu deja...wish me luck tongue.gif

Dideliausias ačiū už tokius gausius komentarus apie katiną ir ledus... 4u.gif na ledai tai mano požiūriu ne skanūs turėjo būt, bet tokie stilizuoti daugiau... g.gif bijojau daugiau jų rodyti, nes tirpo akyse doh.gif tai varijavau kitaip.
Katinas taip dingta, nes ten, kur baigiasi žalias fonas, paklotas toks baltas paklotukas, kuris absol susilieja su katinu...užtat toks įspūdis tos padėtos galvos...bet man gal tuom ta foto ir įdomi...nu tokia vat galva ir viskas biggrin.gif g.gif

kristukass, uj man lėlės tai baisu.. doh.gif baisu ta siaubiakine prasme, nes man jei filme kokia lėlė ale "gyva" dalyvauja, tai man pats geriausias siaubiakas...tie sustingė veidai ir judančios akys doh.gif biggrin.gif lotuliukas.gif o jei rimtai, tai sunku kažkaip tokias foto komentuoti g.gif ką autorius nori parodyti - lėlės grožį, formas, aprangą, išraiškas? g.gif ...vienoj tai plaukas eina ties veiduku kažkaip negražiai ..dar man gal norėtųsi daugiau aplinkos, kuriose ta lėlė gyena, paslaptingumo gal tokio..tamsos gal, tų rožių, išnyrančių lyg iš niekur..

Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 07, 21:17)

antra dar visai nieko, matosi kad pozuota, na bet nėra blogai. Tik aš į jb versčiau, curves pakaitaliočiau, kad tamsesnė gautusi. Veido išraiška vistiek nelabai įtikinama, bet kai pabandžiau, gražiau atrodė nei ši spalvota versija.
Pirmai tai sakau ne. Rodos ir vieta gera ir modelis liuks ir dar kaip pasidabinęs, nu bet foto nėra. Fotografavimo kampas nepatinka, nes apgauna, tarsi griūna viskas į dešinę. Pati būčiau horizontaliai fotografavus, daug erdvės arba kairėje arba dešinėje palikdama. Plaukai galėttų kaip nors su pušimis susižaisti, kažkokio judesio juose kitokio norisi, dešinė ranka laikanti seknelę nelabai patinka. Su ta ranka kažką kitką būčiau dariusi. KArtais kai reikia fotografuoti rėkiančiais, išsišokančias, kažkuo išsiskiriančias asmenybes, parenku jiems tokias sustingusias, pačias paprasčiausias pozas, kartais padeda.

Gotte, smagu girdėti, kad pavyko kažkiek susitarti dėl rytdienos. Lauksim rezultatų.

Kristuk, neišsisuksi, tau užduotis. KĄ befotografuotume, bandykim daryti tai gerai. Lėlių foto. Tokias rodyčiau jei labai labai greitai norėčiau nufotografuoti, pasigirti.
O ryt parodyk mums gražesnes lėlės foto. Ir jas galima gražiai nufotografuoti. Pasodink tik tinkamoje vietoje, sužaisk su diafragmą ir pamatysi, kad ir lėlės foto, bet džiugins.
na vat, paprasta lėlės foto, bet tvarkinga, graži.
dar viena
dar

Žinoma, kad galima sau leisti bet kaip fotografuoti. Pati tai labai labai dažnai darau. Bet šiaip patarimas, prieš fotografuodami bet kaip, išmokit fotografuoti teisingai. O tada jau žinosit, kur galit bet kaip, kur pasistengti, kur norėsis dar geriau, kur sueis viens du ir viskas foto...

Prisiminiau prieš kelias dienas kažkuri rašė, kad giminaičiai išbrokavo kažkokią foto, kur blurinta kiek buvo. Tai žinokit mane anyta skalpuoja už visus Turto portretus, kur kažkiek galvos nukerpu. Turi būti visa galva ir jokių mažiausio plaukelio nukirpimų ( nukrypsiu nuo temos, kad jau apie plaukų kirpimą. Apsikirpo Turtas šiandien su savo žirklutėm. ***** kaip negražiai. O tik kirpykloj buvom, nėra jau ko trumpinti doh.gif Lauksim kol ataugs).
Tai jau išmokau, kai fotografuojamės, darom kelis kadrus spec. anytai, kad džiugintų ir neturėtų prie ko kibti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 kovo 2011 - 22:27
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 07, 22:06)
Brumbrumai, aciu, kad pakomentavai.  mirksiukas.gif  O man taip norejosi ta efekta "mados fotografijos" isgaut  unsure.gif per didelius ir kolkas nlb igyvendinamus tikslus sau issikeliu  doh.gif gal kada pavyks biggrin.gif

apie ta mados fotografija as tai nelabai suprantu, bet va cia man i tai nepanasu.. gal neskubek. is leto bandyk merginos pozas, fotkinimo kampa.. ns dabar labai buitiskumu kvepia, nors ir drabuziai kitokie.

gal jau skaitei, bet ka greit radau:

http://www.efoto.lt/...dos_fotografija

http://www.efoto.lt/...145/foto/select
Atsakyti
Buvo beprotiskai salta, panele po keliu kadru visiskai sustiro. tai tas turbut irgi padare savo, kad atrodo lb nenaturaliai. nu ir aisku fotografe lb profesionali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 07, 23:27)
Buvo beprotiskai salta, panele po keliu kadru visiskai sustiro. tai tas turbut irgi padare savo, kad atrodo lb nenaturaliai. nu ir aisku fotografe lb profesionali  biggrin.gif

o jūs man papasakokit, kas čia per mada šaltu metu modeliukus išrenginėti. Žinokit aš vistiek dar nesupratau. Ritmai klausiu, nesityčioju.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 07, 17:06)
Mano akiu dziaugsmas
biggrin.gif

labai patiko, neturiu prie ko prikibti

QUOTE(je t'aime @ 2011 03 07, 17:57)
Gotte jau katiną parodė, tai ir aš savo madam rodau biggrin.gif

labai gražu, kad būtu tobula kirpčiau kairės puse kur katino galva tamsi

pirma visų pirma horizontas ciuozia, nepatinka modeliuko poza labai nenatūrali, lyg išlankstyta ir norėtusi modeliuko iš arčiau, nes dabar apačios per daug
antra nepatiko, nei šakos man žiūrisi, gal jei būtu tik modelis fokuse kitap būtu, bet dabar man ji nesižiūri, sorry kad nieko gero neparašiau blush2.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 03 07, 21:46)
Imesiu ir as kelias, nauju namu gyventoju ale "portretines" foto.

man visos su lėlėm perdegusios, nesižiūri

Yvette del auto klystat tikrai ne pirmas čia dėtas ir ne pirmas bandymas mirksiukas.gif (pultelis bandytas)
Atsakyti