Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 04, 21:46)
Ir dar- dėl augimo ir tobulėjimo.. Aš pradedu pastebėt, kad tos nuotraukos kurios gražios kitiems, man šiaip sau.. O kurios patinka man- šiaip sau kitiems. Nežinau ką galvot.. Kažkoks keistas man metas šiuo metu.
Savo nuomonę turėk smile.gif Gi ne visi tas nuomones išreiškia.

Kadangi gėda ateiti tuščiom, tai parodysiu į tą pačią temą laugh.gif Irgi pražydo, o ką daugiau namie fotkint biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 kovo 2011 - 22:16
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 04, 23:14)
Kadangi gėda ateiti tuščiom, tai parodysiu į tą pačią temą laugh.gif Irgi pražydo, o ką daugiau namie fotkint  biggrin.gif 

Mmmm.. labai patinka, ypač pirmoji wub.gif Gal tik norėtusi šiek tiek žiedo faktūra, kad matytusi.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 03 04, 20:06)
Įmetu kritikai pora nuotraukėlių  blush2.gif

Eik tu sau koks modelis bigsmile.gif Nuostabaus grožio. Jei ne ji,nuotraukos tokios gražios nebūt biggrin.gif Tavo nuotraukos kaip visuomet - beveik nepriekaištingos biggrin.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 04, 21:14)
Kadangi gėda ateiti tuščiom, tai parodysiu į tą pačią temą laugh.gif Irgi pražydo, o ką daugiau namie fotkint  biggrin.gif 

Pirma graži,Antroj antras planas blaško dėmesį smile.gif Švelnios ir gražios tavo gėlytės .... Nepatinka man orchidėjos biggrin.gif

BrumBrumai,neatsibodo atsakinėt į klausimą apie foto parametrus lotuliukas.gif Kokį šimtąjį kartą jau tu taip darai:D Į pirmą psl. įdėt reikia,prie tos informacijos,kur kaip nuotrauką iš Flickr į forumą įkelt.Ten tu irgi vis kartojais ir kartojais laugh.gif

Kokios jūs visos gražios bigsmile.gif Šauniai darbuojatės su portretais merginos drinks_cheers.gif

Kad ir aš tuščiom nebūčiau visai,atnešu dukros draugę....
user posted image

Antajo,nuostabus žaidimo užbaigimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 04 kovo 2011 - 22:42
Trečias dublis. Man pačiai šitas labiausiai patinka.
user posted image
Atsakyti
Dėkui už pagyras 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 04, 22:49)
Trečias dublis. Man pačiai šitas labiausiai patinka.
user posted image

man atrodo lyg įžiūrėčiau akis bigsmile.gif lyg matau emociją, nors ir kaukė... man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 03 04, 22:28)
BrumBrumai,neatsibodo atsakinėt į klausimą apie foto parametrus  lotuliukas.gif Kokį šimtąjį kartą jau tu taip darai:D Į pirmą psl. įdėt reikia,prie tos informacijos,kur kaip nuotrauką iš Flickr į forumą įkelt.Ten tu irgi vis kartojais ir kartojais laugh.gif

gal ka prazioplinau? smile.gif ar manes kazkas kazko dabar klause? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 05, 00:55)

Sakyk man nuoširdžiai, nes čia tavo buvo susidomėjimo šaltinis, tai kol šviežia biggrin.gif Kaip manai, ar nuo stovo fotoaparatas nenukrenta? Juk tas užsukimas toks... O gal yra geresnių užtvirtinimų? Mačiau kaip per Teleputišestvije fotografas net nenuima ir nešasi persimetęs per petį. Norėčiau įsigyti kadanors kokį gitzo, kad ir ne visai naują, ebay visko randu amžiais, bet jei bijosiu fotiką laikyti ant jo, tai ką aš žinau biggrin.gif
Dabar tokį pigų turiu, tai praverčia, sakyčiau, kas neturi pinigų, o mokosi fotografuoti, te įsigyja, labai gerai bent kuriam laikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 kovo 2011 - 01:11
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 05, 01:10)
Sakyk man nuoširdžiai, nes čia tavo buvo susidomėjimo šaltinis, tai kol šviežia biggrin.gif  Kaip manai, ar nuo stovo fotoaparatas nenukrenta? Juk tas užsukimas toks... O gal yra geresnių užtvirtinimų? Mačiau kaip per Teleputišestvije fotografas net nenuima ir nešasi persimetęs per petį. Norėčiau įsigyti kadanors kokį gitzo, kad ir ne visai naują, ebay visko randu amžiais, bet jei bijosiu fotiką laikyti ant jo, tai ką aš žinau biggrin.gif

hmm.. nu fotike tai tik skylute maziuke, i ja ir isisuka sriegiu ar kuo ten tokiu ta galva.ir ta skylute fotikuose vienoda. ir kaip suprantu, vienodai visur prisisuka.. tai nebent ta plokstele nukristu, kuri uzsideda ant galvos.. bet kazi ar yra tokia tikimybe.. nebent baladosi tu ji ten visaip ir atlenksi svirtele smile.gif siaip per peti dar nebandziau nestis persimetus biggrin.gif teoriskai manau, kad nenukris. bet man maziukei tas nesimasis per peti toks sunkus dalykas atrodo, gi visgi ir fotikas sveria, ir stovas biggrin.gif gal reiktu paklausinet, ar buna dar papildomu pritvirtinimu, kad nenukristu.. nu zinai, kokia penkiguba apsauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 04, 23:55)

Nu ne,dabar kiek mačiau niekas neklausė.Prieš porą dienų klausė. Kokiais parametrais karpyt nuotrauką fotošope. Kažkaip tu visada į šitą klausimą atsakai.Aš kai skaitau tik kas kelias dienas šitą temą,tai mano komentarai atsilikę.Atsiprašau.Kitą kart citatą parnešiu ...
Atsakyti
Tiesa, man irgi orchidėjos nepatinka, bet jos žydi, o kadangi gyvumas, gamta, gėlės man patinka, o orchidėjos nuolat žydi, tai patinka hihihi.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 05, 01:14)
gal reiktu paklausinet, ar buna dar papildomu pritvirtinimu, kad nenukristu.. nu zinai, kokia penkiguba apsauga smile.gif
Nu nu, man tas ir rūpi. Aš labai atsargi blush2.gif O kaži kieno paklausinėt, fotografų ar pardavėjų? Rimtai susidomėjau biggrin.gif Aį ir dabar suku ir bijau, kad nepersukčiau (mano nusiima plokštelė, bet turbūt pas visus nusiima g.gif ) Nes pamaniau, kad jei stovas geras, tai turi ir atitarnaut, na, nebijot nešiot ir pan.

Saldžių sapnų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 kovo 2011 - 01:44
QUOTE(Mustachio @ 2011 03 05, 01:37)
Nu ne,dabar kiek mačiau niekas neklausė.Prieš porą dienų klausė. Kokiais parametrais karpyt nuotrauką fotošope. Kažkaip tu visada į šitą klausimą atsakai.Aš kai skaitau tik kas kelias dienas šitą temą,tai mano komentarai atsilikę.Atsiprašau.Kitą kart citatą parnešiu ...

ne, viskas gerai smile.gif nu jo, reiktu idet apie tuos nuotrauku karpymus ir santykius.. tik ne visad as tema kuriu smile.gif na, bet cia ir siaip turetu but aisku, jei eini ir daraisi pvz foto 10x15. visi turbut supranta ka tai reiskia smile.gif gi foto dydis santykiu 2x3. is esmes jei cropini, gali cropint iskart santykiu 10x15, jei nesugebi suvokt, kad 2x3 yra tas pats. cia ta prasme ne tau taikau, kad nesugebi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 05, 01:42)
Nu nu, man tas ir rūpi. Aš labai atsargi  blush2.gif O kaži kieno paklausinėt, fotografų ar pardavėjų? Rimtai susidomėjau biggrin.gif Aį ir dabar suku ir bijau, kad nepersukčiau (mano nusiima plokštelė, bet turbūt pas visus nusiima  g.gif ) Nes pamaniau, kad jei stovas geras, tai turi ir atitarnaut, na, nebijot nešiot ir pan.

Saldžių sapnų 4u.gif

tai gali, kad ir kokioj vilbroj paklaust, vis tiek zinos kaip ten kas. na, arba toki fotografo, kuris visokius kalnus fotkina... kur laipiojimo ir rizikos daugiau smile.gif dar aisku i svorius reik ziuret. jei tas fotikas sunkus, ir dar plius koks televykas, nu tai jei pasvyra, gali ir ta plokstele isnest smile.gif pas mane iki 4kg galima. tai man sociai
Atsakyti
o yra cia kuri juosteles Vilniuj ryskina ir skanuoja?
Atsakyti