QUOTE(bugagašenka @ 2011 03 06, 13:21)
nu va aš dar apie šiuos dažus, meistras klyjavo plyteles, tai truutį sienas nutepliojo, turiu pasakyt, kad valosi puikiai taip, kad virtuvėms, vaikų kambariams, prieškambarims ir kitoms patalpoms kur padidintqa rizika visokiems tepliojimams šie dažai tikrai puikūs
luboms galėčiau iš savo patirties rekomenduot Tikkurila Luja dažus, taip pat superiniai dažai, bet ir kaina jų nemaža.
aš vat ik galvoju kokia spalva dažyt man kolidorių nes mūsų kolidorius ilgas ir tamsus, dienos šviesa jį pasiekia tik per virtuvės langą ir tai tik dalį apšviečia, aš galvojų dažyt ryškiai geltonai kažką panašaus kaip čia
Uploaded with ImageShack.us
tik kažkaip mano virtuvės sienos nudažytos gimininga spalva, kažkaip galvoju ar ne per daug geltona būsiu, net nežinau ką parinkt ilgai, siaurai, tamsiai, patalpai
luboms galėčiau iš savo patirties rekomenduot Tikkurila Luja dažus, taip pat superiniai dažai, bet ir kaina jų nemaža.
aš vat ik galvoju kokia spalva dažyt man kolidorių nes mūsų kolidorius ilgas ir tamsus, dienos šviesa jį pasiekia tik per virtuvės langą ir tai tik dalį apšviečia, aš galvojų dažyt ryškiai geltonai kažką panašaus kaip čia
tik kažkaip mano virtuvės sienos nudažytos gimininga spalva, kažkaip galvoju ar ne per daug geltona būsiu, net nežinau ką parinkt ilgai, siaurai, tamsiai, patalpai
aš galvoju, gal Jums tiktų koridoriaus galinę sieną dažyti spalva, tokia pačia kaip virtuvės (atsiras patalpų vieningumas ir Jūsų koridorius optiškai nebus toks ilgas), o šonines sienas šviesiai, ar net baltai, o ant jos kabinti paveikslėlius aukso spalvos rėmeliais(derintųsi su geltona). Ar panašiai sužaisti su tapetais. Sėkmės