QUOTE(jpg @ 2005 05 24, 09:49)
Na prasideda...
Dėl kokybiškumo tai reikėtų pagalvoti.
Bet gi ten tie patys stomotologai dirba.
Kita vertus esu labai nusivylusi privačiais okulistais, nors visgi einu pas juos, bet jų atliktas darbas tai tikrai tik dėl kiekio, o ne kokybės Tai bandau tai pritaikyti ir stomotologams..
Dėl kokybiškumo tai reikėtų pagalvoti.
Bet gi ten tie patys stomotologai dirba.
Kita vertus esu labai nusivylusi privačiais okulistais, nors visgi einu pas juos, bet jų atliktas darbas tai tikrai tik dėl kiekio, o ne kokybės Tai bandau tai pritaikyti ir stomotologams..
Ne visada tie patys dirba O po to, kai man poliklinikoj "geroji" stomatologė kanale paliko nulaužtą adatą (pas mano mamą buvo 2 ar 3 tokios adatos užlaužtos ir paliktos kanaluose, lankėsi pas tą pačią stomatologę), kai vis tiek tą dantį maudė, numarino ir šalia buvusio danties nervus, kai po jos "taisymo" turiu 5 dantys be nervų, 2 protezuotus ir dar 4 laukia protezavimo, nors sąžiningai lankydavausi kartą ar du per metus ir viską tipo iki galo sutvarkydavo, tai man tikrai nėra jokio noro grįžti į polikliniką pas tokius nuostabius stomatologus Dabar jau du metus einu privačiai, tai kaip sutaisė per pirmus tris mėnėsius, taip iki šiol nieko ir netaiso, nes skylių paprasčiausiai nebeatsiranda Dar užknisdavo laukimas poliklinikoj, kol stomatologė pagers kavutę, papepės su kolegėm ir t.t., be to, ką galima padaryti per tas 15-20min., kurios skirtos poliklinikoj? Taigi, kaip jau sakiau, manęs niekas savo noru į polikliniką nenuvarys