Sveikos merginos

apturejau vakar dziaugsma - isrove protini danti

baimes buvo 100 kart daugiau nei skausmo

jis buvo kreivai isauges, i zando puse, labai dirgino aplinkui viska, skaudejo labai, tai teko pasiryzti sitai procedurai. IKartu su danciu istrauke nemaza pulini, nuo jo dar labiau man viskas skaudejo. Is kart patariu visoms - jei jau prireiks rauti protini dantuka, eikit tik pas vyra gydytoja, nes jegos ten labai daug reikia

man rove profesorius Kubiliu (Kaune), vyras is stuomens ir liemens o visas sukaites dirbo, bet uztas procedura tetruko gal 6 minutes, i kurias iejo danties isklibinimas, bandymas traukti, neistraukimas, skelimas pusiaus, vel traukimas ir valio

istrauke toookiom didelem saknim danti, kad nepagalvociau.
Taip kad patariu nepagailekit pinigeliu vardan geros saijautos - man kainavo 200 Lt, bet ir daugiau buciau uz toki gera darba sumokejusi. Jauvaikar vakare viskas atslugo, isgeriau viena Nimesil pries miega, na ir siandien darbe del viso pikto dar viena isgeriau, bet labiau ne del skausmo o del to kad jis neuzeitu netycia.
Tai vat sekmes visoms, nebijokit, nieko ten baisaus tas traukimas, patikekit mano, didziaudios bailes zodziais
Papildyta:Atsiprasau uz klaidas