Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 04, 21:07)

si karta man uzkliuvo apranga, uzkliuvo geraja prasme - tiesiog superine thumbup.gif

dėkui- tik kaklaraištis truputį kitoks gal galėjo būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 03 04, 22:09)
dėkui- tik kaklaraištis truputį kitoks gal galėjo būti  g.gif

na gal ir galejo, bet ir sis gerai ziurisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 04, 21:10)
na gal ir galejo, bet ir sis gerai ziurisi rolleyes.gif

smile.gif man pačiai ir taip va nieko blush2.gif al žiūriu ir kabinėjuosi pati lotuliukas.gif gal dar kas kokios kritikos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 04, 21:01)

ir man nerodo sad.gif

prisijunkit prie grupės
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 03 04, 22:06)
Įmetu kritikai pora nuotraukėlių  blush2.gif

user posted image

user posted image
Yvete, manęs nepamiršote  blush2.gif  blush2.gif  Žinoma, neskubėkite, tik bijau pražioplinti blush2.gif

O ba, kaip gražu! Man abi nuotraukos atrodo nepriekaištingai wub.gif
Atsakyti
Paprasta, man labai patinka, gražios spalvos 4u.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 03 04, 21:01)
Jus man atleiskit uz per aktyvu savo nuomones reiskima...  Nepykit jei kam per stipriai parasiau... doh.gif 
Aš tai nė kiek nepykstu ir netgi palaikau, nes ir patarimai puikūs ir darbai tikrai geri, o dėmesingumas labai gera savybė 4u.gif
Ir tikrai labai retas čia deda kažką nuolat ax.gif Mažiau imkit į galvą, jei kas negražiai ką pasakė, visiems neįtiksit smile.gif

O aš toliau einu slėptis, nes deja, dar neišlipu iš kitų darbų, pirmadienį paskutinis terminas, tai ir kuopiu iki galo, beveik prie fotiko neprisiliesdama sad.gif

O ir naujas obj bus tik 14 d., (žadėjo 28 vasario).
Tiesa, Laukines foto man irgi patinka, ji labai greitai užaugo ir jau toli toli biggrin.gif

Ot doh.gif kalbu, tarsi jos čia nebūtų lotuliukas.gif Žinaus sakys, et, ką tu čia, ne tu ką, aš nieko nemoku, na, bet tiek to, savikritika irgi labai gerai smile.gif Bet man, Laukine, gražiausios tos atseit kopijuotos nuotraukos lotuliukas.gif Aš kai ne gerbėja originalų ir neseku kiekvienos detalės, tai man nuostabu rolleyes.gif

Labos.

Papildyta:
Tiesa, sveikinu naujojo stovo savininkę, neblogas toks sakyčiau, kai pamačiau kainą labai juokiausi biggrin.gif Aišku iš džiaugsmo, kad gerą daiktą turi, aš tai negaliu sau tokio dar leisti cool.gif

Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 03 04, 16:17)
Tiksliau įmanoma, kaitaliojant ryškumo zonas ir lipdant nuotraukas. Gal kada ir iki to daaugsiu - kol kas nemoku  blush2.gif  Čia f18 buvo wink.gif Jei fotografuoti iš toliau, galima padaryti, kad visi žiedeliai būtų ryškūs, bet tada nebus detalumo

Norėjau ir aš tavo gėlę pagirt. Visų pirma kaip pačią gėlę. Aš kai myliu jas, tai man nuostabiai graži ta gėlytė. Ir nuotrauka patiko. Bet prie f šitokio dar ryškumo nėr visiems lapams? Tai kaip nufotkina gėles, kai būna visi lapukai ryškūs? Nelabai įsivaizduoju kaip išgaunamas ryškumas lipdanti foto, nu bet vistiek doh.gif

O kad mane čia kažkas vis paminit. Smagu, bet absoliučiai nepelnytai. Man žinokit pažiūrėjus į kai kuriuos savo darbus gėda prieš žmones pasidaro, kad taip juos nufotografavau.. Tikiuosi, mano darbų žmonės niekam labai nerodo unsure.gif
Ryt man extremalių išbandymų metas: fotkinsiu savo skylutėj (studijoj) tėtį, mamą ir TRIS sūnus blink.gif unsure.gif Kraunu į batą nuo to meto kai rezervavo laiką, nežinau ar šiąnakt užmigsiu smile.gif Nors žmonės tokie malonūs pasirodė, sako, darysim viską ką pasakysi, Tu nebijok smile.gif Aš jiems iškart prisipažinau, kad nesu tiek žmonių fotkinus, kad bijau.. Smagu, kad tokie supratingi žmonės, kad jautrūs ir žada man padėt...

Dėl žaidimo antro rato aš irgi pasirašyčiau.

Ir dar- dėl augimo ir tobulėjimo.. Aš pradedu pastebėt, kad tos nuotraukos kurios gražios kitiems, man šiaip sau.. O kurios patinka man- šiaip sau kitiems. Nežinau ką galvot.. Kažkoks keistas man metas šiuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 04, 21:46)

Ir dar- dėl augimo ir tobulėjimo.. Aš pradedu pastebėt, kad tos nuotraukos kurios gražios kitiems, man šiaip sau.. O kurios patinka man- šiaip sau kitiems. Nežinau ką galvot.. Kažkoks keistas man metas šiuo metu.

man taip būna ax.gif
O tu nesijaudink- viskas bus ok... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pabandysiu įkelti savo darbų. Kadangi visos naujos fotkes stacionaraiam kompe, tai parodysiu senesnius darbelius, kuriuos radau įkeltus inete.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 04 kovo 2011 - 22:08
QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 04, 22:55)
Pabandysiu įkelti savo darbų. Kadangi visos naujos fotkes stacionaraiam kompe, tai parodysiu senesnius darbelius, kuriuos radau įkeltus inete.

nerodo
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 03 04, 23:06)
Įmetu kritikai pora nuotraukėlių  blush2.gif

Man labai geri portretukai. Apgalvota apranga, sauniai ziurisi tas fotografavimas per sakas - nuotraukai tokio erdves, uzpildymo pojuti suteikia smile.gif.

Spalvos grazios smile.gif
Kaip tokias isgauti?

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 04, 23:07)
reikia but prisijungus i SM fotografijos grupe smile.gif
tai kur butu galima pamatyt tamstos darbeliu rolleyes.gif

Lyg jau rodziau sias.
Siaip fotografuoju daugiau sau: seima, keliones, draugus... Nelabai i interneta dedu...
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 04, 23:03)
Siaip fotografuoju daugiau sau: seima, keliones, draugus... Nelabai i interneta dedu...

o tu kartais nebuvai kažkada seniau su kitu vardu prisijungusi? Žiūrėjau tavo foto ir mergaitės vardas įstrigo, kažką primena. Ir komentavimo stilius būtent tą žmogų primena. Sorry jei klystu smile.gif
Atsakyti