Aciu visoms uz grazius zodzius, man tai puikiausia dovana Moters dienos proga, net kvietku nebereikia
[quote=
vida777,2011 03 08, 11:35]
Siandien turbut vaziuosiu pirkti Jysk barokinio auksinio veidrodzio.
Kaip jau kazkada sakiau - nu geras ir grazus daiktas,
ale jau turbut kiekvienuose namuose toks pat kabo (tik ne Vokietijoje).[/quote]
Nesvarstyk ir griebk!
Na ir kas kad daug kur kabo, del to juk prastesnis netampa.
Svarbu savo funkcija atlieka, o dekoratyvus remai plika siena papuosia.
As pavyzdziu susikabinau juos net tris, nes norejau optiskai padidinti nediduka miegamaji, apsviesti tamsu kampa ir tuo paciu ji papuosti, taip sakant inesti pompastikos
Vaizdelis toks:
Kai mazylio lovele iskeliaus, po veidrodziais isitaisys konsole su grazia ir nemaza naktine lempa.
Konsole jau turiu, ji laukia savo eiles.
Stai tokia:
Beje turiu dar viena pardavimui (idesiu i skalbimu lenta), o dar viena iskeliavo pas viena supermamyte i Klaipeda.
[quote=
Zaneta75,2011 03 08, 11:40]
Norejau paklausti - kaip prieskambaryje devisi kilimas? [/quote]
Manasis tarnauja jau 6 metus ir viskas kas jam nutiko, tai plaukeliai susoko (nes naturalus viskozes), bet del to jis ziurisi ne kiek ne prasciau.
Ziema i ji susigeria vanduo nuo batu, bet uztai netelkso balos ant plyteliu.
Zvyras aisku, kad matosi, bet jis ir ant pliku grindu matosi. Nusiurbliuoju ji pora kart per savaite arba kai tingiu prasluoju su sluotele ir psio.
As esu is tu, kurie nesuka sau galvos, kas vienam ar kitam daiktui nutiks, jis man tarnauja ir aki dziugina. Mes juk tam koridoriuje nebuname. Po kurio laiko imsiu ir nusipirksiu kita, nors ir sitas dar galetu tarnauti 5 metus tikrai. Bus proga atsinaujinti.
Cia turbut svarbiausia poziuris. Pedantus kilimas manau vargintu, nes ji per diena valyti tektu tiek kartu, kiek zmoniu pareitu namo.
[quote=
bugagašenka,2011 03 08, 12:11]
aš net, labai negražiai galvoju, noriu nubeždžioniuot jūsų tuoletą jūs jau nepykit, bet kol kas tokios mano mintys
ir vakar su ta intencija ieškojau
margų plytelių alia niekur neužmačiau, kad patiktų.
turbūt derinsiu tapetus su plytelėm [/quote]
Koks cia pyktis gali buti - man smagu! Negrazios mintys zinok groziui kenkia
O kam ieskoti raibu plyteliu? Pas mane cia tie juodi yra tapetai.
Su tapetais bus daug paprasciau, nes reikia tik poros ruloneliu, klijavimas greitas ir rastu pasirinkimas didelis, svarbu, kad deretu prie plyteliu. Savus pirkau Dubingiuose.
[quote=
kvietkas,2011 03 08, 12:12]
ziuriu mamagabi koridoriaus foto, taip grazu baltos durys
deja mes taupydami nusprendem restauruot buvusias tame bute duris..nes pacios durys lyg raudonmedzio faneruote, staktos is masyvo..architekte ikalbejo restauruot..tai va nezinau, ar nepasigailesiu
na galu gale, pasikeisim po keliu metu, jei neprilips [/quote]
Man baltos durys pacios paciausios, tai yra dekingiausia ju spalva orientuojantis i sviesu namu interjera. Musu atveju buvau priversta pati jas "restauruotis", nes jos siaurame koridoriuje buvo faneruotos, tamsios ir net astuonios - faktiskai matesi vien durys. Neapsikenciau ir nusveitusi pavirsiu perdaziau baltai.
As tavo vietoje gerai pagalvociau/pamastyciau apie busima namu vizija ir galbut tie patys restauratoriai dar gali jas paversti baltomis.
[quote=
aistukas,2011 03 08, 13:10]
Mamagabi, superinis koridorius
Tikrai labai labai grazu, kaip is kokio interjero zurnalo. Tulikas irgi man labai patiko, jau rasiau anksciau, virtuve grazi, dabar dar
miegamaji pamatyt....
Beje, kokia spalvyte ir dazais dazytas jusu koridorius gal dar pamenat? As svetaine ruosiuos perdazyt, tai visu klausineju[/quote]
Na kaip galiu atsakyti
ir dar Moters dieno proga
Prasau:
O kitam kampe tie trys veidrodziai ir lovyte - netilpo viskas i kadra, nes miegamasis maziukas, ner kur apsisukt su diiideliu fotiku
Lovos karkasa pasidareme patys, ji ir galvugali apsitraukeme irgi patys, pagalves ir uzuolaidas pasisiuvau, kaip ir visus vaiko lovytes patalelius:
Koridoriaus spalva tikrai labai vykusi, tokia sakyciau "magnolija".
Mielai pasakyciau, bet dazem pries kelis metus, tai dazu kibiro jau nebeturiu.
Gal pagal toki pavadinima galima kazka atrasti
[quote=
konfetee,2011 03 08, 14:04]
Merginos, aš čia prisižiūriu grožių, tai po to naktim nebeužmiegu,
vis svajoju kaip kursiu savo namus [/quote]
Tep ir turi buti, nes svajones mus varo i prieki! Nuo ju viskas ir prasideda!
[quote=
kershyte,2011 03 07, 23:16][/quote]
Labai gražūs Jūsų namučiai. Turite labai gerą skonį
Aš II a. voniai nusipirkau plyteles baltas 15x15, galvoju jas klijuoti rombu iki pusės,
o viršuj nežinau ką geriau daryti ar dažyti ar tapetuoti (noriu mėlynų atspalvių) [/quote]
Su tapetais galima prasideti tik tada, kai vonia nemaza, turi langa ir klijuoti juos galima ten, kur vanduo nepasiekia.
Jei vonia tokia nera - as rinkciausi plyteles.
Butu puiku, jei rastumet tokio pat dydzio plyteles, tik kitokios labai sviesios spalvos. Tada iki puses "eitu" baltos plyteles (tiesiai arba rombu), tada dekoratyvine juostele (balta arba kaip tos kitos spalvos plyteles), o pacias plyteles klijuociau juostomis vertikaliai: balta juosta, gelsva/rusva/rausva juosta - atrodys kaip placiajuosciai tapetai
Melsvos spalvos nemegstu, ji man per salta.
Gailiuosi, kad savo vonios taip nepasidariau - muza per velai aplanke