Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(kaktusiuke2008 @ 2008 11 24, 16:08)
Paskaiciau jusu situacijas, tokios skausmingos pasirode verysad.gif
Man vadinamieji astuntukai pasalinti operaciniu budu. Jokiu baisiu problemu neturejau. Pasidariau panoramine nuotrauka ir pagal rekomendacijas kreipiaus i gyd. D.Razukeviciu Siaures pr.
Jis pats ivertino bukle  ir patare neoperuoti visu is karto, o tik viena puse is pradziu, o po to kita.
Be narkozes, tik vaistu suleido. Aisku, teko pagerti antibiotikus, liepe ateiti sveikai, pradzioj buvo siek tiek patine. Bet siaip tai viskas normaliai.
Pati savu kailiu patyriau, kad gerai operuoja ne tik KMUK, bet ir privacioje klinikoje. Kai padave savo vizitine tai net pasiziurejau, kad operavo medicinos mokslu daktaras burnos, veido ir zandikauliu chirurgas.  doh.gif
Kad ir kaip butu giriamos KMUK, bet privacia klinika as labiau pasitikiu (bent jau siuo atveju)  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif As irgi pritariu siai nuomonei vien del to, kad privaciame kabinete niekada nepatars operuoti visu 4 dantu is karto.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,
man pries pora dienu isoperavo protini danti, bet dar neatitirpo lupa g.gif ar buvo kam taip, kad ilgai uzsaldymas laikytusi? 4u.gif kazkaip pradejau pergyvent ar ko man nepazeid verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(anamera @ 2008 12 09, 08:51)
Sveikutes  4u.gif ,
man pries pora dienu isoperavo protini danti, bet dar neatitirpo lupa  g.gif  ar buvo kam taip, kad ilgai uzsaldymas laikytusi?  4u.gif kazkaip pradejau pergyvent ar ko man nepazeid verysad.gif

Nenoriu gasdinti, bet galejo buti nervas per arti ir galejo pasizeisti. Patarciau nueiti pas gydytoja pasikonsultuoti.
Atsakyti
Man dar prasikale tik pirmas protinukas:)Jau beveik visas isdygo ir tfiu tfiu tfiu be skausmo:)taciau turiu bedele- teks ji israuti, nes isdygo kreivai, ne dantu juostoje, tai gal nebutu labai tragiska padetis, bet mano dantys yra tiesinti breketais, todel, kad tas protinis dantis nesugadintu to triuso breketu,teks ji salinti:)Jauciu, jog laukia nemaloni procedura:)Jau po savaites keliausiu i Zalgirio klinika:)
Atsakyti
QUOTE(Aurora007 @ 2009 01 10, 21:01)
Man dar prasikale tik pirmas protinukas:)Jau beveik visas isdygo ir tfiu tfiu tfiu be skausmo:)taciau turiu bedele- teks ji israuti, nes isdygo kreivai, ne dantu juostoje, tai gal nebutu labai tragiska padetis, bet mano dantys yra tiesinti breketais, todel, kad tas protinis dantis nesugadintu to triuso breketu,teks ji salinti:)Jauciu, jog laukia nemaloni procedura:)Jau po savaites keliausiu i Zalgirio klinika:)

Na jei jau dantis yra isdyges, tai nieko baisaus mirksiukas.gif Tai tik paprastas rovimas mirksiukas.gif Viens du ir danties nebera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anamera @ 2008 12 09, 07:51)
Sveikutes  4u.gif ,
man pries pora dienu isoperavo protini danti, bet dar neatitirpo lupa  g.gif  ar buvo kam taip, kad ilgai uzsaldymas laikytusi?  4u.gif kazkaip pradejau pergyvent ar ko man nepazeid verysad.gif

Man šią savaitę darė panoraminę dantų nuotrauką.. tai vienoj pusėj protinių išvis nerasta.. doh.gif lotuliukas.gif O kitoje vienas mažulytis.. ir apačioje netoli nervo.. unsure.gif Tai sakė, kad jei kada prisireiktų jį rauti, tai būtų labai pavojinga dėl to nervo, nes jį pažeidus visam gyvenimui liktų pusę žabtų nutirpusių.. unsure.gif

Tai siūlau tau kuo greičiau (jei VIS DAR nepraėjo nutirpimas) varyt pas savo daktarėlį ir pasiaiškint kodėl čia taip yra.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 11, 22:21)
Man šią savaitę darė panoraminę dantų nuotrauką.. tai vienoj pusėj protinių išvis nerasta..  doh.gif  lotuliukas.gif O kitoje vienas mažulytis.. ir apačioje netoli nervo..  unsure.gif Tai sakė, kad jei kada prisireiktų jį rauti, tai būtų labai pavojinga dėl to nervo, nes jį pažeidus visam gyvenimui liktų pusę žabtų nutirpusių..  unsure.gif

Tai siūlau tau kuo greičiau (jei VIS DAR nepraėjo nutirpimas) varyt pas savo daktarėlį ir pasiaiškint kodėl čia taip yra..  unsure.gif

drinks_cheers.gif man irgi mano gydyto iskart pasake, kad tie dantys, kurie arti nervu kanalo, juos pavojinga judinti. Uztat 2 dantis paliko stebeti dar keletui met. Gal jie kaip nors atitols ir tuomet juos gales isoperuoti. O dabar siukstu su jais nieko nedare schmoll.gif
Atsakyti
O mano teta stomatologe tai pasakojo toki idomu nutikima, kad pas ja i darba atejo senuciuke 70metu ir pasiskunde skausmais. Nusiunte ja i poliklinika darytis rentgeno nuotrauka, ta pasidare ir pasirode, jog protiniai dantys kalasi:)
Atsakyti
QUOTE(anamera @ 2008 12 09, 07:51)
Sveikutes  4u.gif ,

Ar atitirpo tavo lūpa..? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 13, 16:29)
Ar atitirpo tavo lūpa..?  unsure.gif

po truputi atitibdineja, bet dar jauciu siek tiek doh.gif na, daktereliui pasakiau, tai jis man ten tokiu tableciu israse, o to sako, tai taip buna, mazdaug gali ir per puse metu praeit.. blink.gif o nervas tipo gyvas, nes jauciu, kai znaibo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(anamera @ 2009 01 13, 15:30)
po truputi atitibdineja, bet dar jauciu siek tiek  doh.gif na, daktereliui pasakiau, tai jis man ten tokiu tableciu israse, o to sako, tai taip buna, mazdaug gali ir per puse metu praeit..  blink.gif  o nervas tipo gyvas, nes jauciu, kai znaibo  cool.gif

O siaaaaube.. pusę metų.. jis gal kosmose.. blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anamera @ 2009 01 13, 16:30)
po truputi atitibdineja, bet dar jauciu siek tiek  doh.gif na, daktereliui pasakiau, tai jis man ten tokiu tableciu israse, o to sako, tai taip buna, mazdaug gali ir per puse metu praeit..  blink.gif  o nervas tipo gyvas, nes jauciu, kai znaibo  cool.gif

Apsviesk mus kur ir pas koki gydytoja buvai mirksiukas.gif
Atsakyti