QUOTE(Ele @ 2006 01 14, 20:01)
Man prieš 8 dienas išoperavo protinį dantį. Visą tai prisimenu kaip baisiausią košmarą- 3 valandas issižiojusi sėdėjau pas privatų odontologą, net mėšlungis žandikaulius surakino, ir nieko- išrauti nepavyko, nuvežė mane į Žalgirio ligoninę, ten dar po valandelės tą dantį išoperavo. Dar siūlės neišimtos. Tą vietą dabar maudžia nuolat, žiojėja skylė, kuri labai jautri šalčiui. Ir to danties man irgi, kaip kažkas jau čia rašė, labai trūksta. Esu labiausiai sunerimusi, nes niekas dorai nepaaiškino, ar man tą skylę taip ir paliks??!!
Gal kas nors žinote, kaip paprastai yra daroma?
Beje, Žalgirio pol. ta procedūra kainuoja 100 Lt.
Ele, nesijaudink, jokios skyles neliks

man sia vasara isoperavo antra apatinio zandikaulio astunta danti. Viskas gijo gana tvarkingai. Kasdien vaiksciodavau i poliklinika pasirtikrint, nes kazkaip labai didele kauline zaizda buvo. Pamenu, ta diena, kai man pasake :"viskas gerai, daugiau ateiti nereiks", man toje vietoje ziojejo tokia skyle, kad savo zandikauli maciau

Gydytoja ten prikiso kazkokiu vaistu (man pasirode, kaip zoles kazkokios) i ta skyle ir viskas thats it. Buvau ne juokais issigandus, kad visa gyvenima taip bus (istrigdavo ten maistas kaskart kai valgydavau, o kai istrigo arbuzo sekla, galvojau, kad isprotesiu

). Bet viskas baigesi gerai:) Dabar skyles kaip nebuta

taip bus ir tau

Matai, jie negali taip tvirtai tankiai susiuti, nes turi nuteketi susikaupe skysciai ir pan, kad neprasidetu uzdegimas.