QUOTE(0rchideja @ 2011 05 10, 06:57)
Ar pavyko susitarti dėl priežiūros liepos mėnesiui ?
Šaunu kad laiku susigriebėte,aš tikiu kad jums būs viskas gerai ir hemangioma išnyks
O pas mus viskas tas pats...Iki rudens reikėtų ir mums apsilankyti pas gydytoja, nes prasidės darželiai ir pan..Akivaizdu kad mūsų hemangioma iki tryjų metukų neišnyks pilnumoje(ką minėjo), bet džiugu vien tai kad ji pas mus ne tokioje matomoje vietoje,tai tragedijos nedarau.Nes nyksta ji lėtai o mums tai svarbiausia...
Kaip kitų mamyčių vaikiukai gyvena?Kaip hemangiomos jūsų?
Šaunu kad laiku susigriebėte,aš tikiu kad jums būs viskas gerai ir hemangioma išnyks
O pas mus viskas tas pats...Iki rudens reikėtų ir mums apsilankyti pas gydytoja, nes prasidės darželiai ir pan..Akivaizdu kad mūsų hemangioma iki tryjų metukų neišnyks pilnumoje(ką minėjo), bet džiugu vien tai kad ji pas mus ne tokioje matomoje vietoje,tai tragedijos nedarau.Nes nyksta ji lėtai o mums tai svarbiausia...
Kaip kitų mamyčių vaikiukai gyvena?Kaip hemangiomos jūsų?
Labas rytas.Visdar laukiu atsakymo.Parasiau emaila.Manau ,kad gyd.labai uzsiemes,tai ne visad perskaito.Nu bet jau esu nutarus ,kad tikrai skrisim.Kaip bebutu ,juk tos keturios sav.tikrai jau nieko nebepakeis.Juolab ,kad vistiek lazerio mums nedarys.O del nosiuko paspaudymo ir apziuros 10 min,manau,tikrai neverta prarasti galimybes buti kartu su teciu.
Orchideja,nenusiminkit,kad taip letai viskas gyja,nu bet ,bent mane,tai labai guostu ,kad butu nematomoj vietoj.Aisku geriau ,kad tokiu bedeliu visai nebutu.O as kaskart pastebiu ,kaip zmones nuziurineja musu nosiuka.Dabar jau pripratau,o anksciau labai blogai jauciaus ir pykau ant zmoniu.Mano anyta bande guosti,kad jie ziuri i tas dideles akis,o ne i nosiuka.Bet ,deja netikiu...Tie zmones kurie reciau mato,sako ,kad jau yra rezultatu.Kad nosiukas nebera taip issiputes.Tikriausiai irgi guodzia...
O zinot,kas mane labiausiai nustebino.Ogi Pasvalio daktarai.Kur benueitume,visi zino kas yra hemangioma.Nuejom pas vaiku daktare iskart paklause ar mes jau ka nors darom.Pas odos daktara irgi.Netgi pas akiu daktare ir ta pradejo klausinet.Tai kiek paskaitinedavau,kad tikrai daktarai neturi ziniu apie sia liga.O cia kiekvienas sutiktas.Aisku ju buvo tik 3
Nu ,ka mamytes,graziu ir sauletu dienu Jums ir mazyliams