Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kadangi labai 'dievinu' centravimą, tai sakau gal bandyt išdurt pačiai save ir pvz tą fokuso tašką daryt iškart šone kur nors? smile.gif Kaip manot? Ar nusišneku?

Ačiū, o la la la už nuomonę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 06 kovo 2011 - 22:42
QUOTE(o la la la @ 2011 03 06, 21:30)

eurikaite, labai skanu. Man kiek didesnes ryskumo zonos noretusi, kad bent skanaus kremo visa pavirsiu ir vaflio faktura nors vienos sieneles galeciau apziureti...
Siaip labai idomus patiekalas, idomiai atrodo...

aciu , dar liko keleta ,reiks ryt perfotografuot ,kad ryskesnis visas butu smile.gif
Atsakyti
Portretukai:

Raganaite

user posted image

user posted image
Atsakyti
labas vakarėlis,

neturiu įkvėpimo komentarams ir noro žiūrėti foto neliko. Persisotinau kažkaip paskutinėm dienom. Žaidimo nesugebu užbaigti, savaitiniam projektui foto neturiu. Sh... Gal senatvė g.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 06, 22:30)

Alabama, niam niam kaip gaiviai salotikes atrodo smile.gif Kvepia pavasariu  - ridikeliai. wub.gif
Man smagiai ziurisi abi. Pirmojoje patinka ryskumas, baltos spalvos balansas kiek kliuna, per gelsva, apacios kiek daugiau galetu buti palikta, kadras baigiasi is karto po dubeneliu, servetele pagyvina kadra, bet jos atlenkimas i virsu, isvirkscia i virsu...
Antroji mielesne baltos spalvos balansu, rakursu, gal kiek didesnes ryskumo zonos noretusi...

Kaip noriu salotu... rolleyes.gif

Visiskai su viskuo sutinku.

QUOTE(o la la la @ 2011 03 06, 22:51)
Portretukai:

Raganaite

Patiko pirmas.Antras man lyg ne fokuse ir noreciau patiesinti unsure.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 03 06, 23:28)
labas vakarėlis,

neturiu įkvėpimo komentarams ir noro žiūrėti foto neliko. Persisotinau kažkaip paskutinėm dienom. Žaidimo nesugebu užbaigti, savaitiniam projektui foto neturiu. Sh...  Gal senatvė  g.gif

Kas nutiko? console.gif
Atsakyti
Pirmas bandymas fotografuoti vaiką smile.gif
Tai nebuvo kažkokia planuota fotosesija. Tiesiog keli kadrai pagaudyti blush2.gif
Bet kokie pastebėjimai labai laukiami ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 06 kovo 2011 - 23:49
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 07, 00:49)
Pirmas bandymas fotografuoti vaiką  smile.gif
Tai nebuvo kažkokia planuota  fotosesija. Tiesiog keli kadrai pagaudyti  blush2.gif
Bet kokie pastebėjimai labai laukiami  ax.gif

koliaže esančią foto dešinėje viršuje, pašviesink ir atskirai įkelk.
Paskutinę taip pat vos didesnę galėtum įkelti, ir jei turi panašų momentą su žvilgsniu tarkim į objektyvą, taip pat įkelk. Tada parašysiu, kad gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 06, 22:49)
Pirmas bandymas fotografuoti vaiką  smile.gif
Tai nebuvo kažkokia planuota  fotosesija. Tiesiog keli kadrai pagaudyti  blush2.gif
Bet kokie pastebėjimai labai laukiami  ax.gif

Manau turejai labiau akcentuoti mergaite- t.y.- kirpti sukneles, o kadruoti pagal mergaite, palikt jai kojas...
kai paslenku psl taip, kad jos veidas atsidurtu trecdaliu linijoj, nusikerpa virsus ir sukneles nebevagia demesio 4u.gif

Yvette 4u.gif pailsek, nors sako, kaip tik imk fotika i rankas ir padarysi kazka kitokio mirksiukas.gif
Atsakyti
Yvete, ar gavai mano AZ? 4u.gif
Atsakyti
eksperimentas, su mano neglamūrine raganaite 4u.gif bandymas žaisto WB 4u.gif

user posted image

ar taip geriau blush2.gif

user posted image

ar iš vis blogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 07 kovo 2011 - 09:12
ačiū visoms pakomentavusioms mano portretukus 4u.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 03 04, 14:37)
tad ir susimeciau. Be to jusu temoje nemazai mergaiciu (kaip bizyte, Laukine25, rarity ir kt.), is kuriu man dar mokytis ir mokytis...

na, iš manęs nelabai yra dar ko mokytis, aš jaučiuos žaliukė, o kitos merginos tikrai šaunuolės ax.gif labai svarbu praktika smile.gif

QUOTE(gotte @ 2011 03 04, 15:12)
Žinokit turiu užgimusią idėją pilvūzo fotosesijai...truputį rizikinga (ta prasme, kad nenusigaruoti į lankas) ir crazy... šiaip darneteko matyti taip nufotkintos nėštukės...reiktų pagooglinti...tik vat mąstau ar man pačiai kažkam būti modeliu tos idėjos įgyvendinime, ar pačiai fotografuoti nėštukę

labai faina, kad turi minčių, mano galvoj irgi sukasi įvairių idėjų, matau foto, tik reikia sulaukti tam tikros aplinkos joms ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 03 04, 21:06)
Įmetu kritikai pora nuotraukėlių 

patiko man ši sesija, spalvos ypač, visgi gėris ff...... rolleyes.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 04, 22:14)
Kadangi gėda ateiti tuščiom, tai parodysiu į tą pačią temą laugh.gif Irgi pražydo, o ką daugiau namie fotkint 

man antra, tik pritariu dėl plėmo.

QUOTE(Mustachio @ 2011 03 04, 22:28)
Kad ir aš tuščiom nebūčiau visai,atnešu dukros draugę....

nuotaika yra, bet kadravimas man nea.

QUOTE(Yvette @ 2011 03 04, 22:49)
Trečias dublis. Man pačiai šitas labiausiai patinka.

ši man geriausia. Bet kaip įdomu, aš šiai dainai turiu visiškai kitokią idėją, labai norėčiau ją kada įgyvendinti, vat matau foto ir psio smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 05, 14:19)
pagaliau gavau savo pulteli tai šiandien džiaugiausi ir negaliu atsidžiaugti
viena foto jį betestuojant

kiek pilkoka, o šiaip dėk daugiau auto.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 05, 15:35)
o jei apie save, tai man pvz si labai labai patinka. is esmes net nzn kodel, bet patinka

visa šita hamako serija labai faina buvo, bet vat man buvo gražesnių už šią. O šiaip tikrai dažnai panašiai jaučiuos, kas man patinka, kitiems nelabai.

QUOTE(o la la la @ 2011 03 06, 22:51)
Raganaite

nuotaika neblogai sukurta, tik pirmoj būčiau nuėmusi batukus, nu jie ne raganiški tokie. antroj pasvirę, bet nežinau ar man tai trukdo šiuo atveju g.gif

QUOTE(Nikoleta @ 2011 03 07, 09:03)
eksperimentas, su mano raganaite 

pirma liuks, kokios akys.... bigsmile.gif labai gražus modeliukas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

HELP

Ryt mąstau i gamtą palėkti vaiką pafotkinti. Kaip rasti foto pavyzdžių? Knisu ir flicr, ir google, nerandu doh.gif kažkokių briedų primeta man g.gif

Jei pavyks susiderinti, tai fotografuosiu 1,7 m. berniuką. Esmė ta kad mama nenori jokių spalvų nei rubuose, nei kažkokiose drabužio faktūrose, nori JB foto g.gif nu bet ar tada nepavojinga ant sniego fotkinti? Juk bus išdegę plotai balti g.gif Ir kam tada tą gamtą rinktis? Jei ta aplinka ne tik kad nepadės, bet ir maišys? Ar aš blogai mąstau? g.gif Tada gal geriau kaip tik kažkur kitur važiuot? g.gif
Aš nefotkinu už pinigus, bet norisi padaryt foto, kad ir šeimai tiktų, būtų gražu....bet kai nori tik VA TAIP IR NE KITAIP tai irgi sunku... g.gif

Žodžiu sutrikus aš...gal jei pamatyčiau kažkokių vaizdų, tai pasikeistų mano nuomonė, galėčiau lygiuotis į kažkokias patinkančias foto...bet dabar nu išvis neįsivaizduoju aš g.gif

Ką jūs manot paie JB mažo vaiko foto gamtoj, kur miškas, ežeras..? g.gif
Atsakyti