Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Viena fotkytė biggrin.gif kritikai...blogai, kad ausytės nukapotos, kas dar? g.gif katė taip pozavo gal 3 sekundes... g.gif tad įmantresnei kompozicijai nebuvo laiko, čia toks kadras netyčiukas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 16:39)
Viena fotkytė  biggrin.gif kritikai...blogai, kad ausytės nukapotos, kas dar? g.gif katė taip pozavo gal 3 sekundes...  g.gif tad įmantresnei kompozicijai nebuvo laiko, čia toks kadras netyčiukas...

user posted image

Geras portretas.Protingas, atsargus zvilgsnis, sutampanti akiu ir pagrindo spalva-man idomiai.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 07, 16:54)
Geras portretas.Protingas, atsargus zvilgsnis, sutampanti akiu ir pagrindo spalva-man idomiai.

Aha, jau seniai esu pastebėjus, kad sutampa mūsų lovos ir katės akių spalvos...ir taip čiut ne idealiai bigsmile.gif
MB tai juokias iš tos foto, sako: o kur pati Nikita? Čia jos tik galva biggrin.gif Na bet jin taip gulėjo, išsirietus.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 16:56)
Aha, jau seniai esu pastebėjus, kad sutampa mūsų lovos ir katės akių spalvos...ir taip čiut ne idealiai  bigsmile.gif
MB tai juokias iš tos foto, sako: o kur pati Nikita? Čia jos tik galva  biggrin.gif Na bet jin taip gulėjo, išsirietus.

O taigi jinai kaip Cesyro katinas, dingsta:))
Papildyta:
Mano akiu dziaugsmas
biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 07, 14:26)
upgreidinau, bet...nekelia man RAW į LR  g.gif nors tu ką!!!

Bijau, kad jums reikės Lightroom'o 2.1 versijos (The Adobe® Photoshop® Lightroom® 2.1 update includes these enhancements:
• Additional camera support for the Canon 50D, Canon 1000D (Digital Rebel XS/EOS Kiss F), Nikon D700, Nikon D90, Sony A900, and more )
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 07, 17:06)

Mano akiu dziaugsmas

Man tai čia tobula...nerealus JB variantas, šviesa, tos veido išraiškos, vaiko grožis, padaužiškumas, nuotraukos nuotaika...mane nupirko šitos foto wub.gif kad net nemoku apsakyt...man LABAI LABAI GRAŽU.. wub.gif

Va mano variantas maisto...kažkaip gavosi, kad žaidžiau su tuo ką turėjau ir foto spalvų norėjau...dėl skonio tai kaži, ar čia skaniai atrodo g.gif bet man pvz antajo batonas irgi ne dėl skanumo patiko, bet vat pati foto patiko...gal ir man kas gavosi panašiai g.gif beje, ar maistas būtinai turi būti skanus nuotraukose? Aš suprantu, jei tai maisto blog'as, tai taip... bet gal galima kažko kito norėti iš maisto foto g.gif

I is for Ice-Cream

user posted image
Papildyta:
Beje, dėl vertimo JB, kokį variantą dažniausiai taikote? g.gif ten kur Hue?Saturation? ar kažkaip kitaip? g.gif
Atsakyti
Gotte jau katiną parodė, tai ir aš savo madam rodau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 07, 18:06)
Mano akiu dziaugsmas
biggrin.gif

O jei koks fainas tavo akių džiaugsmelis wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 07, 18:06)
Mano akiu dziaugsmas

ŪŪŪŪŪūūūū.. koks fainas portretas!!!!! O kokios mimikos biggrin.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Aš irgi šiandien kai vaiką paguldysiu eisiu fotkint, vyro nėr namie, alelio yra, darbai (didžiausi) pabaigti, afigiet biggrin.gif assa.gif

QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 14:18)
Labai patiko, tos spalvos  wub.gif vau po visų portretų ir maisto foto net akys atsigavo, ir ta ne fokuse man superinė  thumbup.gif
Oi, gotte, kaip medus tu, net širdis apsalo laugh.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 03 07, 14:55)
jei tu manes baisios nedesi tai pazadu ir as taves baisios nedet biggrin.gif

Jeigu ką, susitiksim dar kartą biggrin.gif Kai išmoksim laitrūminti laugh.gif

Mano akiu dziaugsmas
Oi Alabama, kaip super, nuostabu! wub.gif
Tu tik nepyk, bet aš tų tavo skarelių visai nesuprantu, bet dabar pamačiau, kad fotkint moki laugh.gif Dabar tave labiau suprasiu biggrin.gif Darai menus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 17:33)
I is for Ice-Cream

Nors tu ir kaip medus ir t. t., bet žinok tavo maistas ne mano pilvui blush2.gif ta geltona su rūžava, oi fe, gal čia ne mano skonio tortas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 kovo 2011 - 19:35
Erse, mergele tu, mes mažįstamos doh.gif doh.gif doh.gif Aš tave su muiline net fotkinus per vieną susitikimą esu laugh.gif Ne, nu negaliu patikėt lotuliukas.gif
Ot ta fotografija, kiek susitinki biggrin.gif Bet kaip būtų juokinga, jei būtume viena kitą pamačiusios einant portretintis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 kovo 2011 - 20:06
Mano akiu dziaugsmas
user posted image

vajei koks grozis bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti