QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 06, 15:49)
Idesiu butinai veliau,kai susitavrkysiu ir daviasiu iki galo visus kambarius. Tuomet kai bus visuma ne klius akys uz kai kuriu detaliu, tarkim kaip cobre baldai mugininku uzkliuvo
Galiu ideti pirties nuotraukas is lauko.
Ir as jau galvoju gal ne i ta tema pataikiau,gal provanso su cantry stiliumi jau negalime bendrinti
O gal kaip cobre issireiskia cia ps mane isvis eilinis kaimo turizmas tai tureciau keliauti,i koke zemesnes grandies tema?
Cia matytis stiklines pokyliu sales eskizas ant supilto kalnelio, galvojam ir jai sveikata ir visa kita leis, sia vasara pradesim statyti. (atsiprasau uz netvarka,man britkiausias statybu prociasas )
Cia pirtele
Baisiausia man darosi kai pamastau apie apzialdinima sodybos ir visas kitas gerybes,net nezinau kur kreipti kad gauti geru patarimu apie visokius augalus ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2011 03 06, 16:06)
Labas,matau vyko ne itin maloni diskusija apie kažkokią foto kuri neatitiko provanso kriterijų,nelabai ką apie provansą išmanau, bet ši tema mano favoritė ir tikrai galima daug ko pasimokinti , man būtų labai įdomu provansišką pirtį pamatyt,esu mačius vienokių,kitokių bet apie prancūzišką
kuo ji skiriasi kaip atrodo.
Na man parncuzisko provansu yrenktos pirtie tai pat ne teko dar matyti,noreciau ir as pamatyt