Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(agnuzeb @ 2009 01 13, 17:41)
Apsviesk mus kur ir pas koki gydytoja buvai  mirksiukas.gif

Zalgirio klinikoj pas Spruogi. Siaip, tai man jis is esmes patiko, tik vat su tuo nutirpimu taip negerai gavos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anamera @ 2009 01 14, 13:25)
Zalgirio klinikoj pas Spruogi.  Siaip, tai man jis is esmes patiko, tik vat su tuo nutirpimu taip negerai gavos  doh.gif

Na gydytojas turejo pamatyti, kad nervu kanalas arti dancio. Man is karto pasake, kad 2 apatiniu neoperuos, nes per daug rizikinga. Tad ju ir nejudinam.
Atsakyti
sveikutes blink.gif ale tai prisidirbau as daba doh.gif operacija tai rugseji buvo,o daba kaip uzpulevo tai dvi savaites kankinaus su baisiausiu skausmu g.gif bet aciu Dievui jau 2 para be skausmo, tai gal praeis.
Zodziu kazkaip nevykusiai issivalau, matyt persmarkiai,poto dar pas dantiste nuejau tai ta kaip iskrapste tai geriu nereikia, su tokiais skausmais gryzau. g.gif Ale dabar jau lyg issigydau pati, skalavimo skysciu, spiritu ir ramuneliu arbata
Atsakyti
Man išoperavo protinius dantis privačioj klinikoj ''Danvitėj''(Klaipėdoje) Ir operavo po vieną dantį,aš dar norėjau ,kad iš kart abu trauktų ..cool.gif Bet kai gulėjau namuose po operacijos skausmuose,sutinusi-džiaugiausi kad tik vieną pašalino blink.gif Bet užtad, kai ėjau antro rauti fear.gif Dėkui gydytojui O.Norinkevičiui už pašalintus protinius,gražiai sugijo,jokių komplikacijų.. good.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2009 01 27, 09:39)
sveikutes  blink.gif ale tai prisidirbau as daba  doh.gif  operacija tai rugseji buvo,o daba kaip uzpulevo tai dvi savaites kankinaus su baisiausiu skausmu  g.gif  bet  aciu Dievui jau 2 para be skausmo, tai gal praeis.
Zodziu kazkaip nevykusiai issivalau, matyt persmarkiai,poto dar pas dantiste nuejau tai ta kaip iskrapste tai geriu nereikia, su tokiais skausmais gryzau.  g.gif  Ale dabar jau lyg issigydau pati, skalavimo skysciu, spiritu ir ramuneliu arbata

Gydykis 4u.gif Svarbiausia valykis, valykis ir dar karteli valykis geai dantukus mirksiukas.gif Jei gerai nepasieki paskutiniu dantu, pabandyk sepeteli pakeisti mirksiukas.gif As pati naudoju Sensodyne sepeteli, jo galvute mazesne ir lengviau pasiekti paskutinius dantis. Dar panaudok ir Eludril skysti mirksiukas.gif Jis padeda nuo visu uzdegimu.

Vakar ir as issioperavai antra dantuka. Atrodo lyg ir viskas gerai. Nesutinus, tikiuosi, kad dar kelios dienukes ir mesyte ju galesiu kramtyti mirksiukas.gif
Atsakyti
klausimuks - ar emet biuletenius po protiniu dantu operavimo (vieno danties)?
Atsakyti
tai jeigu duoda, imk. nes tikrai negera po to bus.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 01 27, 11:34)

As po protinio danties operacijos biuleteni emiau mirksiukas.gif O kuriam laikui duos priklauso nuo intervencijos ir gijimo mirksiukas.gif Mano kaip nesunkus gijimas buvo, tai biuletenis apie savaite laiko nepilnai truko.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 01 27, 11:34)

Jei tik gali būtinai imk biuliotenį.Man privačioj klinikoj nedavė verysad.gif tai darbe ''susitariau'' mirksiukas.gif nes tikrai nedarbingas būni.Valdiškoj poliklinikoj tikrai duoda.
Atsakyti
QUOTE(daivuteklp @ 2009 01 27, 17:33)
Jei tik gali būtinai imk biuliotenį.Man privačioj klinikoj nedavė verysad.gif  tai darbe ''susitariau'' mirksiukas.gif nes tikrai nedarbingas būni.Valdiškoj poliklinikoj tikrai duoda.

na man privati klinika irgi biuletenio nerase, bet israsa parase, kuriame buvo aprasyta kas buvo daryta ir gydytojos rekomendacijos. Tuomet su tuo israsu nudroziau pas savo vidaus gudytoja, o ji savo ruoztu man israse biuleteni.
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2009 01 27, 17:52)
na man privati klinika irgi biuletenio nerase, bet israsa parase, kuriame buvo aprasyta kas buvo daryta ir gydytojos rekomendacijos. Tuomet su tuo israsu nudroziau pas savo vidaus gudytoja, o ji savo ruoztu man israse biuleteni.

Man taip pat siūlė tik išrašą,bet aš net nepagalvojau,kad su tuo lapeliu,pas vidaus gydytoją galiu gauti biuliotenį doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuteklp @ 2009 01 28, 09:17)
Man taip pat siūlė tik išrašą,bet aš net nepagalvojau,kad su tuo lapeliu,pas vidaus gydytoją galiu gauti biuliotenį  doh.gif blush2.gif

Kodėl jūs visur rašot "biuliotenis", a ? blush2.gif
Atsakyti