Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 04, 21:55)
Pabandysiu įkelti savo darbų. Kadangi visos naujos fotkes stacionaraiam kompe, tai parodysiu senesnius darbelius, kuriuos radau įkeltus inete.

Kokiu vardu tave efoto rasti? Pažiūrėtume ir daugiau darbų smile.gif

Laukine, dėl nuotraukų patikimo. Na man taip visada smile.gif Norisi susidėlioti galvoj viską, ar čia tikrai mano skonis prastas ar tiesiog neatitinka formato kokio smile.gif Ir kas yra teisinga (va čia klausimas į kurį atsakymo nėra, bet pastoviai kankina)? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 05 kovo 2011 - 11:56
QUOTE(airv @ 2011 03 05, 11:55)
Kokiu vardu tave efoto rasti? Pažiūrėtume ir daugiau darbų smile.gif

Laukine, dėl nuotraukų patikimo. Na man taip visada smile.gif Norisi susidėlioti galvoj viską, ar čia tikrai mano skonis prastas ar tiesiog neatitinka formato kokio smile.gif Ir kas yra teisinga (va čia klausimas į kurį atsakymo nėra, bet pastoviai kankina)? smile.gif

nu man ir visad keista, kad foto galvoju trint ar netrint, ai visgi idedu. ir viesiems patinka biggrin.gif o ta kuri man labai super, neikam nepatinka biggrin.gif bet visgi del saves viska darai.. tai as vis tiek branginu tuos kadrus, kurie man tik vienai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 05, 12:10)
nu man ir visad keista, kad foto galvoju trint ar netrint, ai visgi idedu. ir viesiems patinka biggrin.gif o ta kuri man labai super, neikam nepatinka biggrin.gif bet visgi del saves viska darai.. tai as vis tiek branginu tuos kadrus, kurie man tik vienai patinka smile.gif

Aš irgi branginu, saugau viską kas man miela smile.gif
Sulaukiau kelių komentarų, kodėl dedu būtent tokias nuotraukas į internetinę svetainę, o ne kitokias, nes kitos jiems gražesnės, geresnės ir t.t... Nusifilosofuoti galima, bet atsakymo nėra, manau smile.gif
Parodyk foto kuri Tau labai patinka, o kitiems ne smile.gif Smalsu pasidarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 05, 11:10)

Ir man unsure.gif vakar nusiunciau mamai nuotrauku, buvo kelios su soft focus, tai sake yra kelios nepatinkancios - neryskios ax.gif

Pabandziau as ta sigma 24-70, tai nusivyliau kazkiek, su 50-tuku zymiai geriau, bet dar bandysiu prie geresnio apsvietimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 27, 14:53)
Jei norėčiau fotografuoti maistą reiktų kokio naujo objektyvo. Gerai, kad tokio noro neišvysčiau  smile.gif
Nemoku nei paruošti, nei išdėlioti... Gerai, kai yra kitų žmonių tai darančių.

man tai ziauriai sunku fotografuot maista, ypac "karshta" (salotas dar iseina, nes u can take ur time ir jos nepraranda savo grozio, bet pvz su kepsniais, geriau aishku, katik ishkeptus fotkint, o man norisi tada ziauriai valgyt). ishvis nesuprantu, man vis neuztenka vietos, nemoku ishdeliot ir skaniai pateikt. pamenu, neseniai kepem su dkra kaledinius meduolius, galvoju ir as nufotkinsiu, tai visu pirma nesigavo tie meduoliai tokie super duper kaip pvz kokioj fotopastelej (nu nebuvo tos prekines ishvaizdos), be to as neisivaziduoju kaip kitos sukasi virtuvej su vaiku ir dar fotoaparatu. as be fotiko visa shlapia virtuvej buvau, nes tai ten tai ten kazhkas, o kai mano mazhe tokia judri, tai shakiai. zodziu maiste i suck, reportazhe irgi, jauciu visur lotuliukas.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 03 02, 13:56)
Apskritai labai mėgstu flickr per patinka nčių fotografų mėgiamas foto pakeliauti.

as irgi dievinu, bet ten tiek tu foto, kad toks pasizhvalgymas kartais uztrunka iki keliu valandu, o kartais kelias dienas nepabaigiu, kai mazhiau laiko biggrin.gif ir po to depresija ima, kad man taip nepavyxta, o ir laiko sugaishau beziuredama, geriau pafotkint ar ka vertingo paskaityt. ziurejimas nelabai mokina mano manymu. cia mazhiasias moxlas.
QUOTE(green_tea @ 2011 03 01, 22:12)
Be to, šalia visko norisi ir kadrų "sau", ty aš ir Eifelio bokštas, aš ir graikiškas maistas, aš miegu palapinėj ir panašiai. Tai taip ir plėšausi - ką fotografuot pirmiau, ką akcentuot ir t.t. Amžinai su ta pačia problema susiduriu  unsure.gif

kelionese mano prioritetas - butent foto sau. nes meno lauzht dazhniausiai nebuna laiko (jei keliauju su dukra), o iamzhint save, vaika - norisi. tad jei tik yra minutele laisvesne, experimentuoju, patinka deliot, ieshkot kampo, ir jei pavyxta kazhka idomesnio ishgaut - dziaugiuosi. bet visishkai nesiparinu, jei kadrai tokie grynai kelioniniai - as ir ledai, dukra ir masinyte bla bla bla.
QUOTE(mamagute @ 2011 03 02, 16:40)
be kontrasto. 'Įrankis' gal ir sunkokas, bet dėl kito nesusitariau biggrin.gif

lotuliukas.gif
jau sake, bet RAW fotkint neapsimoka jei neapdirbineji su PS. labai melynuoja (kita karta nusistatyk wb, turetu but gerai), truksta ryshkumo.
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 02, 17:08)
Ar šis variantas geriau žiūrisi, jei apskritai čia kas nors žiūrisi  biggrin.gif

man spalvota patiko, ir jb patiko. retai kada taip buna, kai du variantai man patinka. viskas ok, kvadratas geriau, nes man labai kliuna plaukai, ar tai ishdege, ar sulipe, ar shlapi, iskarto ten zhvilgsnis nukeliauja. tad apkirpus, zymiai geriau atrodo. paslpatinga tokia foto, i like.
QUOTE(o la la la @ 2011 03 02, 17:49)
Ligtroome dar patinka, kad gali tos pacios scenos (kur buvo labai panasios fotografavimo salygos) patvarkymus kopijuoti kitoms tos scenos foto. Labai patogu. Be to nesunku is jo atsidaryti nuotrauka PS ir patvarkyti ka reikia. Su PS apzaidziu tik kai kurias nuotraukas.

gal gali paaishkint apie tas scenas nesupratau truputi.. doh.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 03 02, 18:10)
O la la la, aciu.Bandysiu ir as LR parsisiust, pabandyt.

bandyk. jis ziauriai lengvas, greitai labai ishmokt galima, be to ne taip kaip PS bent jau man - nestabdo kompo, kam aktualu biggrin.gif o nors minimalus apdirbimas su LR labai gelbeja ir grazhina fotkes.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 02, 20:22)
pultelis tai neveikia biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 02, 22:55)
oi ne. manes netraukia naktine fotografija. labiau pirkau naudot namie

rimtai? o as taaaaip noriu pabandyt, man ziauriai patinka zaisti su ilgu ishlaikymu, experimentuoti su juo. bet dar taip ir neteko pabandyt..
Atsakyti
Pamirsau ikelti nuoroda blush2.gif

Apie maisto fotografavima, gal kam minciu kils, gal pades kuo nors ax.gif ten dar daugiau nuorodu pateikta i kitus susijusius straispsnius
http://networkedblogs.com/f2t4h
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 03 04, 21:09)
dėkui- tik kaklaraištis truputį kitoks gal galėjo būti  g.gif

man patiko ir spalvos ir graži apranga, šauniai viskas apgalvota, sveikinu šaunus portretukai

QUOTE(Mustachio @ 2011 03 04, 22:28)

Kad ir aš tuščiom nebūčiau visai,atnešu dukros draugę....
user posted image

man patiko foto tik viršaus arba trūksta arba kirpčiau ir dar dešinys šonas kur šviesesni man kažkiek maišo tai naikinčiau smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 04, 22:49)
Trečias dublis. Man pačiai šitas labiausiai patinka.
user posted image

nu man visos šitos su kauke nežinau, vis galvoju ką parašyti ir nesurandu, nes nesuprantu aš jų, sorry. Gal praleidau ar aprašymą ar paaiškinima kad man lengviau apsidorotu

pagaliau gavau savo pulteli tai šiandien džiaugiausi ir negaliu atsidžiaugti smile.gif))
viena foto jį betestuojant
user posted image
Atsakyti
Maggie, mano nuomone gerų foto darbų žiūrėjimas, analizavimas labai lavina akį.

Vienintele, geras daikčiukas pultelis, daugiau auto lauksiu smile.gif

Rico, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 03 04, 22:28)

As kitaip kadruociau, gal kirpti virsaus.

QUOTE(Yvette @ 2011 03 04, 22:49)
Trečias dublis. Man pačiai šitas labiausiai patinka.

Nepyk, man marsiecio serija nelabai.Kazkas joje ne taip, o kas-neuzciopiu.sad.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 03 05, 12:25)
Aš irgi branginu, saugau viską kas man miela smile.gif
Sulaukiau kelių komentarų, kodėl dedu būtent tokias nuotraukas į internetinę svetainę, o ne kitokias, nes kitos jiems gražesnės, geresnės ir t.t... Nusifilosofuoti galima, bet atsakymo nėra, manau smile.gif
Parodyk foto kuri Tau labai patinka, o kitiems ne smile.gif Smalsu pasidarė smile.gif

tai va, kad atsakymo nera smile.gif visi ziauriai skirtingi smile.gif kad ir siandien kazkiuko mugej, eini, ziuri, visikas kicas ar koks dekupazas, kuris man labai retai grazus, o ziurek, visi aikscioja aplink..

o jei apie save, tai man pvz si labai labai patinka. is esmes net nzn kodel, bet patinka smile.gif

user posted image
Atsakyti
ax.gif ax.gif ax.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 05, 09:50)
ne, viskas gerai smile.gif nu jo, reiktu idet apie tuos nuotrauku karpymus ir santykius.. tik ne visad as tema kuriu smile.gif na, bet cia ir siaip turetu but aisku, jei eini ir daraisi pvz foto 10x15. visi turbut supranta ka tai reiskia smile.gif gi foto dydis santykiu 2x3. is esmes jei cropini, gali cropint iskart santykiu 10x15, jei nesugebi suvokt, kad 2x3 yra tas pats. cia ta prasme ne tau taikau, kad nesugebi biggrin.gif

Cia man tongue.gif
Tik kad kiekviena laboratorija skirtingai daro,tai uztat ir susirupinau,koks turi but dydis.Nes ta pacia foto 2 laboratorijos skirtingai apkarpe doh.gif
Aciu dar karta uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti