Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 06, 11:25)
Aha, Alabama, sveikinu ir aš smile.gif Kai pati kūdroj nesu, tai kažkaip ir nepastebiu kai Jūsų foto ten atsiduria smile.gif

Nemokėsiu gražiai nuklonuot... Vis dar pamenu kaip brumbrumas to arklio vadžias nuėmė, tai man čia aukštasis pilotažas.. Aš jei ką nuimu, man vistiek dėmės lieka.. gal netaip klonuoju? Su tuo path tool aš nuiminėju. Bet švariai man vistiek neišeina.. doh.gif

Man irgi katastrofa tie klonavimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 06, 11:19)
.Neisivaizduojant, kaip dziugu matyti savo nuotrauka taip uzkilus.
Neįsivaizduoju hihihi.gif
Kaip smagu už tave, smagu skaityti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 06, 09:28)
Man irgi katastrofa tie klonavimai biggrin.gif

va ir man švariai nuklonuot-mistika doh.gif
Atsakyti
Alabama šaunuolė 4u.gif

Laukine25 aš irgi matau stiklines akytes smile.gif man maišo kairės pusės kampas, gaunasi per daug faktūrų - gėlės, langeliai, margumas, linijos g.gif žodžiu norėtųsi vienodesnio ramesnio fono ax.gif na ir dar jei meškio akytės matytųsi bigsmile.gif būtų labai šaunus kadras ax.gif

Man taip pat patiko nuotrauka su kojytėmis hamake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 06, 11:56)
Alabama šaunuolė  4u.gif

Laukine25 aš irgi matau stiklines akytes  smile.gif  man maišo kairės pusės kampas, gaunasi per daug faktūrų - gėlės, langeliai, margumas, linijos  g.gif žodžiu norėtųsi vienodesnio ramesnio fono ax.gif  na ir dar jei meškio akytės matytųsi  bigsmile.gif  būtų labai šaunus kadras  ax.gif

Man taip pat patiko nuotrauka su kojytėmis hamake  ax.gif

Ačiū.
Man margumas patinka. Noriu spalvų, faktūrų visko daug. Kuo margiau, tuo gražiau- man toks periodas dabar smile.gif Ypač su vaikais. Drugeliai, gėlės, spalvos...
Žiemą man norisi kažko pūkuto, švelnaus, šilto, jaukaus ir prigesintų spalvų. O va pavasarį viskas, absoliučiai atvirkščiai.
Bet va dėl akyčių, nepatinka kad susidaro toks įspūdis. Tik nesuprantu kodėl jos taip atrodo, natur produktas tos akys, gal kad labai žydros, gilios tokios.. Ne kiekvienas vaikas tokias turi gražias akis, užtai ir nesitiki kad tikros? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 06, 13:45)
Ačiū.
Man margumas patinka. Noriu spalvų, faktūrų visko daug. Kuo margiau, tuo gražiau- man toks periodas dabar smile.gif Ypač su vaikais. Drugeliai, gėlės, spalvos...
Žiemą man norisi kažko pūkuto, švelnaus, šilto, jaukaus ir prigesintų spalvų. O va pavasarį viskas, absoliučiai atvirkščiai.
Bet va dėl akyčių, nepatinka kad susidaro toks įspūdis. Tik nesuprantu kodėl jos taip atrodo, natur produktas tos akys, gal kad labai žydros, gilios tokios.. Ne kiekvienas vaikas tokias turi gražias akis, užtai ir nesitiki kad tikros? smile.gif

Gerai tas margumas, bet portretinei nuotraukoj jis nuvagia demesi nuo veido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 06 kovo 2011 - 14:18
QUOTE(Alabama @ 2011 03 06, 15:07)
Gerai tas margumas, bet portretnei nuotraukoj jis nuvagia demesi nuo veido.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 06, 11:56)
Alabama šaunuolė  4u.gif

Laukine25 aš irgi matau stiklines akytes  smile.gif  man maišo kairės pusės kampas, gaunasi per daug faktūrų - gėlės, langeliai, margumas, linijos  g.gif žodžiu norėtųsi vienodesnio ramesnio fono ax.gif  na ir dar jei meškio akytės matytųsi  bigsmile.gif  būtų labai šaunus kadras  ax.gif

Man taip pat patiko nuotrauka su kojytėmis hamake  ax.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 03 06, 14:07)
Gerai tas margumas, bet portretinei nuotraukoj jis nuvagia demesi nuo veido.

Šiuo atveju visiškai nesutinku su jumis 4u.gif
Kam fotografuoti vaiką lovoje, jei paskui viską klonuoti? Tada galima pastatyti prie baltos sienos ir taškas.
Laukine, šitoj foto man niekas nemaišo - užburia tos nuostabios akytės. Ir jos netrodo nenatūraliai. Dažnai mintyse pasikabinėju prie tavo foto, bet ši man labai miela - tokia visiškai nesuvaidinta - prigulė berniukas pailsėti su savo mylimu žaisliuku, o tu ėmei ir pagavai. šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 05, 23:12)

Sveikinimai,tu to verta tikrai 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 06, 11:06)

Aj ir klausimas iškart- kai kas pastebėjo, jog akytės kaip netikros, bet aš tikrai nedariau su akimis nieko- niekada nedarau su žmonių veidais nieko, palieku tokius, kokie jie yra, viena ką tvarkau- šviesas, spalvas, ir išimtiniais atvejais, jei iškyla koks spuogas- nuklonuoju, bet daugiau nieko nieko nedarau... Nenoriu, kad tėvai, pamatę kad ir šią foto manytų kad įdėjau netikras akis vaikui, ar Jums taip neatrodo? g.gif

Man tai normalios akytes atrodo,tiesiog jos tokios pilkos spalvos,kad gal taip atrodo ax.gif kazkiek kliuna ta kamputy kitokia medziaga islindus,bet siaip tai man labai patinka nuotraukyte 4u.gif
Atsakyti
Alabama, sveikinu dėl kūdros 4u.gif bet IMHO, labai jau sureikšminat kitų nuomones
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 03 06, 15:10)
Šiuo atveju visiškai nesutinku su jumis  4u.gif

Dėkui, mielos. Visus komentarus labai vertinu. 4u.gif Turiu įvairių foto ir ramesnių spalvų ir ryškesnių, tad kadangi įdėjau šiuo atveju tik vieną, tai apie ją ir šnekate. Tėvai gaus ir ramesnių ir va tokių, spalvotų, tad gausis daugmaž pusiausvyra. Man šita foto pačiai graži, tas vaikas man kažkoks nuostabiai gražus. Pats berniukas tamsaus gymio, o akys tokios šviečia. Tik va susirūpinau, kad viskas būtų natūralu, nemėgstu dirbtinių akių ar vaškinės odos, todėl pati taip niekada nedarau ir nenorėčiau kad mano vaikams sudėtų fotografas netikras akis. Va ir pabijojau, kad šio berniuko tėvai taip nepagalvotų.. Bet manau, jie puikiai žino, kad jų vaiko akys tiesiog šiaip, neyprastai ryškios ir gražios.
Dar prie šito yra dar du broliai doh.gif Tai bloge sudėsiu visų foto.
Dėl spalvų, tai sutinku, kad margumas kartais nuvagia dėmesį, bet šiuo atveju lyg ir man nevagia.. Tos spalvos nėra labai rėkiančios. Jei kalbėt apie vagiantį margumą, man berniuko-jureivio foto drabužėliai ir detalės labiau nuvagia, nes ten labai kontrastinga viskas- mėlyna-balta spalvos.. Bet va vėl- nė viena apie tai neužsimonė tada, o man būtent tai iškart krito į akis ir net galvojau šios foto visai neduot tėvams.. O dabar gavos kad ji- viena mano foto favoričių daug kam smile.gif
Na, kai baigsiu tvarkyti, įdėsiu dar kažką, pažiūrėsim kam kokios mintys kils pamačius kitas foto.. 4u.gif
Ačiū labai dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 03 06, 15:23)
Alabama, sveikinu dėl kūdros  4u.gif bet IMHO, labai jau sureikšminat kitų nuomones

IMHO tu teisi, bet cia matyt periodas toks.Turiu praeit, igausiu pasitikejimo savim, kaip augimo reikalingas tarpsnis, na kazkas tokio.Aisku, kad fignia tos kudros.
Atsakyti