QUOTE(Loretaus @ 2012 02 28, 09:38)
O VELUOJA JIS DEL TO KAD OPERACINEJ BUNA.BENT JAU KIEK MUM TAIKESI.VIENA KARTA VELAVO GAL 20MIN KITA KARTA APIE 40MIN.bET JEI UZSIRASYSITE KONSULTACIJAI VELESNIU LAIKU,TAI NEREIKS NIEKO LAUKTI,NES LAIKAS BUS ISSILYGINES.
vat būtent, kad niekas ir neišsilygina..jeigu 15h priiminėja 13h užrašytus pacientus, tai viskas vėliau tik ir slenkasi žemyn..
aš nesutinku, jeigu operuoja, tai galima suskirstyti laiką kitaip, kad nesidubliuotų, galų gale atšaukti konsultacijas, į kurias vėluos juk visi kontaktai registratūroj, galėtų paskambinti, pranešti, perkelti, bet ne, nieks nieko nesako, o kad čia laukia, tai irgi niekam nesvarbu.. , nes man tikrai nemalonu su kelių mėnesių kūdiki trintis tam ankštam laukiamajam tarp visų kitų laukiančių..
vaikam nusibosta, išalksta, karšta, zyzia..
QUOTE(Packa @ 2012 02 28, 21:23)
Man tik tai nepatinka, kad reikia laukti "gyva eile", pagal skirta laika niekas neeina
. Gal jau dabar kazkas pasikeite
tai va, būtų pasakyta, kad bus gyva eilė, atvažiuočiau anksčiau, ar atsiųsčiau vyrą eilę užimt..O dabar išprašai vyrą iš darbo tam tikram laikui, kad nuvežtų, su kitu vaiku pabūtų, o čia tiiiek užtrunki..
pirmą kartą tai baisu buvo, paskui prisimdavau žaislų krūvas, arbatų vaikui, kad turėčiau kuo užimt, nes matydavau, kaip kitos mamos neturi kur dingt su tais vaikais verkiančiais, pavargusiais..Nu negali taip būti..