Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(agnuzeb @ 2008 09 24, 22:10)

Kaip birbsiuk tau sekasi gydytis? Ar jau gyja dantenos?

sakyciau jau labai gerai.
valgau viska iskaitant ir kepta duona biggrin.gif
tik poto visada isskalauju tas skylutes. Pasidarau suraus silto vandenuko ir su svirkstuku be adatos isvirgsciu i tas skylutes smile.gif nes kitaip neisskalauja.
Jau ir siaip gerokai pamazeja tos skylutes thumbup.gif ir visai nebeskauda
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 10 08, 20:12)
Gal ne i ta pacia klinika skambinai  ax.gif  As lankiausi pas ja Kalvariju 121 ir pries kelias savaites pas ja siulus buvau truktis. Pabandyk siuo telefonu paskambinti 8 687 48 081  mirksiukas.gif

aciu labai
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 10 09, 09:00)
sakyciau jau labai gerai.
valgau viska iskaitant ir kepta duona  biggrin.gif
tik poto visada isskalauju tas skylutes. Pasidarau suraus silto vandenuko ir su svirkstuku be adatos isvirgsciu i tas skylutes  smile.gif  nes kitaip neisskalauja.
Jau ir siaip gerokai pamazeja tos skylutes  thumbup.gif  ir visai nebeskauda

Na dziugu, kad viskas puikiai gyja thumbup.gif Pas mane irgi viskas tvarkoje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(svetelis @ 2008 10 09, 09:49)
aciu labai

Nera uz ka 4u.gif Svarbu, kad ik padetu 4u.gif
Atsakyti
O mano mamai kaip su protiniais buvo. Jai 56 metai. Prieš keletą dienų suskaudo dantį. Nuvarė vakar į Žalgirio g., nes labai skaudėjo. Jie žiūri, kažko nesupranta 7 dantis visai sveikas anot jų. Padarė nuotrauką, o ten pasirodo protinis po dantenom yra ir jis nusprendė dygti. Tai teko rauti ir dar mokėti už tai, nes tipo protinio dygimo skausmai- tai ne extra atvejis. g.gif

Tai va kaip su tais protiniais būva. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 12 spalio 2008 - 18:41
QUOTE(Florestina @ 2008 10 12, 19:40)
O mano mamai kaip su protiniais buvo. Jai 56 metai. Prieš keletą dienų suskaudo dantį. Nuvarė vakar į Žalgirio g., nes labai skaudėjo. Jie žiūri, kažko nesupranta 7 dantis visai sveikas anot jų. Padarė nuotrauką, o ten pasirodo protinis po dantenom yra ir jis nusprendė dygti. Tai teko rauti ir dar mokėti už tai, nes tipo protinio dygimo skausmai- tai ne extra atvejis. g.gif

Na uz rovima visa laika moketi reikia lotuliukas.gif Na nebent klinikose kitaip g.gif

Sveteli ar pavyko su Kristina susisiekti?
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 10 12, 22:48)
Na uz rovima visa laika moketi reikia  lotuliukas.gif Na nebent klinikose kitaip   g.gif

Sveteli ar pavyko su Kristina susisiekti?

Tai ji ir važiavo į klinikas. Bet sako, kad ir poliklinikoje jau mokamas rovimas. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 12 spalio 2008 - 21:51
QUOTE(Florestina @ 2008 10 12, 19:40)
Tai teko rauti ir dar mokėti už tai, nes tipo protinio dygimo skausmai- tai ne extra atvejis. g.gif

Logiška, kad ne skubi pagalba ax.gif

Gali ir man taip būt, nes vienas kol kas net nežada dygti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 10 12, 22:51)

Gali ir man taip būt, nes vienas kol kas net nežada dygti unsure.gif

Pas mane irgi tas pats. ax.gif
Atsakyti
Man ryt turi šalinti 2 protinukus, o nuo vakar vakaro labai skauda net zandikauli, šiandien patino ir temperatūra 37,1, ar galės atlikti rovimą? gal kam taip buvo? labai pergyvenu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 10 20, 16:31)
Man ryt turi šalinti 2 protinukus, o nuo vakar vakaro labai skauda net zandikauli, šiandien patino ir temperatūra 37,1, ar galės atlikti rovimą? gal kam taip buvo? labai pergyvenu  doh.gif  verysad.gif

Ko gero galės, nes panašu, kad pas jus prasidėjo uždegimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 10 20, 16:31)
Man ryt turi šalinti 2 protinukus, o nuo vakar vakaro labai skauda net zandikauli, šiandien patino ir temperatūra 37,1, ar galės atlikti rovimą? gal kam taip buvo? labai pergyvenu  doh.gif  verysad.gif

Geriausia butu pasikonsultuoti su gydytoju mirksiukas.gif Man kita antradieni 2 danti turi operuoti ax.gif Tik va beda, kad gerkle perstet pradejo blink.gif Reikia kazkaip kuo greiciau basilas uzmusti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 10 20, 17:59)
Geriausia butu pasikonsultuoti su gydytoju  mirksiukas.gif  Man kita antradieni 2 danti turi operuoti  ax.gif  Tik va beda, kad gerkle perstet pradejo  blink.gif  Reikia kazkaip kuo greiciau basilas uzmusti  blink.gif

Na va šalino tik 1, kuris visas problemas sukėlė, jis dygti pradėjo į žando pusę doh.gif ir nieko ten baisaus, tik kraujas ilgokai nesustojo bėgti nuo aukšto kraujo spaudimo (čia nuo streso turbūt). Šiaip labiau bijojau, kai ketvirtą sveiką dantuką rovė blush2.gif o šįkart buvau gan rami, nusiteikus ilgai procedūrai, bet pas mane visi dantukai, kiek teko rauti, tai gan greitai pasiduoda smile.gif per puse val.buvo jau viskas baigta (čia įskaičiuojant vaistų suleidimą, suveikimą) thumbup.gif
Atsakyti