jooooo, na pasirodo, ne man vienai tokia problemele iskilo...vos ne globalinis reiskinys - netelpantys astuntieji dantys:( Papasakosiu savo istorija:)
I mano siaura dantu lanka netelpa abu apatinio zandikaulio protiniai dantys. Is pradziu pradejo dygti vienas - dygo, kokius 2 metus, bet matesi tik labai mazas kampelis, skaudedavo, puliuodavo. Nuejau Vilniuj i Antakalnio poliklinika, kur pagyvenusi stomatologe patikino, jog viskas yra gerai, uzkiso vatos tamponeli, liepe skalauti medetkomis ir pan.... O skausamas nesiliove:(
Tada jau reikalus tvarke mano mylima mama:) (buvau antrame kurse) Grizau pas tevus, mama nuvede pas patyrusi stomatologa, padare nuotrauka ir po geros valandeles operavo. Na buvo tikrai nemaloni procedura, issitesusi laiko plotmej iki 1,5 valandos

Kirpo, pjove, lauze, trauke... O nejautra tai vietine - viska matai ir girdi, tik neskauda. Iplyso ir lupos kampas

Po to pora dienu LABAI skaudejo: negalejau nei ryti, nei issizioti, tik jutau kabaluojancius siulus, o po kokiu dvieju savaiciu viskas ejo ir praejo:)))) Esu labai dekinga Gydytojui, kuris profesionaliai, kokybiskai atliko savo darba. Netruksta man to protinio danties visai
Praejo trys metai ir.... savo "didziaja misija" pradejo vykdyti mano kitas protinis dantis. Aiskiai nuspeju, kas manes laukia, jei nepasisalinsiu jo, nes vel kartosis puliavimas, skausmas ir pan. Taigi, savo atostogu dali skyriau savo nereikalingam danciui:( Siuntima i zalgirio poliklinika gavau is bendros praktikos gydytojo (uz chirurgo konsultacija moketi nereikejo, padare nuorauka ir paskyre planines operacijos laika - operuoja ryt). Klaikiai bijau, nes kazkaip sikart viskas dar komlikuociau.... Jei turesiu jegu parasysiu, kaip sekesi:)