Labutis,
graži gėlė, rarity.
O čia portreto užduotis. Modelis Jūratė Į J/B vertė Yvettė . Aš tik mygtuką spaudžiau Foto tik 2 pozom. Su trečia išsidūriau - reiks perfotkint
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 02, 18:11)
Sveikos,
kreipiuosi kas daugiau techninėj pusė nusimano:
ar gali būti, kad prie mažo f, fokusas idealus, padidinus ryškumas aiškiai matosi kur fokusuota, bet prie f didesnio, 8-11f, padidinus virš 100proc ryškumas dingsta. Nebeaišku kur fokusas. Iki stipraus išdidinimo, dar viskas ok, bet prie mažo f ir išdidinus kokybė puiki, o va kur pakeltas f, padidinus foto, fokusas plaukia.
Suprantu, kad kartais fokusas nušoka, nesufokusuoju ir pan, bet kažkoks keistas įtarimas, kad kažkas netaip: kur f mažas, visos foto puikios, kur keltas- visos liejasi padidinus.
kreipiuosi kas daugiau techninėj pusė nusimano:
ar gali būti, kad prie mažo f, fokusas idealus, padidinus ryškumas aiškiai matosi kur fokusuota, bet prie f didesnio, 8-11f, padidinus virš 100proc ryškumas dingsta. Nebeaišku kur fokusas. Iki stipraus išdidinimo, dar viskas ok, bet prie mažo f ir išdidinus kokybė puiki, o va kur pakeltas f, padidinus foto, fokusas plaukia.
Suprantu, kad kartais fokusas nušoka, nesufokusuoju ir pan, bet kažkoks keistas įtarimas, kad kažkas netaip: kur f mažas, visos foto puikios, kur keltas- visos liejasi padidinus.
koks židinio nuotolis fotografuojant ? koks išlaikymas nustatytas?
QUOTE(o la la la @ 2011 03 02, 19:59)
50mm
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 02, 20:12)
koks židinio nuotolis fotografuojant ? koks išlaikymas nustatytas?
Jau man Forgete viską paaiškino, matyt sukėliau be reikalo vėją, Tiesiog kai esu arti modelio, ryškumas vienoks, o kai fotkinu kelis objektus, f didesnis, automatiškai kitoks ryškumas. Pasirodo viskas ten gerai su mano foto, taip ir turėjo būt.. Aš vis jei kas neaišku man, tai knibinėjuos iki pamėlynavimo, kol negaunu tokio atsakymo kuris mane įtikina
O dėl spalvų, tai tvarkau rawus, stumdau visokius parametrus, dedu actionus, kai kada beveik nieko nereik daryt, spalvas labai gražiai pats fotikas atspindi.. įvairiai...
Laukiu kada mane apsės j/b liga, nes kolkas esu visiška spalvų vergė, noriu noriu spalvotų foto. Bet esu tikra, netolimoj ateity, sakysiu kad labai gražu j.b. Jaučiu tai.
Labu dienu
Su Yvetes palaiminimu dedu ir aš savo portretukus-pamokėles
Pakomentuokit flicr, kam yra ūpo
PORTRETUKAI
Su Yvetes palaiminimu dedu ir aš savo portretukus-pamokėles
Pakomentuokit flicr, kam yra ūpo
PORTRETUKAI
Sveikos,
Buvau trumpų atostogų išvykusi, neplanuotai, pas mamą kaip geeera. Su naujom jėgom grįžtu
Aš dainos neatsiskaičiusi, bet dar nesusigyvenau su ja, dar reikia laiko
Man labai gražu, ypač emocija patinka.
Liuks, šaunuolė
Buvau trumpų atostogų išvykusi, neplanuotai, pas mamą kaip geeera. Su naujom jėgom grįžtu
QUOTE(Yvette @ 2011 02 27, 14:31)
Paminsiu truputį kai kam ant kulnų
Trūksta kelių koliažų. Ir kur kitos dainos, ką? Ir maisto bandymus tik Zirzilijos mačiau. Atsiliekaaaaaaaaaaat
Trūksta kelių koliažų. Ir kur kitos dainos, ką? Ir maisto bandymus tik Zirzilijos mačiau. Atsiliekaaaaaaaaaaat
Aš dainos neatsiskaičiusi, bet dar nesusigyvenau su ja, dar reikia laiko
QUOTE(Cheles @ 2011 02 28, 16:30)
savaitgali kankinau savo modeli, kankinau kol saule nusileido ir privargo..
atnesu kritikai:
atnesu kritikai:
Man labai gražu, ypač emocija patinka.
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 01, 10:10)
Liuks, šaunuolė
QUOTE(stashiene @ 2011 03 02, 22:34)
jei verta dėmesio ir kelia kokių minčių, labai lauksiu bet kokio komentaro
jaučiu, kad gal dar butu galima šviesinti, bet kai tai darau - meta išdegusius plėmus būtų labai smagu jei kas nepatingėtų ir kiek patvarkytų nuotrauką, kad turėčiau kaip pavyzduką kokio rezultato reiktų siekti ačiū
jaučiu, kad gal dar butu galima šviesinti, bet kai tai darau - meta išdegusius plėmus būtų labai smagu jei kas nepatingėtų ir kiek patvarkytų nuotrauką, kad turėčiau kaip pavyzduką kokio rezultato reiktų siekti ačiū
Kaip ir viskas gerai. Šviesint tikrai nereikia, bet man fonas nepatinka, biški tokia plokščia nuotrauka
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 02, 21:44)
Kaip ir viskas gerai. Šviesint tikrai nereikia, bet man fonas nepatinka, biški tokia plokščia nuotrauka
ačiū na taip, toks ir lėkštas fonas, siena už nugaros
QUOTE(o la la la @ 2011 03 02, 19:59)
Sveikinu! Rimtas ir reikalingas pirkinys
Ar tik nesalsi si vakar kur nors su naktine fotografija?
Ar tik nesalsi si vakar kur nors su naktine fotografija?
oi ne. manes netraukia naktine fotografija. labiau pirkau naudot namie
QUOTE(stashiene @ 2011 03 02, 21:34)
As ir flickr sakiau kad man truksta kiek ryskumo, astrumo. Taigi paryskinau truputi nezinau ar cia teisingas apdirbimas, bet as daryciau taip:)
QUOTE(joreta @ 2011 03 02, 20:05)
Labutis,
graži gėlė, rarity.
O čia portreto užduotis. Modelis Jūratė Į J/B vertė Yvettė . Aš tik mygtuką spaudžiau Foto tik 2 pozom. Su trečia išsidūriau - reiks perfotkint
graži gėlė, rarity.
man nelabai patiko, poza netinkanti jums, atrodėt labai suskausčiusi ir jb nepatiko, nesupykit bet nešvariia atrodo, kadangi visos tos pamokeles kad ismoktumem tai siulau dar karteli pameginti, bet siunčiu už pastangas
QUOTE(stashiene @ 2011 03 02, 21:34)
kadangi prašet tai bandau rodyt kaip daryčiau aš
šiek tike apkirpau nes tas dešinės apatinis kampas erzino , fona padariau baltesni nes atrode kaip murzinas ir akis paryškinau, man atrodo geriau, bet nebūtina sutikti )))
labos nakties
Nu blyn... susinervinau nerealiai
Lyginu foto ryškumą ir šarpą pas save kompe (loptopas) ir ant vyro stacionaraus kompo, kuris pajungtas ant teliko (vietoj monitoriaus), įsitižainė 1 m 7 cm aišku savo duoda, plius raiška gera ten....šarpas tai nesveikai skiriasi ten kur pas mane jo normaliai, na tikrai neperšarpinta, ant vyro kompo nesveikai peršarpinta, šlykščiai net
Krč...tai kaip man dabar foto tvarkyti ir kuo pasikliauti...man šokas...totalus aišku, aš suprantu, kad ne visi jungiasi prie teliko kompus ir turi tokią raišką...nu bet blyn...kur ta riba, kaip man daryt
Lyginu foto ryškumą ir šarpą pas save kompe (loptopas) ir ant vyro stacionaraus kompo, kuris pajungtas ant teliko (vietoj monitoriaus), įsitižainė 1 m 7 cm aišku savo duoda, plius raiška gera ten....šarpas tai nesveikai skiriasi ten kur pas mane jo normaliai, na tikrai neperšarpinta, ant vyro kompo nesveikai peršarpinta, šlykščiai net
Krč...tai kaip man dabar foto tvarkyti ir kuo pasikliauti...man šokas...totalus aišku, aš suprantu, kad ne visi jungiasi prie teliko kompus ir turi tokią raišką...nu bet blyn...kur ta riba, kaip man daryt