Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Toks metas dabar man, visi miegot, aš darbuotis biggrin.gif Pasidairysiu ką naujo įmetėt smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 28, 17:57)
jauciu, kad bloga koki nusipirkau. ar man netinkanti. arba visai nesuprantu nieko biggrin.gif

Ar irgi taip maniau ir jau norėjau spjauti, bet vis tik atradau ir džiaugiuosi
Pirkau tokį už tiek, kiek parašyta
http://clip2net.com/...7-clip-36kb.jpg
Papildyta:
QUOTE("agrastuke" @ 2011 02 28, 21:28)
O dabar kritikai dedu viena portretuka, pirma karta fotografavau su juodu fonu, tad laukiu kritikos. blush2.gif

vau bigsmile.gif Sveikinu, puikus portretas bigsmile.gif

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 28, 21:55)
Laba ,
kaip jėgiškai biggrin.gif Niekad nepamiršiu kaip Žilviną prie jūros fotografavai lotuliukas.gif Išduok kaip išgauni tuos siūlelius, pastebiu pas tave juos neretai, bet labai noriu išmokti taip nuotrauką padrožti blush2.gif

Pavėluoti sveikinimai Akashai  happybday.gif

Frederika - sveikatos visiem sad.gif

Prisidedu blush2.gif

Tiesa, niekaip medis neišeina iš galvos, man jis labai matytas, kalbu apie tą vestuvinį rarity medį. Mano brolis ženiijos Marijampolėj lyg mastau.gif taigi daug kas fotografavosi prie to medžio, bet kad jis toks labai jau nefotogeniškas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 28 vasario 2011 - 23:29
QUOTE(Tiga @ 2011 02 28, 02:18)
Labiausiai bado akis fotografo seselis(ar taip turejo buti?) dar nukirstas balionas.

Šešėlis čia turėjo būti. Tokia idėja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2011 02 28, 17:04)
O jeee,mano eile biggrin.gif
Nr.8
user posted image

Labai smagus pratęsimas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 28, 20:21)
man tai nei seselis cia nemaiso, nei balionas pasislepes, man maiso sniego melsvumas, taisyciau smile.gif
o visa kita liukas wink.gif

Ačiū smile.gif Nenustačiau rankinio WB, pasitikėjau auto doh.gif Pabandysiu paredaguoti foto, gal ką gero pavyks padaryti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 28, 22:02)
Ateinu su klausimu: kuris kadravimas geresnis? Ir šiaip ar vykęs kadras  ax.gif

Ir man antras, bet iš manęs toks kritikas... wink.gif
Atsakyti
Grįžau iš Prahos cool.gif Paaiškėjo, kas ir taip jau seniai aišku - gatvės fotografo iš manęs nebus cool.gif Nu nematau aš, KĄ ten tokio fotkinti... Tai bent gražių standartinių kadrų nuotraukų albumui pasidariau, bet net nežinau, ar jos čia vertos rodyt ar ne g.gif

Šita gal kiek daugiau nei namudinė tempia:

user posted image

"Traukinyje"
Tik va kaip tą baltą dėmę išnaikint, tai neišmąsčiau nė pro kur doh.gif

Dar Prahoje vyksta šiuo metu karnavalas šioks toks, tai vyksta pasirodymai gatvėje, na bet vėlgi - įdomu tai pafotografuot, kad pasitreniruoti "pagauti" kadrą, kuris būtų ne pykšt pokšt, o nors šiek tiek apgalvotas - o jau viso to meninė ar išliekamoji vertė man kažkaip abejotina... Prašom pasidalinti, kur ten toj gatvėj "kitus kampus" pamatyt unsure.gif

user posted image
Paukštis Nr. 1

user posted image
Paukštis Nr. 2

user posted image
Paukštis Nr. 3

user posted image
Paukščių dresuotojas

Kritika, pamokymai, patarimai, pastabos ir visa kita labai laukiami 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 28, 20:17)
Reikia pačiame fotike nustatyt  mirksiukas.gif Kiek pamenu tavo Canon, tai negaliu konkrečiai pasakyt. O pas Nikona yra išorėj toks myktukas. Paspaudi ir sukinėji wink.gif

Perskaičiau paskutine užbaigtą jūsų temukę ir negaliu pasidžiaugt mūsų mokinukėmis. Labai jau man Vanillos akys sitrigo wink.gif

Norėtau ir aš pasimokyt taip kaip jūs mokinatės  ax.gif Gal katrai trūksta modeliuko? mirksiukas.gif

Norėčiau pafotkinti jei pavyks pasiderinti bigsmile.gif Tik turėk omenyje, kad aš kol kas visiška nemokša ax.gif Aš ir savo gražių foto noriu, ką daryt? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE("agrastuke" @ 2011 02 28, 22:28)
Sauniai cia paneles darbuojasi su tais portretukais  thumbup.gif , pati mielai susutikciau pasimokinti, jei dar atsirastu kuri kauniete.  blush2.gif

Dalyja as uz antra.

O dabar kritikai dedu viena portretuka, pirma karta fotografavau su juodu fonu, tad laukiu kritikos. blush2.gif
user posted image

Wow man labai patiko, atrodo toks paprastas bet nuostabus portretukas thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 28, 22:55)
Laba ,

Pavėluoti sveikinimai Akashai  happybday.gif

Frederika - sveikatos visiem sad.gif
Aš nieko nebespėju...

Šaunuolės merginos ,puikiai tvarkotės su portretais  bigsmile.gif

Atsiskaitau su penktos grupės tęsiniu.... atsiprašau,kad taip uždelsiau  blush2.gif
user posted image

Yvette,tau eilė .Finišuojam.

Ir dar,tai gali būti ir dainos interpretacija ... va šitos   smile.gif ...nors šitam žaidime ir nedalyvauju ...

Ir kaip Jūs sugalvojat ir dar taip gražiai nufotografuojat? doh.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 01 kovo 2011 - 07:47
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 28, 23:36)
Tiesa, niekaip medis neišeina iš galvos, man jis labai matytas, kalbu apie tą vestuvinį rarity medį. Mano brolis ženiijos Marijampolėj lyg mastau.gif taigi daug kas fotografavosi prie to medžio, bet kad jis toks labai jau nefotogeniškas  schmoll.gif

Tas medis tikrai nėra gražus ir fotogeniškas, bet ten pakankamai šviesu ir erdvu, kad sufotkinti visas "protokolines foto" - su tėvais, draugais, etc. wink.gif
aišku, tikriausiai galima buvo ką nors geresnio sugalvoti wink.gif Kitoms vestuvėms pasistengsim biggrin.gif
Mustachio - tu kaip visuomet šaunuolė, o tavo brangiausiasis dar didesnis - vien už tai, kad pasiduoda tavo fantazijoms wink.gif Puikus tandemas 4u.gif
agrastuke, super portretukas
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 28, 13:02)

dėkui

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 28, 16:19)
tai vat, man didžiausias minusas, kad aš ir su 24 mm pas save namie netilpdavau kiek man reikia  lotuliukas.gif  tai ieškausi dabar plačiakampio kokio būtent namuose kad galėčiau fotkint, buitinėm fotkėm  smile.gif

ir koki isigijai? aš kai rinkausi irgi 24-70(canono) atmečiau, čiut trūkdavo vietos smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 28, 17:31)
nusipirkau ta belaidi pulteli, bet pasijutau visiska kvaisa, nes nesuprantu, kaip priverst ji veikt biggrin.gif ka reik daryt?smile.gif

na prisikaičiau kaip tu čia vargsti ir pagalvojau nejaugi ir aš taip pat vargsiu smile.gif irgi esu užsisakius bet muitinė nuo vasario pradžios užlaikius ir neatiduoda sad.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 02 28, 21:02)
Ateinu su klausimu: kuris kadravimas geresnis? Ir šiaip ar vykęs kadras  ax.gif

antras, bet vistiek kažko trūksta jam

Sauniai cia paneles darbuojasi su tais portretukais  thumbup.gif , pati mielai susutikciau pasimokinti, jei dar atsirastu kuri kauniete.  blush2.gif

aš kaunietė smile.gif) jei nelabai velu galima gal ka suderinti, tik aš su dveim mažais vaikais tai bijau ka prisižadėt.
Portretukas patiko, galvojau prie ko prisikabinti, bet kad sunkiai randu. Šviesu gražu, šaunuolė

QUOTE(green_tea @ 2011 03 01, 00:35)
Grįžau iš Prahos  cool.gif Paaiškėjo, kas ir taip jau seniai aišku - gatvės fotografo iš manęs nebus  cool.gif Nu nematau aš, KĄ ten tokio fotkinti... Tai bent gražių standartinių kadrų nuotraukų albumui pasidariau, bet net nežinau, ar jos čia vertos rodyt ar ne  g.gif

Man visosm foto norėtusi dar truputęli patvarkymo, kad spalvos būtu ryškensės nuotaikingesnės, nežinau ar aiškiai parašiau, bet tikiuosi suprasi ax.gif

Mustachio labai patiko, net pavydu kad medeliuka toki šaunu turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 01 kovo 2011 - 09:35
Dedu kritikai blush2.gif (išbandžiau savo naująjį 50-tuką blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 01 kovo 2011 - 10:13
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 01, 09:33)
dėkui
ir koki isigijai? aš kai rinkausi irgi 24-70(canono) atmečiau, čiut trūkdavo vietos smile.gif

dar neįsigyjau smile.gif ieškau naudoto, nebrangiai, M42 jungtimi fixo, pokolkas neradau.. neskubu smile.gif noriu nebrangiai rast wink.gif
Atsakyti
Ieskau per ebay reflektoriaus. Kokio dydzio yra optimaliausias ir patogiausias naudoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 28, 21:19)
Eina sau koks superinis kadras , ir mano galva, labai tinka  tai dainai

Ačiū ! Aha,dėliojausi kadrą ir man šita daina iškart galvoj skambėt pradėjo
...all my life i been in the dog house...' biggrin.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 02 28, 21:24)
Nu man laaaaabai patinka, gera vieta, ta šuns būda... O jau daiktų kokia galybė, bus iš ko rinktis .

Ačiū wub.gif mhm,kitą kart sakiau bausmes išsiūsiu į ten atlikinėt biggrin.gif ....su šuniu kartu .

QUOTE(paprasta @ 2011 02 28, 21:28)
Superinis pratęsimas, Mustachio 

Ačiū !

QUOTE(Forgete @ 2011 02 28, 21:34)
Mustachio ir tu, ir TB nerealus  wub.gif  thumbup.gif

wub.gif oro_buckis.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 28, 21:51)
čia tai beeeent. Rodai mažai foto, bet liuksiškai.  Reikės pasukti galvą.

Kartais galvoju,gal mesti darbą biggrin.gif Paskui vėl pagalvoju ir mėgstama veikla vėl lieka antram plane:( Na gal kadanors netyčia pavyks suderint šitus du dalykus:)
Ačiū Yvette !
Tu susitvarkysi irnesakyk.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 28, 22:36)
kaip jėgiškai .Niekad nepamiršiu kaip Žilviną prie jūros fotografavai. Išduok kaip išgauni tuos siūlelius, pastebiu pas tave juos neretai, bet labai noriu išmokti taip nuotrauką padrožti

Oj,tu jau tada buvai temoj? Neatsimenu tavęs blush2.gif ...tik nuo žiemos kažkada tave prisimenu... Aha, 'Žilvinas' buvo mano pirmasis projektas ir mano vyro modelio karjeros pradžia biggrin.gif
O nuotraukas aš drožinėju su photoscapu. Tiesa,turiu ir Penktą fotošopą jau,tai mokausi ant jo dirbt po truputį, bet labai ilgai užtrunka kol vieną nuotrauką sutvarkau,neįpratus kur ten kas yra.... Reikia įgūdžio.
Ir Ačiū !

QUOTE(green_tea @ 2011 02 28, 23:35)
Grįžau iš Prahos. Paaiškėjo, kas ir taip jau seniai aišku - gatvės fotografo iš manęs nebus .

Va gatvės fotografiją norėčiau ir aš išbandyt.Kai drąsos prisikaupsiu...nu ir į miesto renginį kokį kai nuvažiuosiu biggrin.gif Baisu į dūdą gaut,juk visokių būna unsure.gif
Kažkada vasarą vyko kažkoks muzikinis reikalas gretimam kaime,tai su muiline bandžiau gaudyt įdomesnius žmones.Pagavau...iš nugaros biggrin.gif Baisu buvo šaudyt iš priekio ph34r.gif
Pritarsiu vienintelei,trūksta ryškumo tavo nuotraukose,spalvų daugiau ...pagauti kadrus tokiuose renginiuose itin nelengva,niekas nestovi ir nelaukia kol paieškosi geresnio kampo,o pagaut juos ir dar,kad jie būtų geri - menas. Kaip pirmieji bandymai,manau visai neblogi smile.gif

QUOTE(rarity @ 2011 03 01, 07:19)
Mustachio - tu kaip visuomet šaunuolė, o tavo brangiausiasis dar didesnis - vien už tai, kad pasiduoda tavo fantazijoms. Puikus tandemas

Ačiū wub.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 01, 08:33)
Mustachio labai patiko, net pavydu kad medeliuka toki šaunu turi

Ačiūūū ! Sunkiai kartais jis man pasiduoda.... tada kaip ir Alexso dukrytei,reikia jam saldainių pažadėt biggrin.gif
Beje,tu labai graži ir aš balsuoju už pirmąjį tavo auto variantą wink.gif

Ir agrastukės portretukas vykęs bigsmile.gif

Dalyja,tavo medis pakelėj? Aš už antrą !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 01 kovo 2011 - 11:00

dieviškai gražu wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 03 01, 10:10)
Dedu kritikai  blush2.gif  (išbandžiau savo naująjį 50-tuką  blush2.gif )

gal kiek tamsoka ir norisi daugiau veiduko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 03 01, 11:59)

Mano ax.gif tas medelis...
Pritariu vienintėlei, kuo labiau žiūriu, tuo kažko trūksta man joje g.gif

---------------------------
Na ir dar įdedu nuotraukyte. Nepavyko pagauti su fokusu šį meilų momentą unsure.gif
bet gal eina kažkaip jį išgelbėt? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti