Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Yvete, aš laukiu naujo obj, 14 d. bus, tada ir tarsiuos dėl portretų...
Maistas vakar nepavyko, irgi salotas fotografavau. Nepatinka. Fotografuosiu ką nors kitką.

O čia šiaip, iš daržo einant...
Paukšteliukai. Gal ir per daug, bet gal kas ką turės pakomentuot...

nemoku gražiai apkarpyti, buvo gražių kadrų, bet visi centruoti, kitą kart turėsiu omeny doh.gif

Bet vis šį tą parodau blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia nefokusas, bet ką daryt, jei ji man labiausiai patinka doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 kovo 2011 - 10:58
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 11:23)
Nu nežinau, mamai JB gražu ir tiek...nori taip...
Kita vertus, aš juk irgi noriu fotkinti savo malonumui....reikia ir man pačiai rasti vidinį kompromisą...

Aj sunku  doh.gif
Einu skaityt, ką prirašėt  ax.gif

Kadangi fotografuoji ne uz pinigus, tai daryk tai savo malonumui ir tiek... tokiu atveju gali atiduoti tevams ir JB ir spalvotus variantus, o jie jau atsirinks, kas jiems labiau patinka....

Va kai Yvettes drauge su vaikuciu fotkinau irgi is pradziu sake, kad jai labiau JB patinka... Bet veliau paziurejus foto sake, kad tikrai kai kurios spalvotos geriau atrodo....

Del isdegimu ir juodu demiu nesutinku su tavim... nes jei JB bus padeges, tai ir spalvotoj bus isdegimai... Taip, kad turi rast viduriuka, nefotkint, kur bus tiesiogine saule, nes tada bus daug padegimu ir per astrus seseliai... apskritai tokio amziaus vaikui tokiais orais mano supratimu gamta nelabai tinka... tuo labiau, kad nenori jokiu spalvu fakturu ar dar kazko... Bet bandyk, ziurek kas gausis ir tarkis, kad po keliu dienu jie sutiks pasifotografuoti tavo salygomis.... Turesi ivairesniu variantu ir save isbandysi... wink.gif
Atsakyti
Šita fainuolė, Monikut
user posted image

Aišku dar galima čia ryškiau, aštriau, bet kaip pirmam kartui super 4u.gif
Atsakyti
aš dar pagalvojau, kad šiaip sau iš lempos juk neištraukė, kad va noriu jb smile.gif kažkur kažką pamatė, kas patiko ir nori panašaus rezultato iš savo fotosesijos smile.gif tai gal reiktų paklausti tėvų gal pagal kažkokį pavyzdį susižavėjo jb ir bandyt atkartoti tai g.gif čia gali prisigalvoti tiek daug visko, verstis per galvą, laužyt smegeninę, o gali būti taip, kad klientams reikia kažko paprasto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 07 kovo 2011 - 10:48
Ačiū, už pastabas 4u.gif modeliui laikas kirptis biggrin.gif savaitgalį tik nesugebėjom iki kirpyklos nulėkt blush2.gif JB šiek tiek ruda, dabar ir aš pastebėjau blush2.gif bandysim toliau eksperimentuot, šiaip sunku man vis tiek žmogeliukus fotografuot, bet bandau 4u.gif

Paukštukai žavingi, antra thumbup.gif

Būsima nuotaka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 06, 23:30)
As pvz., visai nesusitvarkau su PS RAW konvertavimu - man iskraipo spalvas, todel ta darau su Ligtroom. Ten viskas puikiai konvertuojasi.

O mano Laitrumas neatpazysta RAW verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2011 03 07, 10:03)
eksperimentas, su mano neglamūrine raganaite 

spalvos labai gražios smile.gif man tokios labai patinka, bet aš nemoku taip padaryti doh.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 03 07, 11:15)
As pritarciau Rico ir Yvettes pastaboms ir noreciau tave pagirti:)

assa.gif assa.gif assa.gif hihihi.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 11:35)

Bet tai koks ryškumas smile.gif man patinka ax.gif ir spalvos man patinka ax.gif kažkodėl man čia kalba sukasi tik apie spalvas biggrin.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 11:45)
Šita fainuolė, Monikut

Aišku dar galima čia ryškiau, aštriau, bet kaip pirmam kartui super 4u.gif

ačiū aciuks.gif

pilnai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(Nikoleta @ 2011 03 07, 11:51)

Būsima nuotaka  thumbup.gif  wub.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 07, 11:14)
O mano Laitrumas neatpazysta RAW  verysad.gif

o seniau atpazindavo?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 10:50)
Kaip rasti foto pavyzdžių?

Iš karto apie šitą seriją pagalvojau: čia
Svarbiausia pasirinkti nekontrastingą vertimą į j/b...jei spalvotose foto sniegas nebus išdegęs, tai ir j/b bus geros 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 07 kovo 2011 - 12:19
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 07, 13:05)
o seniau atpazindavo?

Na kad niekad neatpažindavo... gal kokį upgreida reik padaryt? g.gif Mano LR 1.3.
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 06, 20:51)
Portretukai:
Raganaite

Antroji, mano nuožiūra, geresnė smile.gif Pirmoj fonas nelabai tinkamas raganaitėms mirksiukas.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 03 06, 21:49)
Pirmas bandymas fotografuoti vaiką  smile.gif

Labai labai labai geras bandymas thumbup.gif Aš pritarsiu-viršutinė dešinėje-pati pačiausia wub.gif

QUOTE(Nikoleta @ 2011 03 07, 07:03)
eksperimentas, su mano neglamūrine raganaite  4u.gif bandymas žaisto WB 4u.gif

Labai graži ta raganaitė, ir įdomiai taip vertei j/b su atspalviu rudu lyg? Man labai patinka 4u.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 08:35)
O čia šiaip, iš daržo einant...

trečioji man gražiausiai žiūrisi 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 03 07, 09:14)
O mano Laitrumas neatpazysta RAW  verysad.gif

Nu labai domiai, kad neatpažįsta.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 07 kovo 2011 - 13:09
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 10:35)
Yvete, aš laukiu naujo obj, 14 d. bus, tada ir tarsiuos dėl portretų...
Maistas vakar nepavyko, irgi salotas fotografavau. Nepatinka. Fotografuosiu ką nors kitką.

kai jau gausi prasinesk man, nes man atrodo mes su tavim kartu turesim padaryt ta uzduoti smile.gif
Atsakyti