Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2011 03 01, 15:07)

uij, kaip žiauriai nukarpyta unsure.gif man nea, originalas geriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 03 01, 16:40)

niekaip smile.gif perfotografuot smile.gif

na va... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2011 03 01, 13:34)

gal kiek tamsoka ir norisi daugiau veiduko ax.gif

Čia buvo toks sumanymas ax.gif pagal dabartinę mano nuotaiką - lyg ir viskas tamsu, lyg ir būtų galima įžvelgti kažkokios šviesos spindulėlį, lyg ir norisi slėptis, bet gal ir truputį išlįsti iš "po lapų" blush2.gif

QUOTE(antajo @ 2011 03 01, 16:40)

lyg ir traukia, bet kazkas trukdo.. pabandyciau kirpt kvardatu.. siaip matosi kad sviesa vuco nuostabi.. bet tas daiktas priekyje man per daug demesio atima..

jaučiuosi lyg kokį saldainį gavusi blush2.gif biggrin.gif
Pabandysiu pakirpti kitaip ir nuimti to labai stipriai saulės apšviesto daikto ax.gif
O kas yra "vuco" blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 01, 16:24)
O kas yra "vucoblush2.gif ?

buvo su nepataikytom raidėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 01, 17:28)
nu kad jau labai suspausta gaunas. man pirmas variantas geriau zyyymiai. tik spalvos nepatinka
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 03 01, 15:07)

ai, gal dar parodysit, kaip jus fotkinat? biggrin.gif man reik gi nuomone apie jus susidaryt biggrin.gif

Atsiprasau, kad is karto su komentavimais isiverziau i tema blush2.gif

Pagal nora galima kirpti ir maziau, bet as vis vien kirpciau atitraukiancios demesi pagalves kampa ir siek tiek virsaus cool.gif

O kur jus dedate susipazindinimo foto ir kiek? Gal padetumete susigaudyti kaip Flickeryje kuriama galerija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 01 kovo 2011 - 16:53
Nendria, mąstau ar neklystu. Bet jei neklystu kas esi, nereik tau tų ND atlikinėt smile.gif
Buvai prisijungusi kažkada kažkurioje temoje ar ne? Nikas pažįstamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 kovo 2011 - 16:55
[quote=o la la la,2011 03 01, 16:52]
ai, gal dar parodysit, kaip jus fotkinat? biggrin.gif man reik gi nuomone apie jus susidaryt biggrin.gif
[/quote]
Atsiprasau, kad is karto su komentavimais isiverziau i tema blush2.gif

Pagal nora galima kirpti ir maziau, bet as vis vien kirpciau atitraukiancios demesi pagalves kampa ir siek tiek virsaus cool.gif

O kur jus dedate susipazindinimo foto ir kiek? Gal padetumete susigaudyti kaip Flickeryje kuriama galerija?
[/quote]

prisiregistroti ir tada upload photos daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 01, 16:54)
Nendria, mąstau ar neklystu. Bet jei neklystu kas esi, nereik tau tų ND atlikinėt smile.gif 

Aš irgi tą patvirtinu biggrin.gif Ji anksčiau už mane buvo prisijungus, kai aš nėščia dar nebuvau, o aš buvau prisijungus buvau, kai pilvūzą turėjau biggrin.gif O mano mergaitei jau daugiau nei trys metai smile.gif

QUOTE(Mustachio @ 2011 03 01, 10:59)
Oj,tu jau tada buvai temoj? Neatsimenu tavęs  blush2.gif ...tik nuo žiemos kažkada tave prisimenu... Aha, 'Žilvinas' buvo mano pirmasis projektas ir mano vyro modelio karjeros pradžia  biggrin.gif

Nea, aš skaičiau temas senas smile.gif
Aš atsiradau mažiau nei prieš mėnesį, o prieš mėnesį net neįtariau, kad turėsiu veidrodį (o kadangi aš tokia, kuri arba viskas, arba nieko, su muilinėm net nesimokiau (dabar žinau, kad klydau). O prieš pora savaičių net neįtariau, kad turėsiu ir naują 50 mm objektyvą. Išvis man kaip sapnas visa tai, nes maniau, kad veidrodį gal tik senatvėj turėsiu lotuliukas.gif Nu brangu gi...
Gyvenimas gražus, tik reikia imti už vadžių, tada žiū atsiranda viskas ko norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 01 kovo 2011 - 17:20
QUOTE(Yvette @ 2011 03 01, 17:54)

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 01, 18:16)
Aš irgi tą patvirtinu  biggrin.gif  Ji anksčiau už mane buvo prisijungus, kai aš nėščia dar nebuvau, o aš buvau prisijungus buvau, kai pilvūzą turėjau  biggrin.gif O mano mergaitei jau daugiau nei trys metai smile.gif

Ačiū blush-anim-cl.gif džiugu, kad prisimenat.
Buvau dingus, todėl norėjau, kad priimtumėt "bendra tvarka" bigsmile.gif

Būtinai įkelsiu kažką parodyti, bet nieko gero kol kas neturiu, o bet ko kelti nesinori.
Atsakyti
pakeiciau baterija, o vis tiek tas pultelis man neveikia doh.gif ot nervina..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 01, 17:28)

Prisistatau - kelios mano nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 01 kovo 2011 - 17:58
QUOTE(o la la la @ 2011 03 01, 17:49)
Prisistatau - kelios mano nuotraukos

wau kokie peizažai bigsmile.gif nu nerealūs, labai gražu wub.gif
Atsakyti