visai ne į šią temą
Buvau radus lietuviškam tinklapį tokius,nerandu to tinklapio 2 dienas nors tu ką, (Vilniaus įmonė turėtų būt) gal kur matėt ar užmatysit,labai jau man gražus bet kažin ar nors stalviršį įpirksiu
http://www.google.lt...=1t:722,r:0,s:0
Zaneta75, siūlau nedvejoti ir tą patį audinį naudoti virtuvės langams.
Labai gražus ir spalva tikrai tinka. Mano galva jis tinka daryti tokio tipo užuolaidą kaip Mamagabi įdėtas vidurinis variantas (o ir tavo noras buvo panašus).
Aš tą patį audinį naudojau svetainėj, valgomajam ir virtuvėj - rezultatas patinka, nesigailiu.
Labai gražus ir spalva tikrai tinka. Mano galva jis tinka daryti tokio tipo užuolaidą kaip Mamagabi įdėtas vidurinis variantas (o ir tavo noras buvo panašus).
Aš tą patį audinį naudojau svetainėj, valgomajam ir virtuvėj - rezultatas patinka, nesigailiu.
QUOTE(kvietkas @ 2011 03 03, 02:15)
pasiskolinu foto is bevardes kolekcijos..
merginos, kaip manot, kaip sita uzuolaidele susirisa? tiesiog paprastuoju budu, ar koks slaptas dalykas su tais kaspinukais yra, kad lengviau juos sugrabaliot ir surist? visai noreciau tokio principo uzuolaideles i vonia nes langas toje sienoje, palei kuria pati vonia..tai nezinau ka geresnio prikurt galima roleto nenoriu, nejauku
merginos, kaip manot, kaip sita uzuolaidele susirisa? tiesiog paprastuoju budu, ar koks slaptas dalykas su tais kaspinukais yra, kad lengviau juos sugrabaliot ir surist? visai noreciau tokio principo uzuolaideles i vonia nes langas toje sienoje, palei kuria pati vonia..tai nezinau ka geresnio prikurt galima roleto nenoriu, nejauku
esu darius tokia. Tai yra romanete be skersiniu kurie meta i klostes, o vertikaliai siuta juostele ant kurios tam tikrais atstumais susiuvami ziedukai virvelei. Klinojasi romanete kaip ir visos, o tie bancikai surisami kai romanete pakeliama, paleidziami kai nuleidziama
QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 03, 03:30)
Labai grazus komplektas bet jis tikrai ne Lietuviskas. Tiesa kaina 6700,buvo uz 3+1 ir pufa?
kodel sakot, kad nelietuviski baldai? kad klaipedieciu firmos ekspozicijoj stovejo..
taip, kaina uz viska
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 03, 09:56)
esu darius tokia. Tai yra romanete be skersiniu kurie meta i klostes, o vertikaliai siuta juostele ant kurios tam tikrais atstumais susiuvami ziedukai virvelei. Klinojasi romanete kaip ir visos, o tie bancikai surisami kai romanete pakeliama, paleidziami kai nuleidziama
aciu labai
QUOTE(kvietkas @ 2011 03 03, 11:07)
kodel sakot, kad nelietuviski baldai? kad klaipedieciu firmos ekspozicijoj stovejo..
taip, kaina uz viska
taip, kaina uz viska
http://sofos_lt/lt/k...lla/category/50
taip, tai klaipedieciu gaminys bent jau taip skelbiasi bet galima audinius pasirinkti, tai panasu, kad patys gamina
dar "Silales baldai" neblogus minkstus baldukus gamina ikandamom kainom,ir kokybe gera
http://www.silalesba...ndex.php?id=837
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 02, 23:03)
genialumas slypi paprastume . Trupuri seno, truputi naujo, truputi vienodo, truputi skirtingo, ir gausis jaukiausi ir graziausi namai .
tikrai kad
man net taip parista kaip graziai atrodo...
Vida777, mano virtuves spinteliu aukstis nuo grindu iki darbastalio 86,1 cm
Vida777, mano virtuves spinteliu aukstis nuo grindu iki darbastalio 86,1 cm
http://s1217.photobu...nt=DSC02601.jpg[/IMG]
Sveikutės, mano bandymas daryti provanso vonią
jei pavyks įkelti šias nuotraukas, įkelsiu savas užuolaidas
Sveikutės, mano bandymas daryti provanso vonią
jei pavyks įkelti šias nuotraukas, įkelsiu savas užuolaidas
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 03, 11:12)
tikrai kad
lygiai ta pati norejau rasyti, kad graziai atrodo taip suristos
Medeile, labai grazu
QUOTE(Arvile' @ 2011 03 03, 14:32)
lygiai ta pati norejau rasyti, kad graziai atrodo taip suristos
Medeile, labai grazu
Medeile, labai grazu
Ačiūkas
Mergaites, kaip ebejuje nusistatyti automatini bidinima, na manau, gal kas supras ko as noriu. Kazkuri mamyte rase, bet tuo metu nereikejo, o dabar uzmirsau