Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(joreta @ 2011 02 27, 16:52)
Labutis,

su maisto gaminimu, gal ir susidoročiau, bet jį gražiai pakomponuot ir dar nufotografuot  schmoll.gif be šansų man kol kas. Taigi pasuosiu su šiuo projektu.
Yvette, ar siųst tuos "žalius" portretus ar bandyt pačiai, ką nors gamint ir kelt čia teismui?

gali atsiųsti, mailą rodos turi.
O dėl maisto, jetau, juk ir aš nemoku gražiai komponuot, o vistiek pabandžiau. Nepabandysi, nežinosi kaip tau išeis.

Cheles, gavau mailą, bet atrašysiu vėliau.
Atsakyti
Ojei Ohara, kaip aciu smile.gif Atsidariau ir iskart toks torciukas... Dekui labai...

Yvette, ir tau dekui smile.gif
Atsakyti
Simona, su gimtadieniu 4u.gif

Yvette, mano bandymai. Nelabai gal atitinka tai, ką reikėjo atlikti, bet esu visai patenkinta rezultatais blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

o čia man pati mieliausia foto

user posted image

Yvette, laukiu tavo vertinimo ir visų kitų komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 27, 17:51)
Simona, su gimtadieniu  4u.gif

Yvette, mano bandymai. Nelabai gal atitinka tai, ką reikėjo atlikti, bet esu visai patenkinta rezultatais  blush2.gif

Labai gražu matau, į ką lygiuotis reikia 4u.gif thumbup.gif Čia bent mano žalios akimis. Antra ir paskutinė wub.gif
Atsakyti
Rarity šauniai pasidarbavai. man su apšviestais plaukais patinka
Atsakyti
rairity nu liuks, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
rarity idomu kokia uzduotis. Man fainiausia antra. Pirma del kaklo rauksliu nepatinka, pavagio jos demesi. Priespaskutines keistai tas galvos kirpimas, tiksliau tas juodas kampas su plaukais keistai ziurisi. Paskutine miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 02 27, 16:56)
Labai gražu matau, į ką lygiuotis reikia 4u.gif  thumbup.gif  Čia bent mano žalios akimis. Antra ir paskutinė wub.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2011 02 27, 17:08)
Rarity šauniai pasidarbavai. man su apšviestais plaukais patinka

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 27, 17:22)
rairity nu liuks, man patiko  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 02 27, 17:27)
rarity idomu kokia uzduotis.  Man fainiausia antra. Pirma del kaklo rauksliu nepatinka, pavagio jos demesi. Priespaskutines keistai tas galvos kirpimas, tiksliau tas juodas kampas su plaukais keistai ziurisi. Paskutine miela  wub.gif

palauksiu Yvette's komentarų wink.gif
Atsakyti
Jūs komentuokit smile.gif o aš kol kas tyliai pasidžiaugsiu.
Normaliai komentaras prisėsti galėsiu vakare. Rarirty, ta su gėle. Labai fainą kadravimą jai radau smile.gif netradicinis, bet gražus
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 27, 15:51)

paskutine man miela, pirmoj labai aki rezia kaklo rauksles

Atsakyti
kokios smagios jūsų užtuotėlės ir darbai thumbup.gif

aš ir norėčiau gauti užduotėlę blush2.gif ar dar per anskti noriu blush2.gif
Atsakyti
Dar vieną įmesiu smile.gif

user posted image
Atsakyti