Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

alabama man antra skaniai

dedu ir as maisto uzduociai , kazin ar skanu ar ne biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
turiu prisipazint kad as visai ne kulinare biggrin.gif bet kad jau dalyvauju tai dalyvauju su jumis smile.gif
vaikis isinorejo nutela - tai as taip greitai uzfiksavau smile.gif ( dbr galit atsiimt ant manes tongue.gif )

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 06 kovo 2011 - 18:41
QUOTE(antajo @ 2011 03 06, 18:02)

bijau rasyt bet parasysiu biggrin.gif as tikrai labai draugiskai ir nuosirdziai.. pastebejau, kad tu labai daug nori vienoj nuotraukoj - ir tas ir anas ir dar kitas.. manau reiktu pradet nuo maziau ir tada mokantis vis itraukt daugiau dalyku.. taip ismoksi matyt, derint...  smile.gif

Dėkui antajo už nuomonę. Jokiais būdais nereikia bijoti sakyti nuomonės. Jau susitarėme, kad pyktis už kažkieno išsakytą nuomonę yra pačių pykstančių, o ne ją išsakančių reikalas biggrin.gif
Man šita foto ne margumynas. Su mano šiandienine nuotaika, suvokimu. Man asmeniškai čia dera ir tos švelniai rausvos gėlės ir vaiko meškutis bei didelės mėlynos akys. Jei kas kliūna, mano nuomone, tai tik tie kitos pagalvėlės kampučiai.
Dėl to, kad dažnai nuotraukose būna 'per daug' pas mane, sutinku visiškai. Pati tą pastebėjau ir stengiuosi taip nebedaryt. Bet vėlgi, kiekvienas tą ribą suprantame kitaip, tad gal pasirodys kad as išvadų nepadariau smile.gif Nugis, imu kiekvieną man svarbų komentarą ir tikrai derinu, apgalvoju, jei pavyksta, - išbandau praktikoje. Todėl tikrai labai džiaugiuosi sulaukusi nuomonių. Derinti tikrai reikia mokėti. Stengiuosi, mokausi. Lygindama senesnes savo foto, jau pastebėjau, kad gerokai sumažėjo tų detalių, žodžiu, augu.
Ir labai ačiū už nuomones. 4u.gif Trinu lauk šitą, pabandau įdėt kitą.

Na, o šita:
user posted image

Atsiprašau, kad trumpai palaikiau aną foto, bet, kaip sakiau, nenoriu kad vaikų nuotraukos eitų per forumus, tačiau pastabų norėjau.. Truputį kiek pavyko, gavau, visa kita, jei galėsit, parašykite flikre. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 03 06, 18:30)
alabama man antra  skaniai

Aciu.
O kas cia tokio nuostabaus?As noriu pirma visa ryskiai matyti.

QUOTE(antajo @ 2011 03 06, 18:40)

Sitaaaaaaaa wub.gif Sviesa kokia nuostabi smile.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 06, 18:55)

Man noretusi kitokio rakurso, ir kad akutes nebutu nuotraukos centre.Grazios spalvos, melynos detales-melynos vaiko akys dera.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 06, 19:10)

Man noretusi kitokio rakurso, ir kad akutes nebutu nuotraukos centre.Grazios spalvos, melynos detales-melynos vaiko akys dera.

Aha, kol nepasakei, nepastebėjau. doh.gif Jei kaip nor kirpt, kerpasi rankytės, o man būtent labai patiko kaip jis jas išmetė į šalis..
Šiaip, man ana foto geresnė, bet ana visiškai nerežisuota, kaip kažkas rašė, vaikas atbėjo ir prigulė su meškiu o aš pykštelėjau. Todėl visiškai nedėliojau nieko kas su kuo dera. Kai studijoj trys vaikai tai betvarkė buvo oho kokia smile.gif Ant lovos darėsi bele kas..
O va šioj foto, ne vaikas, bet pagalvėlės jau padėliotos mano smile.gif Tik vaikai jas susidėjo savaip, gerai kad nors paliko tas pačias kurias jiems padėjau doh.gif
Ačiū Alabama.

Antajo man foto antra fainiausia.
Atsakyti
ne nūūūū, aš irgi dabar nutellos noriu laugh.gif
Atsakyti
norejau paklausti, kaip reikia issaugoti RAW fotmata i JPG kad nenukentetu nuotraukos kokybe? galkas zino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 03 06, 16:40)
turiu prisipazint kad as visai ne kulinare biggrin.gif  bet kad jau dalyvauju tai dalyvauju su jumis smile.gif

antroji skaniausia, j/b išvis man nesižiūri... 4u.gif

eurikaite-man skanu mirksiukas.gif

alabama-pritarisu kitu nuomonems-antra geriau žiūrisi smile.gif

aš matyt jau visai atitrūkus doh.gif o kas čia per užduotys? galim prisijungt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 06, 18:10)
O kas cia tokio nuostabaus?

nesupratau , bet ai aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2011 03 06, 17:40)

man antra , j/b nesiziuri
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2011 03 06, 19:13)

eurikaite-man skanu  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 06 kovo 2011 - 20:46
QUOTE(eurikaite @ 2011 03 06, 20:50)
nesupratau , bet ai aciu  4u.gif

Matau, kad kazkoks labai grazus saldumynas, o kas tai, nesupratau. unsure.gif
Atsakyti
Laukine 25, taip jaudinaisi, o matau, kad puikiai sekesi smile.gif Su nekantrumu lauksiu nuotrauku bloge smile.gif
Berniuko akys is ties nuostabiai grazios.
Del pirmos nuotraukos... man irgi margumynas kiek kliuna ir atitraukia kiek demesi nuo berniuko.
Antrojoje labai graziai atsikartoja melyna: akyse, dzinsuose, pagalveleje, tik veidukas paciame kadro viduryje.

Alabama, niam niam kaip gaiviai salotikes atrodo smile.gif Kvepia pavasariu - ridikeliai. wub.gif
Man smagiai ziurisi abi. Pirmojoje patinka ryskumas, baltos spalvos balansas kiek kliuna, per gelsva, apacios kiek daugiau galetu buti palikta, kadras baigiasi is karto po dubeneliu, servetele pagyvina kadra, bet jos atlenkimas i virsu, isvirkscia i virsu...
Antroji mielesne baltos spalvos balansu, rakursu, gal kiek didesnes ryskumo zonos noretusi...

Kaip noriu salotu... rolleyes.gif

eurikaite, labai skanu. Man kiek didesnes ryskumo zonos noretusi, kad bent skanaus kremo visa pavirsiu ir vaflio faktura nors vienos sieneles galeciau apziureti...
Siaip labai idomus patiekalas, idomiai atrodo...

antajo, antroji skaniausiai atrodo, JB - nelabai...

Zirzilja, ka turi omey sakydama, kad nenukentetu kokybe? JPG jau gaunasi suspaustas formatas ir dalis informacijos nori nenori prarandama, toks jau jis. Su kokia programa konvertuoji?
As pvz., visai nesusitvarkau su PS RAW konvertavimu - man iskraipo spalvas, todel ta darau su Ligtroom. Ten viskas puikiai konvertuojasi.
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 06, 23:30)

Zirzilja, ka turi omey sakydama, kad nenukentetu kokybe?  JPG jau gaunasi suspaustas formatas ir dalis informacijos nori nenori prarandama, toks jau jis. Su kokia programa konvertuoji?
As pvz., visai nesusitvarkau su PS RAW konvertavimu - man iskraipo spalvas, todel ta darau su Ligtroom. Ten viskas puikiai konvertuojasi.

na tarkim atsiverciu RAW ir net nieko nedarydama, darau open Image, man ziauriai nukapoja kokybe, nuotrauka gaunasi su daug siuksliu, nesuprantu kodel, o tuo tarpu JPG kuri istraukiu is fotiko (as darau raw +jpg) tai kokybe pakenciama, nesimato jokiu siuksliu, kodel taip yra? as apie PS kalbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 06 kovo 2011 - 22:35