QUOTE(Aga @ 2011 03 06, 19:47)
Žiūrinėjau vazonus, nes namie pas mane belekas su jais, baisuma, visi skirtingi, belekokie, bet nieko doro nemačia. O jei pirkt man visus vienodus, bus tragedija, nes kokio tūkstantėlio jaučiu reiktų beveik
O as tikslingai namuose renku skirtingus, na kartais du vienodus paimu, bet tada dydzio skirtingo. Man patinka, kai jie kitokie vis, ir jei vienodu pora pasitaiko, tai jie dazniausiai salia nestovi, o neretai ir kambariuose skirtinguose. Perku as tai maximoj, tai seniuose, yra ir is sendaikciu atkeliavusiu. Labai smagu bandyti juos paderinti, na svarbiausia ne, kad idealiai tiktu vienas prie kito, bet, kad nesipjautu, o kai skirtingi, tai dar ir gyvumo inesa. Cia as taip galvoju, gal klystu. Tiesa, man geriau lai isvis jokio vazono, bet kol nerandu tinkamo, tol mano gele ir stovi rudam plastikiniam . pabandysiu parodyti ka turiu. Tik fotografuoti as nemoku
o taip auga mano svogunai bandau ir juos prie klasikos lenkti
Kaip naudinga kartais pafotografuoti, iskart nubegau voratinkliu valyt , nuotraukas perziurejusi
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2011 03 06, 20:39)
Nu gal tikrai baigiam tam temą, kiekvieno suvokimas savas
Aš tai net nekeliu svao namų nuotraukų, nes juose nėra nieko provansiško, nieko net paašaus, bet man taip norėtųs. Bet reiktų begalinių investicijų, pradedant nuo viso buto grindų, jos dabar yra mėlynom plytelėm....
Aš tai net nekeliu svao namų nuotraukų, nes juose nėra nieko provansiško, nieko net paašaus, bet man taip norėtųs. Bet reiktų begalinių investicijų, pradedant nuo viso buto grindų, jos dabar yra mėlynom plytelėm....
O gal ne taip blogai tos melynos plyteles, gal net nereikia ju keisti
o siaip tai tinkamas kilimukas daug ka issprestu juk, kam taip drastiskai su tom grindim, juk provansas ir plyteles labai i tema . tik nereiktu gal tu tokiu tiesmukisku bandymu ivesti provansa, kaip tas dozatorius su levandom Mums krize taip smoge, kad sedziu dabar ir as ausis suglaudusi, bet vistiek nesinori pirkti bet ko, vien tam, kad pirkti, luktelsiu, kol atsigausim ir tada tikiu, kad pasidarysiu taip, kaip noriu