Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2011 03 04, 16:42)
labas  4u.gif

ba uzbaigem trecia grupe

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 04, 16:12)
Žinokit turiu užgimusią idėją pilvūzo fotosesijai...truputį rizikinga (ta prasme, kad nenusigaruoti į lankas) ir crazy... šiaip darneteko matyti taip nufotkintos nėštukės...reiktų pagooglinti...tik vat mąstau ar man pačiai kažkam būti modeliu tos idėjos įgyvendinime, ar pačiai fotografuoti nėštukę  g.gif
arba auto darykis arba prašyk, kad kas nufotkintų smile.gif Nu kaip faina, kai nėštukės pasirašo crazy idėkoms.

labas  4u.gif

ba uzbaigem

gerai užbaigėt. Aš dar tempiu gumą. Nemažai detalių prieš tai esančioje nuotraukoje, bet nu nekimba. Laukiu kol pradės kibti
Atsakyti
labas  4u.gif

ba uzbaigem trecia grupe

Gaila, man nerodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 03 04, 15:42)
labas  4u.gif

ba uzbaigem trecia grupe

sauni pabaiga bigsmile.gif thumbup.gif o gal sukam antra rata bigsmile.gif ir taip be galo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2011 03 04, 17:01)
sauni pabaiga bigsmile.gif  thumbup.gif o gal sukam antra rata bigsmile.gif ir taip be galo bigsmile.gif  biggrin.gif

i antra rata ir as noreciau!
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 03 04, 15:42)
labas  4u.gif

ba uzbaigem

Puikiai thumbup.gif lotuliukas.gif Puikus mažasis santechnikas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 04, 11:04)

jūsų gėlės kažkas nuostabaus  wub.gif  bet va konkrečiai šiuo atveju norėtųsi, kad ryškus būtų ne tik dabar esantis fokuse žiedelis, o visi trys  smile.gif

Macrinau žieduką, tai pasiekti visų žiedelių ryškumą nelabai įmanoma. Tiksliau įmanoma, kaitaliojant ryškumo zonas ir lipdant nuotraukas. Gal kada ir iki to daaugsiu - kol kas nemoku blush2.gif Čia f18 buvo wink.gif Jei fotografuoti iš toliau, galima padaryti, kad visi žiedeliai būtų ryškūs, bet tada nebus detalumo
Atsakyti
Labai gražus grupės pabaigimas ir nereali foto įvairovė buvo per visą grupę bigsmile.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 04, 15:50)
arba auto darykis arba prašyk, kad kas nufotkintų  smile.gif  Nu kaip faina, kai nėštukės pasirašo crazy idėkoms.

Ten gamtoj...reiktų varyt ankstų rytą prie kylančios saulės arba vakare jai besileidžiant... bet kažkaip labiau įsivaizduoju rytinę...super atrodytų nude...bet aš tokiai jaučiu nelabai pasirašyčiau... blush2.gif kitu atveju aprangą reikia labai labai apgalvoti...
Aj žodžiu, nežinau, ar aš pati nėštukę kitą mokėčiau taip nufotkinti... g.gif
Dar reikia rutulioti viską... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 04, 18:32)

palauk kol bus silciau, bus lengviau kokia nestuke nude fotosesijai gamtoj prikalbinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 03 04, 19:06)
QUOTE(gotte @ 2011 03 04, 18:32)

palauk kol bus silciau, bus lengviau kokia nestuke nude fotosesijai gamtoj prikalbinti smile.gif

ir aš tą patį sakau. Palaukim kol bus šilčiau, bus lengviau Gottę nude fotosesijai įkalbinti tongue.gif
Gotte, jei turi stovą, pasidaryk auto su apvalučiu pilvuku į juostelę
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 04, 17:12)
Aš tai manau, kad tu truputį daugiau dėk savo foto kritikai, savo naujų darbelių (pvz, ką šiuo metu veiki, fotografuoji?)...visoms bus įdomiau nei tik tavo komentarų ir nuomonių klausyti. Nes dabar labai sunku vertinti tavo komentarus, pamačius tik vos kelias foto, kurios tikrai nesiekia aukšto, profesionalaus lygio... o komentarų ir pastabų pažėrei tiek, lyg turėtumei didžiulę didžiulę patirtį...

Žinokit turiu užgimusią idėją pilvūzo fotosesijai...truputį rizikinga (ta prasme, kad nenusigaruoti į lankas) ir crazy... šiaip darneteko matyti taip nufotkintos nėštukės...reiktų pagooglinti...tik vat mąstau ar man pačiai kažkam būti modeliu tos idėjos įgyvendinime, ar pačiai fotografuoti nėštukę  g.gif

Supratau, mergaites, daugau darbu - maziau sneku tongue.gif O man tikrai yra ko is jusu mokytis... Tyliai skaitant jusu temele, matau kaip jus tobulejat ir man taip norisi... rolleyes.gif

Jus man atleiskit uz per aktyvu savo nuomones reiskima... Nepykit jei kam per stipriai parasiau... doh.gif

Manau, puiki ideja del nestukes fotosesijos. Isbandyti labai butu saunu - vel nauja patirtis! Jei tik yra ka pakankinti - pirmyn thumbup.gif

Atroodo ir tavo pilviuka pafotografuoti norinciu bus daug smile.gif biggrin.gif

Man is lietuviu autoriu patinka: fotopastele, Rositos darbai. Dar maciau Laukine 25 labai graziai laukima fotografuoja... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(stashiene @ 2011 03 04, 18:01)
sauni pabaiga bigsmile.gif  thumbup.gif o gal sukam antra rata bigsmile.gif ir taip be galo bigsmile.gif  biggrin.gif

Uzsiazartinot smile.gif Tikrai smagi uzduotele smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 04, 17:57)
Gaila, man nerodo sad.gif

ir man nerodo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 04 kovo 2011 - 21:02
Įmetu kritikai pora nuotraukėlių blush2.gif

user posted image

user posted image

Yvete, manęs nepamiršote blush2.gif blush2.gif Žinoma, neskubėkite, tik bijau pražioplinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 04, 22:01)

ir man nerodo sad.gif

reikia but prisijungus i SM fotografijos grupe smile.gif
tai kur butu galima pamatyt tamstos darbeliu rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 03 04, 22:06)
Įmetu kritikai pora nuotraukėlių  blush2.gif

si karta man uzkliuvo apranga, uzkliuvo geraja prasme - tiesiog superine thumbup.gif
Atsakyti