Cia geletu nemazai, tik kainos kazin kokios
http://www.audrineta...aidu-pavyzdziai
QUOTE(Cobre @ 2011 02 28, 13:18)
Na va, eksperimenta su vynu teko nutraukti. Isgaravo viskas, liko toks isdziuves raudonas plemas, tai laikyti prasme nebebuvo, nuvaliau. Zymes, kad ten buvo vynas islietas - jokios. taip, kad tinkamai pasirinkus medziagas, galima pamirsti visus mitus apie alyvuotu grindu minusus. as ju jokiu nematau.
sveikos, seku jūsų temą jau seniai, bet anksčiau nebuvo reikalo prisijungti, o dabar po truputį įsirenginėjame savo namus (bandysim klasikiniu stilium) ir iškart neduoda ramybės milijonai klausimų. Vienas tokių klausimų būtų kokią grindų dangą pasirinkti, kai visur I a.grindys šildomos ir erdvė beveik vientisa. Iš holo, kur laiptai į antrą aukštą yra arka į virtuvę (1m), arka į svetainę/valgomajį (3m) ir durys į WC. Suku galvą ką daryti su svetainės/ valgomojo grindimis. Norėčiau parketo, bet bijau, kad nebūtų šalta, nes ta pusė šiaurės vakarai, 44 kv, langai vitrininiai, o be to durys į terasą. Baisu, kad nenusitrintų greit, nes įsivaizduoju, kad vasarą toj terasoj beveik ir gyvensim. Bet plytelės, kaip kažkuri ir minėjot, labai priduoda šaltumą.
Žodžiu, kas gyvenat ant šildomų grindų uždėtu parketu, ar nešalta ir kaip tos grindys pas jus sudėtos, plaukiojančiu būdu ar klijuotos? Virtuvėje ir hole, manau dėsim plyteles tikrai.
Aciu labai jums uz komentarus
Man zinot kas keista - nuotraukoj grindu margumas mane net erzina, bet realybej to nesijaucia Cia gal blicas savo dave...
na ta ketvirtoji kur man grazi tikrai net man margumynu myletojai butu per marga bendram kontekste, bet vat ta languciais ji tokia neikyri man pasirode... kazkur dar languotos pavyzdi maciau knygoj.
na vat bandziau perfotografuoti:
Vienaspalves nenoriu, nes susilietu su sienom ji visai Langai gana dideli, 150 cm plocio, 120 cm aukscio - kabinciau uzuolaida paluby, tai ta vienspalve kazkodel manau susilietu su sienom
vat cia naujesne virtuves foto, ten visko jau maziau nei ankstesnej
Kita vertus... kitais metais numatomas remontas, tai sienu spalva galima pakeisti (kuo toliau i miska tuo daugiau medziu )
O kad butu galima parsinest po gabala medziagos
Man zinot kas keista - nuotraukoj grindu margumas mane net erzina, bet realybej to nesijaucia Cia gal blicas savo dave...
na ta ketvirtoji kur man grazi tikrai net man margumynu myletojai butu per marga bendram kontekste, bet vat ta languciais ji tokia neikyri man pasirode... kazkur dar languotos pavyzdi maciau knygoj.
na vat bandziau perfotografuoti:
Vienaspalves nenoriu, nes susilietu su sienom ji visai Langai gana dideli, 150 cm plocio, 120 cm aukscio - kabinciau uzuolaida paluby, tai ta vienspalve kazkodel manau susilietu su sienom
vat cia naujesne virtuves foto, ten visko jau maziau nei ankstesnej
Kita vertus... kitais metais numatomas remontas, tai sienu spalva galima pakeisti (kuo toliau i miska tuo daugiau medziu )
O kad butu galima parsinest po gabala medziagos
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 28, 22:56)
Taip, taip Rytine kava 460 vienas kvadratas
Zinau 13 kvadratu kambarys lentomis gavosi 6000 litu. KAip minejau su darbu ir medziagomis...
Zinau 13 kvadratu kambarys lentomis gavosi 6000 litu. KAip minejau su darbu ir medziagomis...
Kažkokia nereali kaina , kur tokią radote? Gal nuorodą įmestumėt?
QUOTE(Cobre @ 2011 03 01, 16:56)
Cia geletu nemazai, tik kainos kazin kokios
nu visai neblogas puslapiukas..ale kaune
QUOTE(kvietkas @ 2011 03 01, 21:16)
nu visai neblogas puslapiukas..ale kaune
http://www.audrineta.lt/lt/produkcija
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 01, 19:01)
Na, pavyzdziui toj audiniu parduotuvej kur Kalvariju gatvej, tai galima uz uzstata pasrinesti parai ta gabala, kuris ekspozicijoj kabo. Galima ir kelis parsinesti. Nezinau kaip kitose parduotuvese, bet manau, kad panasiai.
QUOTE(Cobre @ 2011 03 01, 19:29)
aciu..bet kaip suprantu, pagrindine bustine kaune..kazi ar vilniuj visus audinius kokioj lavackoj turi reiks skambint klaust, kai jau uzuolaidoms pribresiu..
Taigi sėskit kelios vilnietės ir atdundėkit į Kauną, tuo pačiu ir pasimeetinsim
QUOTE(aistukas @ 2011 03 01, 19:30)
Na, pavyzdziui toj audiniu parduotuvej kur Kalvariju gatvej, tai galima uz uzstata pasrinesti parai ta gabala, kuris ekspozicijoj kabo. Galima ir kelis parsinesti.
ačiū už informaciją Nė nenutuokiau, kad taip galima