Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kas yra IMHO? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 06, 15:31)
Kas yra IMHO? g.gif

In my humble opinion-mano kuklia nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 06 kovo 2011 - 15:32
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 06, 11:25)
Aha, Alabama, sveikinu ir aš smile.gif Kai pati kūdroj nesu, tai kažkaip ir nepastebiu kai Jūsų foto ten atsiduria smile.gif

Nemokėsiu gražiai nuklonuot... Vis dar pamenu kaip brumbrumas to arklio vadžias nuėmė, tai man čia aukštasis pilotažas.. Aš jei ką nuimu, man vistiek dėmės lieka.. gal netaip klonuoju? Su tuo path tool aš nuiminėju. Bet švariai man vistiek neišeina.. doh.gif

as tai su clone stamp tool klonuoju. imi ir po truputi uzpiesi aplinka, kuri yra aplink
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 06, 15:32)
In my humble opinion-mano kuklia nuomone

Ačiū, Alabama 4u.gif Siaubas, kokia aš urvinė, turbūt tokius dalykus reiktų žinot jau seniai.. ax.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 06, 16:01)
as tai su clone stamp tool klonuoju. imi ir po truputi uzpiesi aplinka, kuri yra aplink

Tada gal tu labai labai išdidini ir imi vos ne po kvadračiuką keistino objekto ir jį keiti į greta esančią spalvą? Gal dėl to tau taip pavyko? (-sta)
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 06, 16:30)
Ačiū, Alabama  4u.gif Siaubas, kokia aš urvinė, turbūt tokius dalykus reiktų žinot jau seniai..  ax.gif

Ramiakas, as pati neseniai suzinojau. smile.gif

V is for vitamins.
Cia maisto uzduociai, nuotraukos panasios, bet nustatymai skyriasi.Kritikai.
user posted image

user posted image
Ar skaniai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 06, 16:30)
Ačiū, Alabama  4u.gif Siaubas, kokia aš urvinė, turbūt tokius dalykus reiktų žinot jau seniai..  ax.gif
Tada gal tu labai labai išdidini ir imi vos ne po kvadračiuką keistino objekto ir jį keiti į greta esančią spalvą? Gal dėl to tau taip pavyko? (-sta)

isdidinu tai tikrai, bet nei iki kvadratuku. tiesiog ta vieta prisitraukiu. ir tikrai ne po kvadraciuka delioju smile.gif tiesiog ziuriu atspalvius ir piesiu. nes nu nors ir atrodo, kad va visas fonas zalia spalva, is tikro ji kievienoj vietoj labai skirtinga. tai stengiuos imt arciausiai esama spalva ir su ja piest. reik tik vis ziuret, ar nesikeicia labai spalvos. ir vis keist imamos spalvos vieta. ne tai, kad viena karta pasizymi iskur imt ir tik tuo atstumu ir imi. vis keist reik. nes kitaip reziai tokie ir gaunas. ar supratai ka? biggrin.gif siaip reik tieisiog vis bandyt. as pati tik bandydama vis geriau darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 06, 17:23)
ar supratai ka? biggrin.gif siaip reik tieisiog vis bandyt. as pati tik bandydama vis geriau darau biggrin.gif

Lyg kažką GAL supratau biggrin.gif Bet tai čia tooks kruvinas darbas? Aš maniau kažkaip gal paprasčiau įmanoma? O kas jei plotas klonuotinas didesnis nei spuogas ant kaktos? Reik nuimt kokį didesnį daiktą? Tai čia užsiknisimas juodas, ką? Nėr nieko paprasčiau tam padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 03 06, 15:10)
Šiuo atveju visiškai nesutinku su jumis  4u.gif
Kam fotografuoti vaiką lovoje, jei paskui viską klonuoti? Tada galima pastatyti prie baltos sienos ir taškas.
Laukine, šitoj foto man niekas nemaišo - užburia tos nuostabios akytės. Ir jos netrodo nenatūraliai.  Dažnai mintyse pasikabinėju prie tavo foto, bet ši man labai miela - tokia visiškai nesuvaidinta - prigulė berniukas pailsėti su savo mylimu žaisliuku, o tu ėmei ir pagavai. šaunuolė  4u.gif

o as su tavim nesutinku tongue.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 06, 13:45)
Ačiū.
Man margumas patinka. Noriu spalvų, faktūrų visko daug. Kuo margiau, tuo gražiau- man toks periodas dabar smile.gif Ypač su vaikais. Drugeliai, gėlės, spalvos...

margumas yra gerai - bet reikia moket ji pateikt smile.gif cia kaip ir rubuose - reikia derint net nederinamus dalykus!
man asmeniskai per daug visko.. laksto akys.. aisku jos sustoja prie veiduko - bet ne tiek kiek turetu smile.gif
bijau rasyt bet parasysiu biggrin.gif as tikrai labai draugiskai ir nuosirdziai.. pastebejau, kad tu labai daug nori vienoj nuotraukoj - ir tas ir anas ir dar kitas.. manau reiktu pradet nuo maziau ir tada mokantis vis itraukt daugiau dalyku.. taip ismoksi matyt, derint... smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 03 06, 15:30)
IMHO tu teisi, bet cia matyt periodas toks.Turiu praeit, igausiu pasitikejimo savim, kaip augimo reikalingas tarpsnis, na kazkas tokio.Aisku, kad fignia tos kudros.

neisaugama is to smile.gif arba tai kraujy arba nea biggrin.gif doh.gif

alabama, salotu isinorejau labai 4u.gif o jei kritikai, taiimciau pirma be vienos pasluosteles.. ta prasme palikciau tik viena is dvieju, ant kuriu padetos salotos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 06 kovo 2011 - 18:04
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 06, 11:06)
Gavau tėvų leidimą, tai akimirkai noriu su Jumis pasižiaugti- kokį tobulą kūrinį :

man ten tas kairis apacioj kampukas prasos klonuojamas. Ir akytes bent sitoj nuotraukoj zvairuoja nes tikriausiai esi pasirinkus bloga kampa fotografuot.

Airv, man labai grazi ta tavo isbrokuota nuotrauka .

Alabama, o tave antra nuotrauka skanesne man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 03 06, 18:02)

alabama, salotu isinorejau labai  4u.gif  o jei kritikai, taiimciau pirma be vienos pasluosteles.. ta prasme palikciau tik viena is dvieju, ant kuriu padetos salotos  smile.gif

Aga, jei uzsimanei, tai mano juodas darbas atliktas biggrin.gif
Ten pagrindas fonas-tas rudas, ir jis man toks tuscias pasirode, tai paklojau servetele.Blasko, jo?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 06, 17:30)
Lyg kažką GAL supratau  biggrin.gif Bet tai čia tooks kruvinas darbas? Aš maniau kažkaip gal paprasčiau įmanoma? O kas jei plotas klonuotinas didesnis nei spuogas ant kaktos? Reik nuimt kokį didesnį daiktą? Tai čia užsiknisimas juodas, ką? Nėr nieko paprasčiau tam padaryti? g.gif

na ka zinau, ne kruvinas smile.gif neuztrunka tai ilgai smile.gif jei vienspalviam fone tas daiktas, tai greit. jei ne, tada ilgiau. bet nu tikrai neuzsiknisimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 06, 18:14)

Alabama, o tave antra nuotrauka skanesne man  biggrin.gif

Man antra irgi.Aciu.
Atsakyti