Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 17:39)
Viena fotkytė  biggrin.gif kritikai...blogai, kad ausytės nukapotos, kas dar? g.gif katė taip pozavo gal 3 sekundes...  g.gif tad įmantresnei kompozicijai nebuvo laiko, čia toks kadras netyčiukas...

Man kliuna tik dinges fone virsugalvis katinelio. Ir tai viskas, nes visa kita grazu. 4u.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 03 07, 18:06)
Mano akiu dziaugsmas
biggrin.gif

Labai fotogeniskas tavo akiu dziaugsmas. smile.gif Patinka "svarus" ryskumas, nuotaika. thumbup.gif
QUOTE(je t'aime @ 2011 03 07, 18:57)
Gotte jau katiną parodė, tai ir aš savo madam rodau biggrin.gif

Kadangi esu siu katinu myletoja ir didziule gerbeja, negaliu praleisti pro akis ir ssios nuotraukos. Man ji tiesiog. wub.gif

Sveikutes. biggrin.gif
Speju nepamenat manes. blush2.gif
Dingus, nes busima diplomante esu. smartass.gif Daug darbo: seima, darbas, vaikas, kate, ziurkene. biggrin.gif Fotografija visai nustumta i sali. verysad.gif Ir taip bus iki geguzes. Po to grisiu su visam... unsure.gif hihihi.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 07 kovo 2011 - 20:18
buvau darbais apsikrovus, kelias dienas cia neuzejau, tai db galvoju nuo kurio cia galo skaityt pradet doh.gif ot plepalai jus :DDD Dedu kritikai wink.gif
user posted image

ir dar viena
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanillla: 07 kovo 2011 - 20:21
Vanilla, labai priestaringi jausmai pas mane dabar. biggrin.gif g.gif Nei patinka nei nepatinka. Gaila, kad nzn, kas kliuna. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 17:39)
Viena fotkytė  biggrin.gif kritikai...blogai, kad ausytės nukapotos, kas dar? g.gif katė taip pozavo gal 3 sekundes...  g.gif tad įmantresnei kompozicijai nebuvo laiko, čia toks kadras netyčiukas...

user posted image

Patinka ryškumas, katinams man jo labai norisi, patinka, kad šviesu. O ausyčių gal ir norėtųsi visų. Dar norėčiau ausyčių sąskaita mačiau to fono priekyje. O labiausiai klūna, kad katino galva tai va guli...nors galvoju, kad jis kūną užsukęs į dešinę, bet man galva kažkaip tarsi padėta atrodo.
Aš tikrai nesikabinėju.

QUOTE(Alabama @ 2011 03 07, 18:06)
Mano akiu dziaugsmas
biggrin.gif
user posted image

Tikrai džiaugsmas, man labai patinka.
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 20:34)
Aš irgi šiandien kai vaiką paguldysiu eisiu fotkint, vyro nėr namie, alelio yra, darbai (didžiausi) pabaigti, afigiet biggrin.gif assa.gif

Ką tamstele tokioj tamsumoj jau fotkinsit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 07, 20:24)

jeigu labai norisi, tai įmanoma smile.gif aš visai nesenai su elementariausia sienine lempa auto nusifotografavau ir visai smagiai gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 03 07, 20:21)
Vanilla, labai priestaringi jausmai pas mane dabar.  biggrin.gif  g.gif  Nei patinka nei nepatinka. Gaila, kad nzn, kas kliuna.  unsure.gif

ir man gaila sad.gif idomu butu kazkokiu konkreciu pastabu gauti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 07, 20:24)
Maistą smile.gif Pasijungsiu visas savo keturias lempas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 17:33)

Papildyta:
Beje, dėl vertimo JB, kokį variantą dažniausiai taikote?  g.gif ten kur Hue?Saturation? ar kažkaip kitaip? g.gif

Aciu :***
Ledai man grazus ir as suprantu tavo poziuri.Mane tai sugadino Jamie Oliveris savo "kaimiskumu":)
O i j/b pagaliau ismokau versti, aciu Airv.PS per gradient map.
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 07, 18:55)

QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 07, 19:30)

ACIU:***
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 19:34)

Oi Alabama, kaip super, nuostabu!  wub.gif
Tu tik nepyk, bet aš tų tavo skarelių visai nesuprantu, bet dabar pamačiau, kad fotkint moki laugh.gif Dabar tave labiau suprasiu biggrin.gif Darai menus  biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(v*i*j*a @ 2011 03 07, 20:00)

QUOTE(kristukass @ 2011 03 07, 20:16)

Aciu:) wub.gif

Vanilla, ir man priestaringi jausmai.Palaukiam daugiau ismananciu.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 07, 20:17)

Vanilla, labas 4u.gif
antros tai nekomentuosiu... Tu tikrai gali geriau mirksiukas.gif
O dėl pirmos, pirma mintis - vau!!!, antra, - ojoj... Gal to, vadinamo aštrumo trūksta g.gif norisi modelio arčiau ir nesinori to miško visai (bent tokio). Apskritai norisi pakomentuot, gi kritikai, gi naujų minčių gali atsirasti tau pačiai. Bet kartu ir nesinori, kad žmogus liūdėtų. Bet man atrodo tu tą pūstą suknelę ir moterį vilkę sniege perfotografuok... Aišku, gal atsiras kas sakys atvirkščiai, tada nurašysim neskoniui biggrin.gif na, man mistika nemistiškai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 kovo 2011 - 20:56
Komentuoju tik nuo 25psl, tad nepykit ką praleidau

Vienintele, kaip pirmas auto bandymas tai nieko. Šiaip apačios trūksta ir pilkokas jb vertimas. Šviesesnio portreto norisi.

Brumbrumai
nu normalus tas tavo fotografinis skonis. Gražią foto įkėlei. Yra prie ko prisikabinti, na bet argi reikia. Gražiai žiūrisi ir tiek.

Alabama kvadratinis mergaitės portretas gražus, išties. Antras portretas kur su šaliu, man nelabai, gal kažkokios kitos kompozicijos norisi. Na nėra blogai, bet man pirmas labiau patinka.
Vitaminų foto man abi nepatinka. Na kitaip įsivaizduoju maisto fotografiją.
Gražus tavo akių Džiaugsmas. Nėra prie ko prikibti. Šaunu

Airv
nu beveik patinka. Griūna kiek į dešinę ir nepatinka kaip kairė ranka guli. Delnai ok, bet alkūnė uždengia veidą begražiuai. O visa kita liuks.

Laukine, berniuko foto jau komentavo visi. Na akutės gražios, normaliai viskas ten su jom. Tik jau minėtas apgalvės kraštukas maišo. Visa kita gražiai.

Antajo, aš susilaikau nuo trijų foto komentavimo smile.gif Nepatiko nei viena, bet tu puikiai žinai kas negerai kur, tai nerašysiu.

Olialia
tu gera komentatorė, bet fotografuot reikia pasomokinti dar. ***** rodos tikrai nemažai žinių turi, kodėl nepritaikai jų? Kad ir elementariausios komponavimo. ND su diafragma darei, tai kodėl to, ką išmokai nenaudoji praktikoje. Atitrauk mergaitę nuo sienų, durų, atidaryk diafragmą. Išsiplaus fonas. Antroje foto tarkim žiūriu į rankeną, o ne į mergaitę. O juk ne rankeną norėjai mums parodyti.
Jei foto iš archyvų, tai brūkštelk, nes žiūrint į tokias foto norisi siųsti ND perdaryti smile.gif Jei norėjai pasidžiaugti nuotraukomis irgi rašyk, pasidžiaugsim kartu. Bet šiaip kiekvieną nuotraukų klaidą rašyti truputuką laiko gaila, juolab, kad kitų nuotraukose pati pastebi viską, todėl mane stebina kdoėl savose nepastebi, ar bent keldama foto nepamini kad žinau tą ir aną klaidą, bet norėjau įkelti nes įdomu kaip jūs matot.

Nikoleta man nuotraukų tonavimas nepatinka. JB būtų geriau. Pirmoji ok, antra kiek centruotas žvilgsnis.

Rita Gude
paukštukų foto, jei apie kompozicija, trečia geriausia.

Gotte
, nu fainas tavo katinas, bet kūno man vistik trūksta, nu ar bent vienos letenėlės.
Ledų nuotraukoje apačios stinga, daugiau pačių ledų.

Je taime, nai nai nai kokį katiną turi. Toks aristokratinis, sakyčiau. Galėjo ir į objektyvą pažiūrėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 kovo 2011 - 21:04
va va, laukiu komentaru, nes man paciai patinka blush2.gif
nu antra man tikrai mistiska, ax.gif atrodo, kad mergina tuos islys is monitoriaus. tongue.gif Pirma man irgi gerai ziuris.
paskaitysiu kaip komentuojat, tai nebepatiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 14:39)
Viena fotkytė  biggrin.gif kritikai...

Nu tiesiog nuostabiai katinuko akytės atkartoja tą žalsvą pagrindą thumbup.gif Labai gražus kadras, tik man norėtųsi truputuką kitokio fotografavimo kampo smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 03 07, 15:06)
Mano akiu dziaugsmas

Bet koks šis akių džiaugsmas fotogeniškas. Žiūri į nuotrauką ir jauti emocijas-ką labai vertinu nuotraukose . Fantastika wub.gif

QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 15:33)
I is for Ice-Cream

Būtum nepasakius, kad čia ledai, būč i nesupratus. Kažkaip nilabai man skaniai žiūris ax.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 03 07, 15:57)
Gotte jau katiną parodė, tai ir aš savo madam rodau biggrin.gif

Labai gražus kadras, katinas tok karališkai išdidus čia atrodo smile.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 03 07, 18:17)
buvau darbais apsikrovus, kelias dienas cia neuzejau, tai db galvoju nuo kurio cia galo skaityt pradet  doh.gif  ot plepalai jus :DDD Dedu kritikai wink.gif

Pirmoj tai kreivas fonas maišo, antra gal geriau j/b žiūrėtųsi g.gif
Atsakyti