Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na, sukėliau ir aš portretų užduotis, kas netingit, užeikit 4u.gif flickr iškraipo spalvas.... unsure.gif aš matau kitokias g.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 02, 17:35)
*monikute*, nesupyk, bet man sis kadras neatrodo geras:
* Lyg noreta pabrezti akies zvilgsni, bet balta deme ant pledo ir plaukuose konkuruoja su ja ir basko demesi
* JB var. eliminuoja spalvas, bet problemos neissprendzia.

ačiū už pastebėjimus 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2011 03 02, 20:31)

Mano orchidėja pražydo

jūsų gėlės kažkas nuostabaus wub.gif bet va konkrečiai šiuo atveju norėtųsi, kad ryškus būtų ne tik dabar esantis fokuse žiedelis, o visi trys smile.gif

QUOTE(airv @ 2011 03 02, 22:41)

Liuks, šaunuolė

ačiū blush2.gif

QUOTE(gotte @ 2011 03 02, 23:36)

Krč...tai kaip man dabar foto tvarkyti ir kuo pasikliauti...man šokas...totalus  blink.gif  blink.gif  blink.gif  doh.gif  aišku, aš suprantu, kad ne visi jungiasi prie teliko kompus ir turi tokią raišką...nu bet blyn...kur ta riba, kaip man daryt  blink.gif

man atrodo netgi siekti, kad nuotraukos visur atrodytų vienodai yra misija neįmanoma ax.gif o šiaip man regis, kad nebūtų didelis skirtumas keliant į flickr reikia išsaugoti po PS apdirbimo - save for web and.... blush2.gif

QUOTE(maija @ 2011 03 02, 23:47)
stashiene Pabandziau ir as pazaisti su tavo nuotraukyte blush2.gif  Man labai ryskumo truko...
user posted image

man šis variantas irgi atrodo priimtinas smile.gif pridėjus ryškumo ir apkarpius šaunus portretas gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 03 04, 11:22)
na, sukėliau ir aš portretų užduotis, kas netingit, užeikit 4u.gif flickr iškraipo spalvas.... unsure.gif aš matau kitokias g.gif

Labai saunus portretai ir modeliukai grazus. Siek tiek pakomentavau po nuotraukomis. Saunuole!
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ateinu su dar viena namu darbu dalimi: balta baltame.

Nukulniavau i parduotuve, nusipirkau baltus kiausinius, bet ikvepimas juos fotkinant nepagavo (kiausiniai), tad prasau atleisti, kad kiek ne pagal taisykles ax.gif , bet balta baltame - kriaukliu tema...

Globa

user posted image

Lasiukus pafotkinsiu greitu metu. ax.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 04, 00:09)
gal nerašet kuom fotografuojat, kažkaip mano silpnybė žinot kokia technika naudojama ax.gif

Sorriuks ax.gif neparasiau...
Fotografuoju su Canon EOS 5D senuoju modeliuku. Objektyvai: 85 mm fiksas, 24-70 mm, EF 70-200 mm.

QUOTE(stashiene @ 2011 03 04, 10:27)
kurioje vietoje PS ieskoti funkcijos sios, jau issiaiskinti bandyciau pati su ja ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

v*i*j*a labai graziai viska surase smile.gif
PS Sharpen funkcija rasi virsutiniame meniu spaudi Filter, tada ieskai Sharpen. As bent jau naudoju Unsharp Mask funkcija, nes pagal poreiki slankioju slinktukus ir gaunu norima rezultata, nes tiesiog Sharpen, Sharpen More nepatinka del per stipraus automatinio sarpinimo. Idomumo delei pasizaisk, pamatysi, kas tau arciau sirdies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v*i*j*a @ 2011 03 04, 09:31)
cia tau parase dvi skirtingas programas,jei turi PS,bandyk pastumdyti curves  image-adjustments-curves,pasharpinti,ryskumo tikrai atsiras wink.gif

aham, supratau kad dvi skirtingos programos mirksiukas.gif nium atrodo visa tai ir "stumdziau-koregavau" bet kazko per mazai ax.gif speju sharpinti pabijojau ax.gif

aciu labai uz komentara 4u.gif 4u.gif

aciu taip pat maija uz AZ, grizusi butinai bandysiu 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 03 04, 12:57)

v*i*j*a labai graziai viska surase smile.gif

PS Sharpen funkcija rasi virsutiniame meniu spaudi Filter, tada ieskai Sharpen. As bent jau naudoju Unsharp Mask funkcija, nes pagal poreiki slankioju slinktukus ir gaunu norima rezultata, nes tiesiog Sharpen, Sharpen More nepatinka del per stipraus automatinio sarpinimo. Idomumo delei pasizaisk, pamatysi, kas tau arciau sirdies mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

naudojau ir as Unsharp Mask, turbut pabijojau "prisisharpinti" ax.gif biggrin.gif biggrin.gif

aciu labai o la la la mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 03, 22:19)

as labai norejau paklausti, ka jus veikiat pradziamokslyje ax.gif nesupraskit manes klaidingai, mums labai reikia pamokymu,komentaru, ir kritikos is labiau mokanciu, tai paskaicius komentarus jusu, man vaizdas toks susidare, kad labai daug zinot ir mokat, taigi vel klausimas, kas jus cia atvijo?

QUOTE(bizyte @ 2011 03 04, 11:22)
na, sukėliau ir aš portretų

saunuole, geri darbai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 04 kovo 2011 - 14:09
QUOTE(bizyte @ 2011 03 04, 12:22)

Labai mieli portretukai. Super wub.gif Man tos su veju plaukuose - nepakartojamos. Labai svelnus vertimas i JB.
Atsakyti
Man padėjo su portreto nuotrauka vienas žmogus ir štai kas gavosi (vat ką reiškia mokėti dirbti su PS smile.gif ). Dabar supratau, kad šalia mokymosi fotografuoti reikia labai intensyviai mokytis ir dirbti su nuotraukų koregavimo programomis ax.gif

Man šis variantas pats pačiausias wub.gif nors darbas ir ne mano, bet kitą kartą žinosiu kas kaip blush2.gif tai va rolleyes.gif jau paliksiu ramybėje šį kadrą karsta.gif biggrin.gif hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 04, 14:30)

jau flickr'e rasiau, šitas variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 04, 16:08)
as labai norejau paklausti, ka jus veikiat pradziamokslyje?

Pas jus cia viskas taip intensyviai vyksta biggrin.gif biggrin.gif , tad ir susimeciau. Be to jusu temoje nemazai mergaiciu (kaip bizyte, Laukine25, rarity ir kt.), is kuriu man dar mokytis ir mokytis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 04, 14:37)
Pas jus cia viskas taip intensyviai vyksta biggrin.gif  biggrin.gif , tad ir susimeciau. Be to jusu temoje nemazai mergaiciu (kaip bizyte, Laukine25, rarity ir kt.), is kuriu man dar mokytis ir mokytis... ax.gif

Aš tai manau, kad tu truputį daugiau dėk savo foto kritikai, savo naujų darbelių (pvz, ką šiuo metu veiki, fotografuoji?)...visoms bus įdomiau nei tik tavo komentarų ir nuomonių klausyti. Nes dabar labai sunku vertinti tavo komentarus, pamačius tik vos kelias foto, kurios tikrai nesiekia aukšto, profesionalaus lygio... o komentarų ir pastabų pažėrei tiek, lyg turėtumei didžiulę didžiulę patirtį...
Forumas čia kaip mažytė bendruomenė, kai kas pažįsta vienas kitą gyvai, kai kas tik forume, bet visos susidarom tam tikrą įspūdį apie čia rašančius žmones, jų suvokimą fotografijoje ir apie fotografiją, jų pasaulėžiūrą, foto, tobulėjimą ir pan. Tad ir komentarus savo adresu įvairiai vertiname.
Pvz man asmeniškai tavo pasisakymus labai dar sunku kažkaip įvertinti... g.gif norisi mažiau kalbų, o daugiau darbų tongue.gif

Žinokit turiu užgimusią idėją pilvūzo fotosesijai...truputį rizikinga (ta prasme, kad nenusigaruoti į lankas) ir crazy... šiaip darneteko matyti taip nufotkintos nėštukės...reiktų pagooglinti...tik vat mąstau ar man pačiai kažkam būti modeliu tos idėjos įgyvendinime, ar pačiai fotografuoti nėštukę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 04 kovo 2011 - 15:15
labas 4u.gif

ba uzbaigem trecia grupe

Atsakyti