Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

sveikos, likimo draugės 4u.gif
noriu jūsų paklausti, man spalio pabaigoje žalgirio klinikoje išoperavo 3 protinius dantis su bendra narkozę. Jau viskas sugyjo, lyg ir viskas gerai, bet.... ar jums išoperuotų dantų vietoje liko skylės ( ta prasme įdubimai)? nes pas mane tai jos nemažos, ten sugeba net maisto kokie gabaliukai sulysti, tai vat dabar ir galvoju ar taip turi būti ar ne? g.gif
o dėl biuletenio tai savaitę aš gulėjau ligoninėje, ir dvi savaites gavau biuletenį gydytis namuose ir atvykti į polikliniką keisti setonus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 28, 11:26)
Kodėl jūs visur rašot "biuliotenis", a ?  blush2.gif

doh.gif hihihi.gif biuletenis blush2.gif teisingiau,nedarbingumo lapelis wink.gif
Papildyta:
QUOTE(jul-ija @ 2009 01 28, 11:43)
noriu jūsų paklausti, man spalio pabaigoje žalgirio klinikoje išoperavo 3 protinius dantis su bendra narkozę. Jau viskas sugyjo, lyg ir viskas gerai, bet.... ar jums išoperuotų dantų vietoje liko skylės ( ta prasme įdubimai)?

Pas mane nėra jokių įdubimų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2009 01 28, 11:43)
noriu jūsų paklausti, man spalio pabaigoje žalgirio klinikoje išoperavo 3 protinius dantis su bendra narkozę. Jau viskas sugyjo, lyg ir viskas gerai, bet.... ar jums išoperuotų dantų vietoje liko skylės ( ta prasme įdubimai)? nes pas mane tai jos nemažos, ten sugeba net  maisto kokie gabaliukai sulysti, tai vat dabar ir galvoju ar taip turi būti ar ne? g.gif
o dėl biuletenio tai savaitę aš gulėjau ligoninėje, ir dvi savaites gavau biuletenį gydytis namuose ir atvykti į polikliniką keisti setonus. 4u.gif

Pas mane irgi jokiu idubimu nera schmoll.gif Kai siulus isiminejo, tai prie 7 dancio buvo nedidele skylute, taciau gydytoja uzdejo vaistuku, kad kuo greiciau suaugtu ir nesusidarytu jokiu problemu. Gal reiketu pas gydytoja tau uzsukti, kad pasiziuretu ar viskas tvarkoje g.gif
Atsakyti
g.gif gal ir reiktų. Bet dabar lankausi privačiame gydytojo kabinete ir jis nieko nesakė apie tai, manau turėtų pastebėti, kad kažkas ne taip.
tai jums ten maistas neįstringa? g.gif man tai tenka krapštyt iš ten maisto likučius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2009 01 28, 14:11)
g.gif gal ir reiktų. Bet dabar lankausi privačiame gydytojo kabinete ir jis nieko nesakė apie tai, manau turėtų pastebėti, kad kažkas ne taip.
tai jums ten maistas neįstringa? g.gif man tai tenka krapštyt iš ten maisto likučius doh.gif

Na nebuvo man tokiu problemu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2009 01 28, 14:11)

tikrai ne,neįstringa g.gif man tai už breketų užstringa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2009 01 28, 10:43)

noriu jūsų paklausti, .... ar jums išoperuotų dantų vietoje liko skylės ( ta prasme įdubimai)? nes pas mane tai jos nemažos, ten sugeba net  maisto kokie gabaliukai sulysti, tai vat dabar ir galvoju ar taip turi būti ar ne? g.gif

man kai buvo ištraukę protinį dantuką, liko skylė ir lindo ten maisto likučiai doh.gif Traukė nuskausminę vietine nejautra, neoperavo...
Atsakyti
Sveikos mamytes, vasario 4 esu uzsirasiusi 4 protiniu dantuku operacijai KMUK, taciau labai bijau , kadandgi apatiniai du dantukai nera pilnai isdyge ir dar sugede o virsutiniu liko jau tik saknis.Ar labai baisi si operacija, ar sunkus gyjimo laikotarpis , kokios galimos komplikacijos?
(operuos su narkoze).
Dabar jau pradedu galvoti gal nereikejo ju visu vienu metu man salint sad.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 02 01, 19:01)
Sveikos mamytes, vasario 4 esu uzsirasiusi 4 protiniu dantuku operacijai KMUK, taciau labai bijau , kadandgi apatiniai du dantukai nera pilnai isdyge ir dar sugede o virsutiniu liko jau tik saknis.Ar labai baisi si operacija, ar sunkus gyjimo laikotarpis , kokios galimos komplikacijos?
(operuos su narkoze).

oi is kart 4 doh.gif man pries dvi savaites operacinis traukimas buvo, isrove viena (dar antras laukia) schmoll.gif schmoll.gif siuti neprireike. tai man savaite kosmaras buvo, be vaistu niekaip, isiziot normlaii nejo, valgyti skauda.. na zodziu menkas malonumas mega_shok.gif po traukimo labai temperatura sukilus buvo doh.gif na dabar jau normaliai. sake pr 8 savaites turi sugyti pilnai.
Atsakyti
(operuos su narkoze).

Na as savo nuomone jau aknsciau esu issakiusi apie KMUK gydytojus, kurie operuoja 4 dantis is karto. As po viena danti salinu. Viena protini issioperavau rugseji, o antra praeita pirmadieni. Na as niekad nesuprasiu kaip gydytojai gali 4 dantis iskart operuoti. Taip patogiau ne pacientui, bet paciam gydytojui. Vienu metu pasalinu visus dantis ir vsio, jam jau nebereikes daugiau su tuo pacientu "terliotis". O pacientui tai vargas. Man viena danti pasalino ir vos viena puse sugebu valgyti, tad leiskit paklausti, kai pasalins visus 4 kuo data valgysit? Na as jusu vietoje visu 4 tikrai neleisciau salinti. Bent tada 2 vienoje puseje. Ir narkozes tikrai as nenoreciau schmoll.gif Man uzteko ir saldymo.
Atsakyti
(operuos su narkoze).

Man operavo po vieną dantuką ir gydytojas nepatarė operuoti du vienu metu(aš pati siūliau 2 iš kart traukt) blink.gif Bet po operacijos supratau ''ką tai reiškia'' fear.gif O jums 4 doh.gif bet jie nepilnai išdygę,gal juos papraščiau ištraukti g.gif Mano atveju,buvo neišdygę,gulintys unsure.gif Pooperacinis laikotarpis wacko.gif
Atsakyti
mano ir apatiniai du dantukai yra nepilnai isdyge , gulintys ir jau sugede sad.gif , o virsuj nuluze ir reikia pasalinti saknis, bet nesirysiu keturiu dantu traukimui o labiausiai bijau narkozes, kadangi apziurejas gyditojas sake nieko nebus be jos, neiskesiu skausmo sad.gif
Atsakyti