Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(Florestina @ 2009 03 28, 15:51)
Mano mamai protinis išdygo, kai jai virš 40 buvo ir pilnai išdygo. Tiesa, palindo po paskutiniu dančiu ir jį suskaldė. Šį dantį išrovė, o protinis ir šiandien yra. Visoskių dalykų su tais protiniais būna. Nebent jis pas Jus dygsta įstrižai, pas mane irgi vieno kampelis buvo išlindęs, bet jį išrovė tik dėl to, kad jis įstrižai dygo ir stūmė kitus dantis. g.gif

labai tikiuosi, kad jis man isdygs be jokiu pasaliniu reiskiniu, nes nzn kaip reiketu prisiversti ji susitvarkyti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios, na as jau viena dantuka issioperavau, kai suleido vaistus nuo skausmo tai drebejau kaip lapas is baimes, bet pati operacija nebuvo labai skausminga, gal tik pora kartu jauciau skausma, nors dantukas gulejo ir jau buvo sugedes.Siuo metu atrodau juokingai, lupa perplesta kaip zuikio, biski papuliavus ir dar zandas istines, aisku skausma jauciu ir siulai kartais kabinasi uz liezuvio .Siandien su vyru vaziavom apsipirkt, tai net juokemes, gerai kad dar nemelyna, o tai atrodau kaip i zubus gavus biggrin.gif
Atsakyti
Tukuti, smagu, kad jau praėjo vienas baisumas:) aš irgi drebėjau, vis laukiau kada skaudės. Bet rimtai tai net neskaudėjo, ir gerai thumbup.gif
Bet žiūr pasekmės Tavo oho kokios - lūpa perplėšta unsure.gif žanduką sutinusį ir aš turėjau, o siūlės nemaloniai gerklė braižė irgi ilgokai:) Tai dabar ilsėkis ir gerai sugyk drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 03 29, 22:37)
Tukuti, smagu, kad jau praėjo vienas baisumas:) aš irgi drebėjau, vis laukiau kada skaudės. Bet rimtai tai net neskaudėjo, ir gerai  thumbup.gif
Bet žiūr pasekmės Tavo oho kokios - lūpa perplėšta  unsure.gif žanduką sutinusį ir aš turėjau, o siūlės nemaloniai gerklė braižė irgi ilgokai:) Tai dabar ilsėkis ir gerai sugyk  drinks_cheers.gif

Labutis, o kiek laiko istines zandukas buvo? ar nepuliavo? nes man toks keistas skonis burnoj, lyg puliuoja o gal nuo siulu?
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 03 30, 10:07)
Labutis, o kiek laiko istines zandukas buvo? ar nepuliavo? nes man toks keistas skonis burnoj, lyg puliuoja o gal nuo siulu?

Butinai skalauk skysciu mirksiukas.gif As pati skalavausi su Eludriliu po kiekvieno pakramsnojimo. Man zandukas pirma karta patines buvo maziau nei savaite laiko, o antra karta siek tiek ilgiau tinimas laikesi. Bet praeis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2009 03 30, 20:31)
Butinai skalauk skysciu  mirksiukas.gif  As pati skalavausi su Eludriliu po kiekvieno pakramsnojimo. Man zandukas pirma karta patines buvo maziau nei savaite laiko, o antra karta siek tiek ilgiau tinimas laikesi. Bet praeis  irnesakyk.gif

Kiekvienas atvejis skirtingas. g.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai norejau paklausti tu merginu, ar mamyciu kurioms yra operuotas protinis dantukas-kiek laiko vargino skausmai? man jau penkta diena, kaip isoperuota , o skausmas nei kiek nemazeja, gal net stipreja blink.gif .Pasiskambinau i klinikas kur mane operavo, pasirodo gyditojos nera, nes ji studente ir kai neturi darbo nedirba sad.gif
Atsakyti
Laba diena:)
Tukuti, man tinimas visiškai praėjo po 5 dienų, toks ryškus tai laikėsi 3 dienas. dėl skausmo - man irgi apie 4 dieną skausmai buvo sustiprėję, sakė gydytoja, kad viskas atgyja ir dėl to, o šiaip pamaudenti gali net iki mėnesio:) man va pusantros savaitės praėjo tai ypač rytais būna nesmagu, negaliu šypsotis per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 30, 21:32)
Kiekvienas atvejis skirtingas. g.gif

Taip kiekvienas atvejis skirtingas drinks_cheers.gif Bet skalavimas po operacijos yra butinas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2009 03 31, 20:15)
Taip kiekvienas atvejis skirtingas  drinks_cheers.gif  Bet skalavimas po operacijos yra butinas  mirksiukas.gif

Tai aišku, aš ir nesakau, kad nebūtinas, nes toj vietoj nebrūžinsi šepetėliu. O ant Clorheksidino gliukonato tirpalo buteliuko parašyta, kad skalavimas juo atstoja dantų valymą. Tik jis dantų spalvai kenkia. PRisimenu, kaip pernai pasakiau gydytojui, kad neskalausiu- gaila spalvos. Tai paskui paskyrė Tantum Verde. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos dantuotosios ir jau ne be smile.gif , o man nepasiseke su operacija, vakar pradejo nezmoniskai skaudeti zanda, net paausy, nuvaziavau i klinikas, apziurejo, prapjove zaizda (vos kelnyciu nepridariau is skausmo
ohmy.gif ), o ten pilna sviezio kraujo, nesuprantu nei is kur ir del ko blink.gif , tai skausmai vel atsinaujino, dabar penktadieny ar sestadieny vel turiu nuvykti apziurai.Gal kam teko susidurti su tokia beda? ir kuo tai baigesi?
Atsakyti
ojei, Tukuti console.gif laikykis 4u.gif Tikiuos viskas Tau susitvarkys 4u.gif
Atsakyti