Na ir priskaldet cia malku
, po tokiu kalbu man net rankos nebekilo cia ka ir berasyti -visgi neigiamos emocijos labai persiduoda
Labai prasyciau to vengti, nes kitaip as pasisakyti negaliu
Noriu papasakoti kaip namuose vieni diktai keicia kitus, juolab kad neseniai buvo pamineta Tomas Philips parduotuve.
Joje pries koki menesi nusipirkau tokia medine anti, tiksliau antina, kurio vardas Timas (cia ne as sugalvojau, taip yra parasyta ant medines korteles jam ant kaklo
), ant kurio planavau sukurti ir pasodinti savo ranku darbo lele.
Bet stai viena diena eme ir tragiskai suduzo mano porcelianinis WC sepetys "Begemotas"
Kas nemate, idedu foto:
Taigi, buvau taip pripratus, kad tam kampe kazkas "gyvas" stovi, kad ta tuscia vieta staigiai uzeme antinas Timas.
Kai MB paklausiau ka jis mano, isgirdau stai toki atsakyma:
"ot smulkmena, kai anksciau siusiojau i mane ziurejo begemotas, o dabar spokso kakla istempes zasinas"
Stai ir jis
:
Kalbejot ir apie sendaikciu muge Kaune, todel dar parodysiu praitu metu pirkini is tos muges - angliskas, porcelianis, paauksuotas (nemeluoju, net praba parasyta
) arbatinukas, uz kuri suplojau 120lt:
Nuvaziuoti ir pasivaikscioti bei prasiblaskyti visai faina, o jei dar randi kokia malonia smulkmena namams, tai isvis liuks
Tada dar kazkuri klause kaip dazyti ilga ir siaura koridoriu, i kuri sviesa pakliuna tik is virtuves.
Pamaniau, kad variantas labai panasus i manaji, todel pritariu nuomonei, kad nereiketu dazyti nei ryskiai geltonai, nei baltai, o priezastis puikiai ivardijo berods Vida777.
Manau tinkamiausias sprendimas butu rinktis artimiausia ir sviesu virtuves sienu atspalvi. Dar labai svarbu ilga ir siaura patalpa gerai apsviesti.
O kad i ji pakliutu ir naturalios dienos sviesos, mes pakabinome dideli veidrodi, kuriame atsispindi virtuves langas. Vaizdas toks: