Aš vis dar suku galvą dėl užuolaidų, parsinešiau kelis pavyzdžius iš parduotuvės, žiūrėjau, fotografavau, bet kol kas nieko neišsirinkau
Vakar buvau audinių parduotuvės virš "Žalios stotelės", bet ėjau su vaiku, tai nieko dorai negalėjau pasižiūrėt
nors kiek peržvelgiau, tai to ko man reikia lyg ir neužmačiau, jau galvoju, kad gal aš tiesiog nematau
Įmetu nuorodą savo kambario ir tų pavyzdžių iš parduotuvės, kuriuos nufotkinau, jei kas netingit gal galėtumėt permesti akimis ir kokią pastabėlę parašyt, matot jūs čia tinkamą kažką vaikų kambariui ar nelabai?
Užuolaidos Man tokios labiau limpančios 21, 24 ir 25 nr., tik užuolaidos bus iki palangės, tai turbūt plačios juostos atkrenta
. Užuolaidas kabinsiu nuo apvadų (karnizas eis po apvadu). Dar gerai, kad keli variantai suderinti tų audinių yra, jie tinkami ir kaip gobelenas - psisisiūčiau pagalvėlių ir kėdę atnaujinčiau
gal dar kokiam būsimam baldeliui atidėčiau ateity... Badai kurie matomi yra laikini ir bus pakeisti į labiau klasikinius
Atrodo tiek patarimų buvo ir foto galybę peržiūrėjau, bet kai reikia konkrečiai kažką išrinkti ir vėl nebežinau ką
Mano įsivaizduotų dideliais mėlynais rombais užuolaidų 4 parduotuvese net panašių nemačiau
Buvo tik medvilninės baltai mėlynai dryžuotos, bet ta medžiaga turbūt patalynei labiau tinkama, o ant lango ko gero nekaip žiūrėtųsi