Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Labas rytas. kartais atrodo, kad visai nereikėjo į tą temą eit, tik baisiau blush2.gif ax.gif Legacy, bet jei Tau buvo šioks toks uždegimas tai man net keista kad pjovė, nes man iš pradžių pasakė susitvarkyt uždegimą o jau po to tvarkysim dantis g.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės už patarimus... 4u.gif

Tikiuosi kitą savaitėlę ištaikysiu minutę nulėkti iki gydytojo, pažiūrėsiu ką sakys....
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 03 18, 08:59)
Labas rytas. kartais atrodo, kad visai nereikėjo į tą temą eit, tik baisiau blush2.gif  ax.gif  Legacy, bet jei Tau buvo šioks toks uždegimas tai man net keista kad pjovė, nes man iš pradžių pasakė susitvarkyt uždegimą o jau po to tvarkysim dantis  g.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Man irgi buvo blogai prisiskaičius, nors rovimas buvo visai nekomplikuotas. doh.gif
Atsakyti
Na man čia pasiskaičius irgi keistai atrodo, kodėl operavo su uždegimu g.gif Turbūt įtakos turėjo tai, kad kitą savaitę išvykstu į užsienį ir reikėjo kažką daryt. Be to, manau, kad visas pažeistas dantenas (kurias skaudėjo ir per kurias net nesimatė nieko) nupjovė.. Nežinau, nežinau, geriu antibiotikus ir tikiuosi pasveikt, kol kas nei temperatūros, nei baisių skausmų nėr, o ir ausies nebeskauda, nors vakar visą dieną maudė (nuo to uždegimo). O tai pavojinga yra operuot, kai tos mėsytės, kurias vis tiek turbūt nupjauna, paburkę ir jas skauda?
Atsakyti
legacy, aš manau, kad dėl to uždegimo galėjo labiau skaudėt, o gal i infekcijų tikimybė didesnė. bet aš čia tik savo filologiniu protu taip manau:) Juk gavai vaistų po to, tai viskas susitvarkys ax.gif

o mano egzekucija jau ryt vakare... kai negalvoju, tai gerai, bet kai pagalvoju tai skrandis susisuka. du dantukus trauks unsure.gif
Atsakyti
Sėkmės tau, Jaguarka! 4u.gif viskas bus gerai smile.gif
Papildyta:
Beje, grįžus papasakok, kaip sekės, ar labai ten Tave prikankino... Nes man kažkada irgi turbūt teks vėl pakartoti šią nemalonią procedūrą.. Lauksim naujienų mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

taigi - bijojau lb lb, prieš išeidama iš namų tai jau vos nealpau biggrin.gif na bet nemaloniausia buvo nuskasminamųjų leidimas ir rovimas. bet pabrėžiu - nemaloniausia. skaudėt pradėjo truput kai jau išrovė, na ir dabar tikriausiai bus linksmas. ir žandikaulis nuo jėgos skauda. visas procesas - 25 minutės - du dantys. man praėjo kaip minutėsmile.gif žiūrėjau į lubas, dantį išrautą man rodė, bet nežiūrėjau:D bet atidavė man juos, tai apžiūrėsiu biggrin.gif gavau dar ledo ir vaistukų užpakaliuką, kad ne taip tinčiau:)
jei ką, ryt papasakosiu daugiau, nes nuo vaistų jau miego noris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 03 19, 22:02)
Labas vakaras smile.gif

taigi - bijojau lb lb, prieš išeidama iš namų tai jau vos nealpau  biggrin.gif  na bet nemaloniausia buvo nuskasminamųjų leidimas ir rovimas. bet pabrėžiu - nemaloniausia. skaudėt pradėjo truput kai jau išrovė, na ir dabar tikriausiai bus linksmas. ir žandikaulis nuo jėgos skauda. visas procesas - 25 minutės - du dantys. man praėjo kaip minutėsmile.gif žiūrėjau į lubas, dantį išrautą man rodė, bet nežiūrėjau:D bet atidavė man juos, tai apžiūrėsiu  biggrin.gif gavau dar ledo ir vaistukų užpakaliuką, kad ne taip tinčiau:)
jei ką, ryt papasakosiu daugiau, nes nuo vaistų jau miego noris rolleyes.gif

Lygiai taip paciai ir man buvo drinks_cheers.gif Taip paciai jauciausi mirksiukas.gif O kur roveisi, Zalgirio klinikoj? Gero gijimo tau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas:) na aš jau po nakties, visai gerai miegojau, tik paryčiai geriau vaistų nuo skausmo. o šiaip šlykščiausias yra gerklės skausmas - sunku ryti, kalbėti. gal čia nuo siūlų g.gif Bet šiaip gerai viskas:) Tik pagalvojau, kad jei čia būtų keturi dantukai tai ou... unsure.gif
o roviausi klinikoje 'Dantis', tik nepažiūrėjau gydytojos pavardės iš to streso:D bet šiaip ji labai gerai mane nuteikė na ir tikiuos gerai atliko savo darbą rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
as jau nuo vakar sutinus vaikstau, skauda baisiai ir auga kazkur i zandikauli man dantis, reiks pas gydytoja registruotis ir bandyt operuot, tik labai bijau blink.gif
prisiskaiciau cia visko, net silpna pagalvojus apie skausmus....
Atsakyti
Labas rytas:)
oike, žinau iš patirties, kad baisu ir jokie kitų žmonių žodžiai nepadeda. bet jei nors kiek padėsiu, tai sakau, kad tiiiikrai skausmo nejutau. tik aišku, malonu nebuvo. skaudėjo tik kai leido vaistus ir žandikauli visaip patampė, bet čia tikrai nieko baisaus. o jei sutinus tai skubėk pas gydytoją, gausi vaistukų, kad viskas nurimtų ir tada trauksi.

aš šian trečią dieną po traukimo, tai sakė maximalus tinimas bus. na ir yra:) nemalonu, nepatogu, bet nesigailiu:) valgyt kietą maistą sunku užtat vakar bonkę ledų suvalgiau ir ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oike @ 2009 03 21, 12:26)
Sveikutes mirksiukas.gif 
as jau nuo vakar sutinus vaikstau, skauda baisiai ir auga kazkur i zandikauli man dantis, reiks pas gydytoja registruotis ir bandyt operuot, tik labai bijau blink.gif
prisiskaiciau cia visko, net silpna pagalvojus apie skausmus....

Važiuok į Žalgirio g. jei labai blogai. Mano sesuo buvo- tai vaistų išrašė ir išvale po dantenom.
Atsakyti