QUOTE(vanda_zydi @ 2011 03 05, 14:31)
Medeilė, nu negasdinkite manes daugiau:)))) Jusu vonioje plyteles is tos pacios kolekcijos kaip ir musu tik mes ememe sienoms tas sviesiasias, tik apapcioje pora eiliu tamseseniu ir dekoro plyteles pas mus ant sviesaus fono sokoladines geles su auksiuku (aaaaaaaaaaaaaaaa..... na ir kodel as neturiu nuotrauku:///); dabar ziuriu kad ir remelis nuotraikai toks pats (tas baltasis, kur is IKI), o ir geliu pas mane namuose laaaaaaabai daug:) remeliuose tai nuotrauka butinai pakeiskit i kokia su rausvom rozem ar siaip graziu idilisku vaizdeliu:)
Siaip Jusu vonia nelabai i Provansa panasi, bet jei is tiesu norite iveisti joje "tos" dvasios tai manau teisinga krypti pasirinkote - jei pakeisite spinteles rankeneles i kazka derancio prie sienu, pakabinsite paveiskleli su pakeistu vaizdeiu, dar gal koki tinkanti augaliuka, sviesias uzuolaideles smulkiom gelytem ir t.t. tik labai nepersistenkite, neperkraukite ir svarbiausia isileiskite sviesos, juk Provanse silta ir sauleta:)
Papildyta:
Na bet tai bus tik viena nuotrauka ne i tema, o juk tam galvas ir turime, kad sugebetume atsirinkti grudelius nuo pelu:)
Siaip Jusu vonia nelabai i Provansa panasi, bet jei is tiesu norite iveisti joje "tos" dvasios tai manau teisinga krypti pasirinkote - jei pakeisite spinteles rankeneles i kazka derancio prie sienu, pakabinsite paveiskleli su pakeistu vaizdeiu, dar gal koki tinkanti augaliuka, sviesias uzuolaideles smulkiom gelytem ir t.t. tik labai nepersistenkite, neperkraukite ir svarbiausia isileiskite sviesos, juk Provanse silta ir sauleta:)
Papildyta:
Na bet tai bus tik viena nuotrauka ne i tema, o juk tam galvas ir turime, kad sugebetume atsirinkti grudelius nuo pelu:)
aš kaip tik ir galvoju apie rauktas užuolaidėles su smulkiomis rožytėmis
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2011 03 05, 14:33)
Rėmeliai nuostabūs, bet ir pats paveiksliukas man superinis, šviesus ir šiltas
Ačiū Aga