Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 03 03, 09:50)
Brumbrumai, visai geras tavo stovas. Man kelis metus paprastesnis tarnauja ir tikrai nesiskundžiu.

aga, tikrai labai juo dziaugiuos. ziuresim, kaip veliau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 03, 08:49)
as per daug nesirinkau. iskart labai matosi ar stabilus ar ne. Pirkau Vilbroj, sita http://www.vilbrafot...d=126&pid=12523. Tik nera specifikacijos cia surasyta. Norejau, kad butu mano aukscio, svarbiausia stabilus. O galva is esmes paprasta, vartosi i visas puses ir tiek. Galva gal 80 lt, nedaug. yra ten ir mandru, bet man nereikia tu navarotu.

Sveikinu, geras daikciukas. 4u.gif Svarbiausia, kad su galva pirkai, tai gerai, labai pravercia. Geras pirkinys thumbup.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 03, 08:50)

Brumbrumai, visai geras tavo stovas. Man kelis metus paprastesnis tarnauja ir tikrai nesiskundžiu.

Ir man vyras pries kokius 5 metus Velbon isrinko ir nupirko, lengvas patogus, stabilus thumbup.gif , na ir vaikai pazaidzia, mano didieji fotografai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 03, 10:49)
as per daug nesirinkau. iskart labai matosi ar stabilus ar ne. Pirkau Vilbroj, sita http://www.vilbrafot...d=126&pid=12523. Tik nera specifikacijos

ačiū už info smile.gif
Atsakyti
joreta, atsiremusios Jurates nuotraukos poza nelabai tinkama pasirode. Nepatogumas kazkoks jauciamas.
Nuotraukos kur ziuri i prieki - rinkciausi gal ne gulscia, o stacia nuotraukos formata.
O siap saunus bandymai smile.gif

stashiene, labai mielas portretumas, kiek demesi blasko nuogu ranku sviesus ploteliai. Desiniji apatini kampa as tamsinciau, o prikirpciau kairiji. Va taip mazdaug:

user posted image

Nors vis dar norisi siek tiek erdves is virsaus ir desines, kad portretukas butu ne taip suspaustas.

gotte, saunus bandymai, keli komentarai Flickeryje.

Tik dabar isikirtau, kad dabartine jusu uzduotis - portretukai. Kokie reikalavimai siai uzduociai? Praeitoje temoje maciau lyg tokia uzduoti: portretas is priekio, portretukas is sono su rankomis ant kaklo ir is nugaros... Butinas spalvotas ir JB variantas? Ar cia kiekviena grupele turi savo uzdavini?

Jei sukonkretintumete uzduoti, noreciau ir as pabandyti ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 03 kovo 2011 - 11:44
QUOTE(o la la la @ 2011 03 03, 12:37)
Tik dabar isikirtau, kad dabartine jusu uzduotis - portretukai. Kokie reikalavimai siai uzduociai? Praeitoje temoje maciau lyg tokia uzduoti: portretas is priekio, portretukas is sono su rankomis ant kaklo ir is nugaros... Butinas spalvotas ir JB variantas? Ar cia kiekviena grupele turi savo uzdavini?

dabartinė tema tai maisto fotografavimas. Dar vyksta dainų pristatymas fotografijom, bei žaidimas grupėse. Šitos užduotys išsirutuliojo į kažką, ko nesitikėjau. Šiaip pradinė mintis buvo atvesti Zirziliją į doros kelią tongue.gif Norėjau tik jai padėti su portretukasi. Jei norisi eksperimentuoti su portretais, susirask kokius tris patinkančius portretus kad ir flickr, bandyk išsianalizuoti kokia iš kur šviesa, kokia poza ir t.t. Imk modeliuką ir padaryk tuos tris portretus. O paskui rodyk smile.gif

Ir šiaip, primiršom, kad foto ne tik temoms o ir šiaip, ne temines galima kelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 02, 15:40)
Pakritikuokit toki kadravima-
Ispausta, galva nukirsta-negerai, o kas dar?Ar idomus toks kadravimas?

O man šis kadras nepatinka g.gif Be tavo išvardintų dalykėlių, man dar ir įstrižainė per didelė.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 03, 13:37)
Ir šiaip, primiršom, kad foto ne tik temoms o ir šiaip, ne temines galima kelti  smile.gif

Aga, įkėliau, bet... Ačiū visoms komentavusioms, bet taip norėjosi išgirst iš tavęs Yvette mirksiukas.gif kokio nors pasisakymo blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 03 03, 13:19)
O man šis kadras nepatinka g.gif Be tavo išvardintų dalykėlių, man dar ir įstrižainė per didelė.

Vat as noriu pagaut ta kampa, kada ta istrizaine nebus per didele unsure.gif Toki kadravima esu macius, man ziurisi, bet kaip pagal taisykles-galima taip kadruoti ar ne-nzn.
Aciu:*
Atsakyti
Gotte, na man kolkas tavieji portretukai labiausiai patiko rolleyes.gif saunuole rolleyes.gif

as su uzduotim visai strigus, zadejau dali per sia savaite padaryti, bet mano modeliukas rota pasigavo doh.gif kazkaip reiks suktis is padeties g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 03 kovo 2011 - 13:59
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 03, 09:49)
as per daug nesirinkau. iskart labai matosi ar stabilus ar ne. Pirkau Vilbroj, sita http://www.vilbrafot...d=126&pid=12523. Tik nera specifikacijos cia surasyta. Norejau, kad butu mano aukscio, svarbiausia stabilus. O galva is esmes paprasta, vartosi i visas puses ir tiek. Galva gal 80 lt, nedaug. yra ten ir mandru, bet man nereikia tu navarotu.

jezau kaip brangu doh.gif aš už 50 lt nusipirkau, ir galva visaip kaip vartosi (tik nepatogus valdymas) ir man gerai kaip už tokią kainą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif super retai naudoju, tai kažkaip gaila investuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 03 kovo 2011 - 16:02
Sveiki fotografai!
Noreciau jusu paklausti tokio dalyko,jei galima ax.gif tarkim karpom,mazinam ir visaip kitaip nuotrauka,tai sakykit kokio ji turi buti dydzio,kad darant foto laboratorijoj jos dar labiau nenukarpytu ir tt.t.Jei kompe laikyt,tai suprantu,kad dideles reiksmes neturi,bet su gaminimu kitaip.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2011 03 03, 16:45)
Sveiki fotografai!
Noreciau jusu paklausti tokio dalyko,jei galima  ax.gif tarkim karpom,mazinam ir visaip kitaip nuotrauka,tai sakykit kokio ji turi buti dydzio,kad darant foto laboratorijoj jos dar labiau nenukarpytu ir tt.t.Jei kompe laikyt,tai suprantu,kad dideles reiksmes neturi,bet su gaminimu kitaip.Aciu 4u.gif

turi but 2x3 formato. arba galima pasakyt, kad nekarpytu foto. tada turesi tokiu, koki matai smile.gif
Atsakyti