Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(juperi @ 2009 02 26, 08:19)
bet ar tai normalu????  blink.gif  tipo pasakai, kad neturi pinigeliu kysiui ir tau net elementariausiu vaistu neisraso ir paleidzia su temep... sako nueik po 3-ju dienu nedarbingumo pazymejima uzbaigti... doh.gif

as savo darbe taip zmoniu nereketuoju...

Tai ji vis dar ligoninėj, o aš už dvi durbu, ką dabar padarysi. Vilniuje daktarai išlepinti. Jau sakau, geriausia į privačią nueiti, sumokėti ir be problemų viskas bus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2009 02 25, 21:49)
labas vakaras,
bbrrr...pries siek tiek daugiau kaip metus KMU , Veido ir zandikauliu chirurgijos klinikoj iskale, isgreze, ispjove, isoperavo...(nezinau nei kaip dar pavadinti) retinuota protini danti...jis mane kankino bene kokius 5-6 m...antibus gerdavau is pradziu kas 6 men, po to kas 3, kas men ir galutinis kantrybes taskas-kai uzpraeita vasara kas 2-i sav...

dantis buvo jau kaip ir susiformaves, siek tiek islindes is dantenu, bet saknis  doh.gif  kaip zvejybinis kabliukas.... labai sunkiai prisiruosiau sitam reikalui, kaip operacijai, bet- viskas praejo sklandziai, su bendra nejautra- kaip ir nieko nejauciau...bet visas smagumas prasidejo po viskam... doh.gif anei tabletkos, anei injekcijos negavau...isleido namo (gyvenu kitam mieste) neisrase net elementaraus ketanovo , nekalbant apie antibus (chirurgu elgesio- neaiskinsiu viesai  schmoll.gif ...galima nujausti)... ir ka? parvykus namo- tempe 40, zandas  doh.gif  nu ...nerealus....kita visa diena tempe 40-41... ketanovo pirkau ir geriau kas 1,5-2 val, trecia dien neistveriau -nuejau pas vietini chirurga- va tada ir prasidejo tikrosios "linksmybes"- sokinejimas kedej, krokodilo asaros, amoniakas ir pns... pasirodo..sepsis... sake tavo laimei, kad visas tas "turinys" ejo ne i tarpuplauti o i smegenis... 14 d. -diena dienoj eidavau drenuotis... nu prisiminimai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  zinoma, dabar viskas OK, antibiotikai senai pamirsti, bet pooperacinis laikotarpis -ziaurus (pati kalta, kad neturejau simtu kisenei papildyt)...o musu kaimuke chirurgas uz galvos susieme suzinoje, kad po tokios chirurgines intervencijos- operaves gyd. nesiteike antibiotiku israsyt...
4u.gif

Na si situacija tik dar karteli patvirtina mano nuomone, kad geriau jau pasieskoti rimto privataus chirurgo nei i universitetines klinikas eiti operuotis. Siaubas kazkoks blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jungiuos ir aš į Jūsų dantuotą temą. neseniai sužinojau, kad teks raut 4 protinius. Visi neišdygę, neguli, bet remiai į tuos septyntuosius dantis. Žalgirio klinikoje sakė raus visus keturis iš kart su narkoze. bet mačiau kelios merginos rovėsi privačiai. gal galėtumėt pasidalinti kontaktais ir orientacinėmis kainomis? ax.gif Taip tas kelias dienas stresuoju, kad atrodo dantukai skauda, net akis nuo streso tvinkčiot ėmė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 03 07, 22:52)
Sveikos  4u.gif  jungiuos ir aš į Jūsų dantuotą temą. neseniai sužinojau, kad teks raut 4 protinius. Visi neišdygę, neguli, bet remiai į tuos septyntuosius dantis. Žalgirio klinikoje sakė raus visus keturis iš kart su narkoze. bet mačiau kelios merginos rovėsi privačiai. gal galėtumėt pasidalinti kontaktais ir orientacinėmis kainomis?  ax.gif Taip tas kelias dienas stresuoju, kad atrodo dantukai skauda, net akis nuo streso tvinkčiot ėmė  biggrin.gif

Sveika prisijungus i musu protinukiu ir jau be protinukiu kompanija 4u.gif biggrin.gif

As nerekomenduoju rautis 4 dantu iskarto schmoll.gif Pasiskaitinek sia temuke atidziau ir galesi pasilyginti koks pooperacinis periodas isoperavus visus 4 dantis ir operuojant po viena danti mirksiukas.gif
As operavausi Kalvariju odontologijos klinikoje pas gydytoja Kristina Maskolaitiene. Jos atliktu darbu esu patenkinta thumbup.gif Tel. 8 687 48 081 Del kainu, uz pirma dabtuka sumokejau 230 Lt, uz antra 190 Lt. Paskaiciavus kiek ir kam klinikose merginos ideda i kisene, nemanau, kad ka mazesne suma gautusi.
Atsakyti
agnuzeb 4u.gif o Tavo dantukai irgi buvo neišdygę? jei taip, tai tada visai normalios kainos, palyginus su tomis pateiktomis kai kurių klinikų svetainėse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 03 08, 13:00)
agnuzeb  4u.gif o Tavo dantukai irgi buvo neišdygę? jei taip, tai tada visai normalios kainos, palyginus su tomis pateiktomis kai kurių klinikų svetainėse  rolleyes.gif

Pas mane vienas buvo ne pilai išdygęs, rėmėsi į priešpaskutinį dantį. Bet tad buvo kitos kainos, už jį tada mokėjau atrodo 60 Lt. Kaip už nesudėtingą rovimą.
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 03 08, 14:00)
agnuzeb  4u.gif o Tavo dantukai irgi buvo neišdygę? jei taip, tai tada visai normalios kainos, palyginus su tomis pateiktomis kai kurių klinikų svetainėse  rolleyes.gif

schmoll.gif Nea, mano visai nebuvo isdyge schmoll.gif Jie horizontaliai gulejo dantenose ir jau remesi i 7 dantis. Tad juos teko operuotis. Kainos as irgi galvoju, kad normalios, nes i kaina iskaiciuota pati operacija, vaistai (tiek nuskausminamieji, tiek nuo tinimo jei reikia leisti). O pasiskaiciuok kiek sumokesi klinikose: oficiali kainai plius dar anestezeologui i kesene ir daktarui uz prieziura blink.gif Liudna taip sakyti, bet taip klinikose jau yra doh.gif Yra komentaras merginos, kurios drauge daktarui i kisene nedave ir operacija kuo baigesi. Nei nuskausminamuju nei elementariu antibiotiku neisrase ir dar ta pacia diena paleido namo.
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2009 03 08, 14:01)
schmoll.gif  Nea, mano visai nebuvo isdyge  schmoll.gif  Jie horizontaliai gulejo dantenose ir jau remesi i 7 dantis. Tad juos teko operuotis. Kainos as irgi galvoju, kad normalios, nes i kaina iskaiciuota pati operacija, vaistai (tiek nuskausminamieji, tiek nuo tinimo jei reikia leisti). O pasiskaiciuok kiek sumokesi klinikose: oficiali kainai plius dar anestezeologui i kesene ir daktarui uz prieziura  blink.gif  Liudna taip sakyti, bet taip klinikose jau yra  doh.gif Yra komentaras merginos, kurios drauge daktarui i kisene nedave ir operacija kuo baigesi. Nei nuskausminamuju nei elementariu antibiotiku neisrase ir dar ta pacia diena paleido namo.

Ta moteris dar ir šiandien nedirba, nors jau dvi savaitės praėjo. ax.gif
Atsakyti
Na visgi dantys tai ne šiaip... turiu galimybę, tai užsirašiau liepos mėn. operacijai. o dabar gal žiūrėsiu ir rasiu kitą būdą, ramesnį. nes jau kelias dienas sutinusios dantenos prie vieno neišdygusio dantuko, bijau kad kokia cista nebūtų. ek, bėdos unsure.gif Gerai, kad temukė yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 03 09, 21:10)
Na visgi dantys tai ne šiaip... turiu galimybę, tai užsirašiau liepos mėn. operacijai. o dabar gal žiūrėsiu ir rasiu kitą būdą, ramesnį. nes jau kelias dienas sutinusios dantenos prie vieno neišdygusio dantuko, bijau kad kokia cista nebūtų. ek, bėdos  unsure.gif Gerai, kad temukė yra  blush2.gif

Pas mano seserį netgi kraujavo iš kišenėlės. Dabar geriau, bet jau realiai apie rovimą galvoja. Aš jau ir chirurgą padėjau rasti, kuris gerai tai atlieka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 03 09, 22:10)
Na visgi dantys tai ne šiaip... turiu galimybę, tai užsirašiau liepos mėn. operacijai. o dabar gal žiūrėsiu ir rasiu kitą būdą, ramesnį. nes jau kelias dienas sutinusios dantenos prie vieno neišdygusio dantuko, bijau kad kokia cista nebūtų. ek, bėdos  unsure.gif Gerai, kad temukė yra  blush2.gif

Linkiu, kad dantukai nusiramintu kuo greiciau 4u.gif O kur uzsirasei? Ilgokai laukti reikes.
Atsakyti
užsirašiau tai į Žalgirį taip, ten arčiausia data gegužės pabaiga, bet tada baigiamieji, negalėsiu pasišalint iš gyvenimo dviem savaitėms. bet galvoju dabar gal visgi pas kokį privatų chirurgą eit, žiūrėsim.
Atsakyti