Gal kas galit parašyti, kiek kainuoja protinio danties šalinimas, jeigu eisiu privačiai. Bent jau maždaug, kokia maksimali kaina gali būti?
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 05 13, 22:33)
Gal kas galit parašyti, kiek kainuoja protinio danties šalinimas, jeigu eisiu privačiai. Bent jau maždaug, kokia maksimali kaina gali būti?
Jei tai chirurgine operacija - dantis neislindes iki galo ir pan. - apie 100 lt. ir daugiau
Išlindęs tik nedidelis kampukas, o pats dantis nugriuvęs ir remiasi į šalia esančio danties šaknis. O tas daugiau tai kiek? Pagal tai, kiek kainuoja kanalų taisymas, tai turbūt be kokių 300-400Lt neišraus, nes visgi procedūra ne iš lengvųjų
Fukuotukaf, man kai pjovė protinius dantis (jie nė trupučio nebuvo išdygę ir nebūtų niekada išdygę, nes rėmėsi į septintų dantų šaknis), tai kainavo po 300 litų. Čia tokios kainos privačioj klinikoj...
Man irgi gręsia šis "malonumas"
o kaip savijauta po to? kiek laiko dar skauda, ar buna patinimas, girdejau kad gali net melynes ant zando atsirasti
pasidalinkit patirtimi, kas tai jau patyrete, aciu
o kaip savijauta po to? kiek laiko dar skauda, ar buna patinimas, girdejau kad gali net melynes ant zando atsirasti
pasidalinkit patirtimi, kas tai jau patyrete, aciu
O kodėl tokios didelės kainos ? Nejaugi čia tokia sunki operacija? Mano du viršutiniai dantukai jau užaugę, o apatiniai vis dar bando prasikalti (jau matosi pusė danties). Tai gal tokiems tos sunkios operacijos nebereikia?
Visgi rovimui esu nusiteikus, nes nesugebu kasdien išsivalyti tų protinių - niekaip nepreinu prie jų Ir taip ten bakterijos renkasi
Tai, ką ... skaičiuot išlaidas 300x4? Brangoka
Visgi rovimui esu nusiteikus, nes nesugebu kasdien išsivalyti tų protinių - niekaip nepreinu prie jų Ir taip ten bakterijos renkasi
Tai, ką ... skaičiuot išlaidas 300x4? Brangoka
Oi, čia nebūtinai visiems protiniams tokios kainos- man tai tiek kainavo vien dėl to, kad tai buvo kaip ir operacija (jei šaknys būtų ant nervo, tai netgi tik stacionare operuotų), o ne traukimas. Protinių dantų traukimas, kiek prisimenu iš kainininko, kainuoja tik truputį brangiau nei šiaip dantų traukimas
Na o pati procedūra, tai dar nieko palyginus su pirma para po jos Operuojant vis tiek suleidžia nuskausminamuosius, tai skausmo kaip ir nesijaučia, tik kai skaldo dantį (nes man vienas buvo palindęs po kito danties šaknim), tai žiauriai žandikaulį skaudėjo nuo jėgos. Jei po to jokių komplikacijų nėra, tai savaičiukę pageri antibiotikus, pasimaitini košelėmis ir vėl viskas gerai . Mėlynes ant veido esu mačiusi pas puskę irgi po operacijos, bet jai vienu metu keturis protinius ligononėj išoperavo ,- čia tai tikrai košmaras... Tiesa, apatinis žandikaulis labiau tinsta.
Na o pati procedūra, tai dar nieko palyginus su pirma para po jos Operuojant vis tiek suleidžia nuskausminamuosius, tai skausmo kaip ir nesijaučia, tik kai skaldo dantį (nes man vienas buvo palindęs po kito danties šaknim), tai žiauriai žandikaulį skaudėjo nuo jėgos. Jei po to jokių komplikacijų nėra, tai savaičiukę pageri antibiotikus, pasimaitini košelėmis ir vėl viskas gerai . Mėlynes ant veido esu mačiusi pas puskę irgi po operacijos, bet jai vienu metu keturis protinius ligononėj išoperavo ,- čia tai tikrai košmaras... Tiesa, apatinis žandikaulis labiau tinsta.
QUOTE(Gulcan @ 2005 05 22, 21:05)
Tiesa, apatinis žandikaulis labiau tinsta.
Aš tai turbūt dėl visa ko dar palauksiu pora mėnesiukų, kol pabaigsiu mokslus, tada..., kad nereikėtų kaip primuštai vaikščioti dar kas ne taip supras...
Į polikliniką tikrai gyvenime neisiu (bent jau savo noru), paragavau iki soties tų nemokamų paslaugų Jau geriau sumokėti kiek reikia ir žinoti, kad darbas tikrai bus gerai padarytas
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 05 23, 20:56)
Į polikliniką tikrai gyvenime neisiu (bent jau savo noru), paragavau iki soties tų nemokamų paslaugų Jau geriau sumokėti kiek reikia ir žinoti, kad darbas tikrai bus gerai padarytas
Na prasideda...Dėl kokybiškumo tai reikėtų pagalvoti.
Bet gi ten tie patys stomotologai dirba.
Kita vertus esu labai nusivylusi privačiais okulistais, nors visgi einu pas juos, bet jų atliktas darbas tai tikrai tik dėl kiekio, o ne kokybės Tai bandau tai pritaikyti ir stomotologams..