Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba...o man labai patiko paskutinis modeliukas ir portretukas, nereikia taip suspaust...man patiko poza ax.gif
O stai ir mano bandymai portretuko...aciu dar karta Yvetei uz pamokas, rasymus...mokymus... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano modeliukas buvo JORETA 4u.gif
Portretuko bandymai,lauksiu nuomoniu,komentaru:), pasakysiu, nebuvo lengva,paprasta...vis tik pirma karta matomas zmogus bigsmile.gif bet su mielu noru dar tai pakartosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 02, 22:25)

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 02, 22:28)

QUOTE(maija @ 2011 03 02, 22:47)

QUOTE(o la la la @ 2011 03 03, 11:37)

ačiū labai visom, kad pakomentavot ir nepatingėjot pakoreguoti mano foto aciuks.gif

tai dabar iškilo klausimas: su kuo, kaip tvarkote ryškumą bigsmile.gif ax.gif man jo dažnai mano nuotraukose trūksta ax.gif

ačiū iš anksto už atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 03, 20:09)

O stai ir mano bandymai portretuko...

Jūratike thumbup.gif . Man patinka labai wub.gif
Gerų šventinių kadrų visoms! O aš bandysiu laimę kokį prancūzišką kadrą nors sau į albumą pasigaut. Vežuos kitinį...
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2011 03 03, 22:21)
tai dabar iškilo klausimas: su kuo, kaip tvarkote ryškumą bigsmile.gif  ax.gif man jo dažnai mano nuotraukose trūksta ax.gif

Lightroom arba PS
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 03, 21:19)
Lightroom arba PS

o aš vis dar laukiu Jūsų ND.
Šiaip smagu kad komentuojat, ir nemažai reiškiat savo nuomone, bet nepatinka kai žmonės ignoruoja tam tikras taisykles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 03, 21:51)
o aš vis dar laukiu Jūsų ND.
Šiaip smagu kad komentuojat, ir nemažai reiškiat savo nuomone, bet nepatinka kai žmonės ignoruoja tam tikras taisykles schmoll.gif

tai kad ji dėjo berods, prieš kelis psl. linkas yra mastau.gif
jei ne - sorry..
http://www.supermama...?...&p=45124549
čia, pati žiūrėjau ir visi, mano akimis žiūrint, buvo atlikti gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 03 kovo 2011 - 21:55
QUOTE(Almost @ 2011 03 03, 21:53)
tai kad ji dėjo berods, prieš kelis psl. linkas yra mastau.gif
jei ne - sorry..
http://www.supermama...?...&p=45124549
čia, pati žiūrėjau ir visi, mano akimis žiūrint, buvo atlikti gerai  smile.gif

dėkui labai ir ką aš be Jūsų daryčiau, persiprašau kad sugebėjau nepastebėti, visi liuks
o la la la, dabar jau kitaip klausiu smile.gif)) nes bijau būt vėl lpražiopsojus o gal nerašet kuom fotografuojat, kažkaip mano silpnybė žinot kokia technika naudojama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 03, 18:15)
turi but 2x3 formato. arba galima pasakyt, kad nekarpytu foto. tada turesi tokiu, koki matai smile.gif

Aciu Jums labai 4u.gif Bandysiu,nes uzsakant internetu labai jas apkarpo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 03, 23:09)
dėkui labai ir ką aš be Jūsų daryčiau, persiprašau kad sugebėjau nepastebėti, visi liuks
o la la la, dabar jau kitaip klausiu smile.gif)) nes bijau būt vėl lpražiopsojus o gal nerašet kuom fotografuojat, kažkaip mano silpnybė žinot kokia technika naudojama ax.gif

Jaučiu dauguma pražioplino, nes juk visos dėjom nuotraukas tiesiai į forumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 03, 21:09)
mano modeliukas buvo JORETA 4u.gif
Portretuko bandymai,lauksiu nuomoniu,komentaru:), pasakysiu, nebuvo lengva,paprasta...vis tik pirma karta matomas zmogus bigsmile.gif bet su mielu noru dar tai pakartosiu mirksiukas.gif

Aš neturiu dar teisės būt labai kritike, bet man labai patiko, tik pora nuotraukų kur pasirėmusi alkūne per šviesios, arba mano kompiuteris taip rodo ax.gif Man norėtųsi šiek tiek tamsiau, kad kūnas nesusilietų su fonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 03, 21:19)
Lightroom arba PS

ačiū, gal jei kada nepatingėsite, galetumete i AZ brukstelti, kurioje vietoje PS ieskoti funkcijos sios, jau issiaiskinti bandyciau pati su ja ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2011 03 04, 08:27)
ačiū, gal jei kada nepatingėsite, galetumete i AZ brukstelti, kurioje vietoje PS ieskoti funkcijos sios, jau issiaiskinti bandyciau pati su ja ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

cia tau parase dvi skirtingas programas,jei turi PS,bandyk pastumdyti curves image-adjustments-curves,pasharpinti,ryskumo tikrai atsiras wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v*i*j*a: 04 kovo 2011 - 09:34