Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(agnuzeb @ 2009 03 14, 19:30)
Jeigu skauda Nimesilio nusipirk ir isgerk  mirksiukas.gif  Man gydytoja kaip tik siuos israsius buvo. O bent jau antibiotikus israse?

Taigi nimesilio jau be recepto nieks neparduoda ir jokiu antibiotiku man neisrase, sake neskaudes g.gif
Atsakyti
Tukuti, eik į vaistinę ir tiesiog paprašyk nimesilio, manau turėtų parduot, bent jau aš kai nueinu ir gražiai paprašau tai visada duoda:)

na o aš ketvirtadienį planuoju eiti rautis dviejų - apačioj ir viršuj iš vienos pusės. žiūrėsim kaip čia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 03 15, 12:51)
Taigi nimesilio jau be recepto nieks neparduoda ir jokiu antibiotiku man neisrase, sake neskaudes  g.gif

Na vis dar yra vaistiniu, kuriose graziai paprasius parduoda blush2.gif Kaip keista, kad antibiotiku neisrase blink.gif Gi vis tiek intervencija buvo ir juos ne nuo skausmo raso, o kad koks uzdegimas neisgautu unsure.gif Man abu kartus kaip operavo, abu kartus Ospamoxa israse ir grieztai liepe bent 5 dienas gerti doctor.gif Na as is jusu visu atsiliepimu apie KMUK dantu gydytojus galutinai susiformuosiu neigiama nuomone blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2009 03 15, 13:44)
Na vis dar yra vaistiniu, kuriose graziai paprasius parduoda  blush2.gif Kaip keista, kad antibiotiku neisrase  blink.gif  Gi vis tiek intervencija buvo ir juos ne nuo skausmo raso, o kad koks uzdegimas neisgautu  unsure.gif Man abu kartus kaip operavo, abu kartus Ospamoxa israse ir grieztai liepe bent 5 dienas gerti  doctor.gif Na as is jusu visu atsiliepimu apie KMUK dantu gydytojus galutinai susiformuosiu neigiama nuomone  blink.gif

As irgi ospamoxa geriau smile.gif
Atsakyti
man liepė penkias dienas iki rovimo pagert ospamoxo:) tai geriu, skalauju. po to turbūt irgi dar kokių 'skanėstų' gausiu.
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 03 15, 11:51)
Taigi nimesilio jau be recepto nieks neparduoda ir jokiu antibiotiku man neisrase, sake neskaudes  g.gif

Dar praeitą savaitę pirkau Nimesilio.. tikrai niekas neprašė jokio recepto.. g.gif Net nežinojau, kad jo reikia.. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 03 15, 11:51)

Parduoda. Gali dar ir Coxtral pirkti, ten tas pats Nimesilis tik dabletėm. Vartoti patogiau. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Vargstu ir aš su protiniais dantukais. Pusė dantukų išdygę,o kita pusė pasislėpusi po smegenimis. man jų kaip ir neskauda,tik retkarčiais nemaloniai pamaudžia ypač kai šalta... Bet problema man didžiausia tame,kad po smegenimis,kaupiasi maisto likučiai ir kvapelis iš burnos schmoll.gif ... Kai buvau pas stomotologę,tai pareiškė kad su dantimis viskas tvarkoje... Bet kai aš dantis valausi ir pabrūžinu juos kaip reikiant,net kraujuot pradeda, tai toks kvapelis blink.gif net pačią supykina... Tuoj ir šnekėt pradėsiu bijoti,kad aplinkiniai žmonės neuždustų... Sakykit kuo valyt ir kaip valyt ,kad išsivalyt verysad.gif .... O gal eit ir ištraukti juos ir rami galva būtų...
Atsakyti
Sveika pipse, manau turėtum pasikonsultuot su kokiu kitu stomatologu, nes jei ten lieka maisto tai nieko gi gero...
Atsakyti
QUOTE(pipsė @ 2009 03 17, 15:49)
Sveikos mergaitės.  Vargstu ir aš su protiniais dantukais. Pusė dantukų išdygę,o kita pusė pasislėpusi po smegenimis. man jų kaip ir neskauda,tik retkarčiais nemaloniai pamaudžia ypač kai šalta... Bet problema man didžiausia tame,kad po smegenimis,kaupiasi maisto likučiai ir kvapelis iš burnos  schmoll.gif ...  Kai buvau pas stomotologę,tai pareiškė kad su dantimis viskas tvarkoje... Bet kai aš dantis valausi ir pabrūžinu juos kaip reikiant,net kraujuot pradeda, tai toks kvapelis  blink.gif  net pačią supykina...  Tuoj ir šnekėt pradėsiu bijoti,kad aplinkiniai žmonės neuždustų...  Sakykit kuo valyt ir kaip valyt ,kad išsivalyt  verysad.gif .... O gal eit ir ištraukti juos ir rami galva būtų...

Kraujuojancios dantenos dar ir dantenu uzdegimo pozymis. Butinai pasikonsuktuok su kitu stomatologu.
Atsakyti
QUOTE(pipsė @ 2009 03 17, 14:49)
Sveikos mergaitės.  Vargstu ir aš su protiniais dantukais. Pusė dantukų išdygę,o kita pusė pasislėpusi po smegenimis. man jų kaip ir neskauda,tik retkarčiais nemaloniai pamaudžia ypač kai šalta... Bet problema man didžiausia tame,kad po smegenimis,kaupiasi maisto likučiai ir kvapelis iš burnos  schmoll.gif ...  Kai buvau pas stomotologę,tai pareiškė kad su dantimis viskas tvarkoje... Bet kai aš dantis valausi ir pabrūžinu juos kaip reikiant,net kraujuot pradeda, tai toks kvapelis  blink.gif  net pačią supykina...  Tuoj ir šnekėt pradėsiu bijoti,kad aplinkiniai žmonės neuždustų...  Sakykit kuo valyt ir kaip valyt ,kad išsivalyt  verysad.gif .... O gal eit ir ištraukti juos ir rami galva būtų...

Eik pas chirurgą-stomatologą, turėjau pati šią bėdą. Man gydytojas atklė dantenas ir išplovė su vandenilio peroksidu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš irgi šiandien visai netikėtai apturėjau protinio neišdygusio horizontaliai gulinčio danties rovimą... Nuėjau pas gydytoją (džiaugiuosi, ir stebiuosi kad taip greitai pavyko patekti) į dantų kliniką dėl uždegimo - buvo patinę tos mėsos, skaudėjo galvą, ausį, negalėjau normaliai prasižiot.. Ir gydytoja pasiūlė rauti (ko aš maniau tikrai nesutiksiu darytis), bet kažkaip po daug ašarų man išrovė tą dantį su vietiniu nuskausminimu per kokias 10-15 min. (nupjovė dantenas, ištraukė, susiuvo). Šiaip buvo labai labai baisu ir bent jau man didelė psichologinė trauma, bet gydytoja tikrai pasitaikė puiki ir, manau, savo darbą atliko profesionaliai ir viskas pavyko gana sklandžiai (nes galėjo gi valandą ir daugiau trukt..). Dabar žiūrėsiu, kaip seksis gyt.. Išrašė antibiotikų, vaistų nuo skausmo, skalavimo skystį. Tikiuosi, kad viskas bus gerai ir ateityje tik džiaugsiuosi,kad nebeturiu to danties, kuris pastoviai kėlė rūpestį, nes ten kaupėsi maisto likučiai ir t.t. Bet vat kada pasiryšiu eiti išsirauti kitą dantį (beje, irgi aptatinį, viršutiniai pas mane išdygo nejuntamai, tikiuosi jų neteks raut??? g.gif ), kuris bent kol kas, tfu tfu tfu, beveik nekelia problemų (nors su juo visko buvo), tai tikrai neaišku, nes labai jau bailiukė aš. Ir nors suleido du švirkštukus nuskausminamųjų, per patį rovimą vis tiek labai skaudėjo, rėkiau net... doh.gif
Žodžiu, tikiuosi man, kaip ir daugeliui, viskas bus ok, ir dar turbūt reikia džiaugtis, kad mano atveju gan paprastas rovimas dar buvo, be jokių gręžimų ir neilgas.

Sėkmės ir ryžto visoms besiruošiančioms šiam žingsniui! 4u.gif
Atsakyti