Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 02 02, 19:21)
mano ir apatiniai du dantukai yra nepilnai isdyge , gulintys ir jau sugede sad.gif , o virsuj nuluze ir reikia pasalinti saknis, bet nesirysiu keturiu dantu traukimui o labiausiai bijau narkozes, kadangi apziurejas gyditojas sake nieko nebus be jos, neiskesiu skausmo sad.gif

Man rtovė supūliavusį protinį ir nieko nepajutau. Gal privatininkai kitokius nuskausminančius naudoja nei valdiškos gydymo įstaigos. Nes kartą poliklinikoj rovė sulūžusį pūliuojantį dantį- tai prisimenu, kaip didžiausią košmarą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 02 02, 20:21)
mano ir apatiniai du dantukai yra nepilnai isdyge , gulintys ir jau sugede sad.gif , o virsuj nuluze ir reikia pasalinti saknis, bet nesirysiu keturiu dantu traukimui o labiausiai bijau narkozes, kadangi apziurejas gyditojas sake nieko nebus be jos, neiskesiu skausmo sad.gif

Na jei raus visus 4 vienu metu, tai nenuostabu, kad be narkozes neapsieis. Bet jau kaip minejau, taip yra patogiau gydytojui, bet ne pacientui. Man su nuskausminamaisiai operavo ir as nieko nejauciau. Vaistu poveikiui praejus, isgeriau Nimesilio, kad maudimas ne taip jaustusi ir viskas, to pakako. As dar siulyciau jums pas kita gydytoja apsilankyti, galbut privaciame kabinete ir palyginti ka siulys.
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2009 02 02, 21:14)
Na jei raus visus 4 vienu metu, tai nenuostabu, kad be narkozes neapsieis. Bet jau kaip minejau, taip yra patogiau gydytojui, bet ne pacientui. Man su nuskausminamaisiai operavo ir as nieko nejauciau. Vaistu poveikiui praejus, isgeriau Nimesilio, kad maudimas ne taip jaustusi ir viskas, to pakako. As dar siulyciau jums pas kita gydytoja apsilankyti, galbut privaciame kabinete ir palyginti ka siulys.

Labas rytas, o jums dantukas ir buvo neisdyges ir gulintis?
Papildyta:
bijau ir privaciu kabinetu, nes pazystamui viena danty operavo, bet jau irgi su narkoze tai 5 valandas kamavo , o vaizdas buvo baisus, kaip viska sulauze ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 02 03, 09:16)
Labas rytas, o jums dantukas ir buvo neisdyges ir gulintis?
Papildyta:
bijau ir privaciu kabinetu, nes pazystamui viena danty operavo, bet jau irgi su narkoze tai 5 valandas kamavo , o vaizdas buvo baisus, kaip viska sulauze ohmy.gif

Mano visi dantukai buvo neisdyge ir gulintys. Operavausi privacioje klinikoje ir nieko baisaus. Aisku nuo gydytojo priklauso ir jo profesionalumo. As savo gydytoja esu labai patenkinta. Operacija tetruko apie pusvalandi ar siek tiek daugiau, o ir gijimo procesas sklandziai vyko. Tik si karta siek tiek ilgiau gija, nei pirma karta. Del privataus kabineto reiketu labiau pasidometi, tikrai nera visi blogo. O is kokio jus miesto? Jums Kaune patogiau? Nes galeciau savo gydytpja rekomenduoti, taciau ji Vilniuje randasi.
Atsakyti
as is Kauno, taciau galiu ir i Vilniu atvaziuot, jei nesunku parasykit i asmenine zinute.Be to operacijos atsisakiau, trauksiu po viena danty. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 02 03, 14:43)
as is Kauno, taciau galiu ir i Vilniu atvaziuot, jei nesunku parasykit i asmenine zinute.Be to operacijos atsisakiau, trauksiu po viena danty. smile.gif

Man irgi traukė Vilniuje privatininkas po vieną.
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 02 03, 15:43)

Siūlau nueit pas D.Razukevičių Kaune,Šiaurės pr.1. Tai privati klinika. Pati ten lankausi ir turėjau panašių problemų, bet tikėjau gyd.profesionalumu ir gerom rekomendacijom, kurios ištiesų pasitvirtino. Jis iš karto nerauna. Pirmiausia reikia užsiregistruot konsultacijai. Tau viską išsamiai paaiškina, susako, o paskui jei nepatinka gali atsisakyt. Ko nerekomenduočiau biggrin.gif
Atsakyti
Mano sesei su protiniu problemos išlindo saivaitgalį net į Žalgirio g. važiavom. Pradėjo kraujuoti dantenos- tai sakė, kad uždegimas, prirašė vaistų ir sakė, kad jam praėjus dantį teks rauti.
Ji pradėjo, kad į polikliniką neis, raut neduos- tai vėl pradėjus kraujuot, pritaikėm drąstiškus metodus: aš užrašiau ją pas savo odontologą. Bent jau žadėjo eiti pas gydytoją- tai ir tiek gerai, bet rauti sakė, pagalvos ar duos. ax.gif Bet dar savaitė laiko , manau, kad viskas bus kaip priklauso. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 25, 21:16)
Mano sesei su protiniu problemos išlindo saivaitgalį net į Žalgirio g. važiavom. Pradėjo kraujuoti dantenos- tai sakė, kad uždegimas, prirašė vaistų ir sakė, kad jam praėjus dantį teks rauti.
Ji pradėjo, kad į polikliniką neis, raut neduos- tai vėl pradėjus kraujuot, pritaikėm drąstiškus metodus: aš užrašiau ją pas savo odontologą. Bent jau žadėjo eiti pas gydytoją- tai ir tiek gerai, bet rauti sakė, pagalvos ar duos.  ax.gif Bet dar savaitė laiko , manau, kad viskas bus kaip priklauso. g.gif

Na man keista kaip suauge zmones bijo pas gydytojus eiti. Kaip mazi vaikai kartais ir dar baisiau blink.gif Gal saldainiu jai prizadek, tai tikrai nueis lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakaras,
bbrrr...pries siek tiek daugiau kaip metus KMU , Veido ir zandikauliu chirurgijos klinikoj iskale, isgreze, ispjove, isoperavo...(nezinau nei kaip dar pavadinti) retinuota protini danti...jis mane kankino bene kokius 5-6 m...antibus gerdavau is pradziu kas 6 men, po to kas 3, kas men ir galutinis kantrybes taskas-kai uzpraeita vasara kas 2-i sav...

dantis buvo jau kaip ir susiformaves, siek tiek islindes is dantenu, bet saknis doh.gif kaip zvejybinis kabliukas.... labai sunkiai prisiruosiau sitam reikalui, kaip operacijai, bet- viskas praejo sklandziai, su bendra nejautra- kaip ir nieko nejauciau...bet visas smagumas prasidejo po viskam... doh.gif anei tabletkos, anei injekcijos negavau...isleido namo (gyvenu kitam mieste) neisrase net elementaraus ketanovo , nekalbant apie antibus (chirurgu elgesio- neaiskinsiu viesai schmoll.gif ...galima nujausti)... ir ka? parvykus namo- tempe 40, zandas doh.gif nu ...nerealus....kita visa diena tempe 40-41... ketanovo pirkau ir geriau kas 1,5-2 val, trecia dien neistveriau -nuejau pas vietini chirurga- va tada ir prasidejo tikrosios "linksmybes"- sokinejimas kedej, krokodilo asaros, amoniakas ir pns... pasirodo..sepsis... sake tavo laimei, kad visas tas "turinys" ejo ne i tarpuplauti o i smegenis... 14 d. -diena dienoj eidavau drenuotis... nu prisiminimai doh.gif doh.gif doh.gif zinoma, dabar viskas OK, antibiotikai senai pamirsti, bet pooperacinis laikotarpis -ziaurus (pati kalta, kad neturejau simtu kisenei papildyt)...o musu kaimuke chirurgas uz galvos susieme suzinoje, kad po tokios chirurgines intervencijos- operaves gyd. nesiteike antibiotiku israsyt...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2009 02 25, 20:29)
Na man keista kaip suauge zmones bijo pas gydytojus eiti. Kaip mazi vaikai kartais ir dar baisiau  blink.gif  Gal saldainiu jai prizadek, tai tikrai nueis  lotuliukas.gif

Jai prieš pora metelių rezidentas rovė- tai kankino gal pusantros valandos. Tai va dabar susitariau su patyrusiu chirurgu, dabar jis pagrinde implanuoja, bet sutiko padėti. Nu žinot -krizė- tai visko imasi. Šiaip jis gerai rauna ir man rovęs yra- taip sakant išbandytas. bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(juperi @ 2009 02 25, 20:49)
labas vakaras,
bbrrr...pries siek tiek daugiau kaip metus KMU , Veido ir zandikauliu chirurgijos klinikoj iskale, isgreze, ispjove, isoperavo...(nezinau nei kaip dar pavadinti) retinuota protini danti...jis mane kankino bene kokius 5-6 m...antibus gerdavau is pradziu kas 6 men, po to kas 3, kas men ir galutinis kantrybes taskas-kai uzpraeita vasara kas 2-i sav...

dantis buvo jau kaip ir susiformaves, siek tiek islindes is dantenu, bet saknis  doh.gif  kaip zvejybinis kabliukas.... labai sunkiai prisiruosiau sitam reikalui, kaip operacijai, bet- viskas praejo sklandziai, su bendra nejautra- kaip ir nieko nejauciau...bet visas smagumas prasidejo po viskam... doh.gif anei tabletkos, anei injekcijos negavau...isleido namo (gyvenu kitam mieste) neisrase net elementaraus ketanovo , nekalbant apie antibus (chirurgu elgesio- neaiskinsiu viesai  schmoll.gif ...galima nujausti)... ir ka? parvykus namo- tempe 40, zandas  doh.gif  nu ...nerealus....kita visa diena tempe 40-41... ketanovo pirkau ir geriau kas 1,5-2 val, trecia dien neistveriau -nuejau pas vietini chirurga- va tada ir prasidejo tikrosios "linksmybes"- sokinejimas kedej, krokodilo asaros, amoniakas ir pns... pasirodo..sepsis... sake tavo laimei, kad visas tas "turinys" ejo ne i tarpuplauti o i smegenis... 14 d. -diena dienoj eidavau drenuotis... nu prisiminimai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  zinoma, dabar viskas OK, antibiotikai senai pamirsti, bet pooperacinis laikotarpis -ziaurus (pati kalta, kad neturejau simtu kisenei papildyt)...o musu kaimuke chirurgas uz galvos susieme suzinoje, kad po tokios chirurgines intervencijos- operaves gyd. nesiteike antibiotiku israsyt...
4u.gif

Mano bendrdarbei reikėjo nuo dantenų gumbelius pašalint (protezai pritrynė)- tai dabar Žalgirio g. guli su komplikacijom. Irgi pinigėlių neturi kyšiui. Dviese su sūnum iš vienos algos gyvena. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 25, 22:01)
Jai prieš pora metelių rezidentas rovė- tai kankino gal pusantros valandos. Tai va dabar susitariau su patyrusiu chirurgu, dabar jis pagrinde implanuoja, bet sutiko padėti. Nu žinot -krizė- tai visko imasi. Šiaip jis gerai rauna ir man rovęs yra- taip sakant išbandytas. bigsmile.gif

Papildyta:
Mano bendrdarbei reikėjo nuo dantenų gumbelius pašalint (protezai pritrynė)- tai dabar Žalgirio g. guli su komplikacijom. Irgi pinigėlių neturi kyšiui. Dviese su sūnum iš vienos algos gyvena.  blink.gif

bet ar tai normalu???? blink.gif tipo pasakai, kad neturi pinigeliu kysiui ir tau net elementariausiu vaistu neisraso ir paleidzia su temep... sako nueik po 3-ju dienu nedarbingumo pazymejima uzbaigti... doh.gif

as savo darbe taip zmoniu nereketuoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 26 vasario 2009 - 08:19