QUOTE(Dalyja @ 2011 02 28, 21:19)
Eina sau koks superinis kadras , ir mano galva, labai tinka tai dainai
Ačiū ! Aha,dėliojausi kadrą ir man šita daina iškart galvoj skambėt pradėjo
...all my life i been in the dog house...'
QUOTE(Alexso @ 2011 02 28, 21:24)
Nu man laaaaabai patinka, gera vieta, ta šuns būda... O jau daiktų kokia galybė, bus iš ko rinktis .
Ačiū
mhm,kitą kart sakiau bausmes išsiūsiu į ten atlikinėt
....su šuniu kartu .
QUOTE(paprasta @ 2011 02 28, 21:28)
Superinis pratęsimas, Mustachio
Ačiū !
QUOTE(Forgete @ 2011 02 28, 21:34)
Mustachio ir tu, ir TB nerealus
QUOTE(Yvette @ 2011 02 28, 21:51)
čia tai beeeent. Rodai mažai foto, bet liuksiškai. Reikės pasukti galvą.
Kartais galvoju,gal mesti darbą
Paskui vėl pagalvoju ir mėgstama veikla vėl lieka antram plane:( Na gal kadanors netyčia pavyks suderint šitus du dalykus:)
Ačiū Yvette !
Tu susitvarkysi
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 28, 22:36)
kaip jėgiškai .Niekad nepamiršiu kaip Žilviną prie jūros fotografavai. Išduok kaip išgauni tuos siūlelius, pastebiu pas tave juos neretai, bet labai noriu išmokti taip nuotrauką padrožti
Oj,tu jau tada buvai temoj? Neatsimenu tavęs
...tik nuo žiemos kažkada tave prisimenu... Aha, 'Žilvinas' buvo mano pirmasis projektas ir mano vyro modelio karjeros pradžia
O nuotraukas aš drožinėju su photoscapu. Tiesa,turiu ir Penktą fotošopą jau,tai mokausi ant jo dirbt po truputį, bet labai ilgai užtrunka kol vieną nuotrauką sutvarkau,neįpratus kur ten kas yra.... Reikia įgūdžio.
Ir Ačiū !
QUOTE(green_tea @ 2011 02 28, 23:35)
Grįžau iš Prahos. Paaiškėjo, kas ir taip jau seniai aišku - gatvės fotografo iš manęs nebus .
Va gatvės fotografiją norėčiau ir aš išbandyt.Kai drąsos prisikaupsiu...nu ir į miesto renginį kokį kai nuvažiuosiu
Baisu į dūdą gaut,juk visokių būna
Kažkada vasarą vyko kažkoks muzikinis reikalas gretimam kaime,tai su muiline bandžiau gaudyt įdomesnius žmones.Pagavau...iš nugaros
Baisu buvo
šaudyt iš priekio
Pritarsiu vienintelei,trūksta ryškumo tavo nuotraukose,spalvų daugiau ...pagauti kadrus tokiuose renginiuose itin nelengva,niekas nestovi ir nelaukia kol paieškosi geresnio kampo,o pagaut juos ir dar,kad jie būtų geri - menas. Kaip pirmieji bandymai,manau visai neblogi
QUOTE(rarity @ 2011 03 01, 07:19)
Mustachio - tu kaip visuomet šaunuolė, o tavo brangiausiasis dar didesnis - vien už tai, kad pasiduoda tavo fantazijoms. Puikus tandemas
Ačiū
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 01, 08:33)
Mustachio labai patiko, net pavydu kad medeliuka toki šaunu turi
Ačiūūū ! Sunkiai kartais jis man pasiduoda.... tada kaip ir Alexso dukrytei,reikia jam saldainių pažadėt
Beje,tu labai graži ir aš balsuoju už pirmąjį tavo auto variantą
Ir agrastukės portretukas vykęs
Dalyja,tavo medis pakelėj? Aš už antrą !