Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Na va jau išsirinkau kam patikėti savo protinukus smile.gif gal žinote po kiek maždaug laiko galima šalinti kitos pusės protinukus?
P.S. Ar galvos skausmas gali būti nuo dygstančių protinių dantų (anksčiau beveik niekad galvos neskaudėjo, o dabar jau savaitė kaip skauda) g.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 09 18, 09:04)
Aciu mergaites uz patarimus  4u.gif  man tai buvo israse Ospamoxo, bet del skalavimu tai nieko nesake. As pati savo nuoziura skalauju.
O ten su paprastu peroksidu galima valyt?????  g.gif  a jis nenuodingas? visvien kazkiek nuryji....

Taip su paprastu, tuo kur vaistinėje parduoda. Man buvo dantenų kišenėlė šalia protinuko supūliavus- tai gydytojas netgi plaudavo su peroksidu ir man liepdavo nukirpti aštrų adatos galą ir pačiai plauti. Jau du metai nuo to praėjo, kaip matai dar gyva esu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 09 19, 10:29)
Na va jau išsirinkau kam patikėti savo protinukus smile.gif gal žinote po kiek maždaug laiko galima šalinti kitos pusės protinukus?
P.S. Ar galvos skausmas gali būti nuo dygstančių protinių dantų (anksčiau beveik niekad galvos neskaudėjo, o dabar jau savaitė kaip skauda) g.gif

manau gali unsure.gif nes man irgi skaudedavo galva tongue.gif o kai isperavo praejo
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2008 09 19, 11:55)
Taip su paprastu, tuo kur vaistinėje parduoda. Man buvo dantenų kišenėlė šalia protinuko supūliavus- tai gydytojas netgi plaudavo su peroksidu ir man liepdavo nukirpti aštrų adatos galą ir pačiai plauti. Jau du metai nuo to praėjo, kaip matai dar gyva esu. bigsmile.gif

o geras, manau, kad isbandysiu ir as doh.gif noriu kuo greiciau pasveikt.
O to peroksido nereik atskiest?
taip pritraukt is buteliuko ir sustumt i tas skyles? ir paskui isspjaut?

Papildyta:
blink.gif isivaizduojat pas koki as locheli daktara siulus traukiaus doh.gif doh.gif
jis ten tiek mane ziurejo blink.gif maniau, kad zandus perples. Pasake, kad virsui man nesusiuta isvis g.gif o as nakar pradejau jaust nepatoguma doh.gif pasiziurejau per veidrodeli o ten doh.gif siulai doh.gif
tai kaip jis nemate tai as niekaip nesuprantu doh.gif doh.gif doh.gif nu kitaip nepavadinsi joo.... blink.gif tai kaip jis dantis gydo tai isvis baisu pagalvot doh.gif
gerai kad siandien pas ta chirurga uzsirasiau g.gif tikuosi bus normalus bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 09 19, 12:21)

Papildyta:
o geras, manau, kad isbandysiu ir as  doh.gif  noriu kuo greiciau pasveikt.
O to peroksido nereik atskiest?
taip pritraukt is buteliuko ir sustumt i tas skyles? ir paskui isspjaut?

Papildyta:

Skiesti nereikia. Geriausia per atstumą užpurkšti ant tų vietų. Tikrai padeda. Tik vandens pasiruoška, nes skonis bjaurus- tai po to geriausia vandeniu praskalauti burną. doh.gif
Atsakyti
blink.gif isivaizduojat pas koki as locheli daktara siulus traukiaus doh.gif doh.gif
jis ten tiek mane ziurejo blink.gif maniau, kad zandus perples. Pasake, kad virsui man nesusiuta isvis g.gif o as nakar pradejau jaust nepatoguma doh.gif pasiziurejau per veidrodeli o ten doh.gif siulai doh.gif
tai kaip jis nemate tai as niekaip nesuprantu doh.gif doh.gif doh.gif nu kitaip nepavadinsi joo.... blink.gif tai kaip jis dantis gydo tai isvis baisu pagalvot doh.gif
gerai kad siandien pas ta chirurga uzsirasiau g.gif tikuosi bus normalus bijau.gif
[/quote]

As siulus trauktis vaziuoju pas ta pacia kuri man ir operavo, kad nebutu jokiu nesusipratimu ax.gif Tuo paciu ji ir apziures kokia dabar situacija pas mane ax.gif O dabar kaip tie siulai mane nervina doh.gif Maisosi jie man ir vis prikandu galiuka siulo doh.gif
Atsakyti
4u.gif na vat penktadieni buvau pas chirurge tongue.gif visai faina tokia ir koks skirtumas kaip ji dirba ax.gif taip atsargiai ax.gif reiks dar treciadieni eit, kad isplautu, tai jau visai nebijau blink.gif o ji irgi liko nesupratus kodel manes tapati daktare nepriziuri
Papildyta:

[/quote]
As siulus trauktis vaziuoju pas ta pacia kuri man ir operavo, kad nebutu jokiu nesusipratimu ax.gif Tuo paciu ji ir apziures kokia dabar situacija pas mane ax.gif O dabar kaip tie siulai mane nervina doh.gif Maisosi jie man ir vis prikandu galiuka siulo doh.gif
[/quote]

g.gif ale net idomu kaip tau bus doh.gif bo man tai kai istrauke tai tokios skyles atsivere doh.gif viskas i jas lenda blink.gif ir as net neisivaizduoju kaip ten jos uzgis kai kiekviena karta po valgio turiu krapstyt doh.gif nes jos tokios gilios, kad net neissiskalauja
Atsakyti
[quote=birbusiukas,2008 09 22, 08:37]
4u.gif na vat penktadieni buvau pas chirurge tongue.gif visai faina tokia ir koks skirtumas kaip ji dirba ax.gif taip atsargiai ax.gif reiks dar treciadieni eit, kad isplautu, tai jau visai nebijau blink.gif o ji irgi liko nesupratus kodel manes tapati daktare nepriziuri
Papildyta:

[/quote]
[/quote]

g.gif ale net idomu kaip tau bus doh.gif bo man tai kai istrauke tai tokios skyles atsivere doh.gif viskas i jas lenda blink.gif ir as net neisivaizduoju kaip ten jos uzgis kai kiekviena karta po valgio turiu krapstyt doh.gif nes jos tokios gilios, kad net neissiskalauja
[/quote]

Oi kaip as uzjauciu tave 4u.gif Linkiu, kad kuo greiciau tau dantenos sugytu 4u.gif Va cia manau ir isryskeja privaciu kabinetu privalumas, kad jie iki galo rupinasi savo pacientu doctor.gif Na net man idomu kaip ten bus, kaip pas ja nuvaziuosiu siulus trauktis g.gif
Atsakyti
Na as snd irgi lankiausi pas stomotologe biggrin.gif Iseme man siulus ir viskas sake labai graziai sugije biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jokiu problemu nera biggrin.gif Tik prie dantuko liko maza skylute, kuri turi uzsitraukti ax.gif I ja idejo siek tiek vaistuku, kurie pagreitintu gijima ir liepe dar keleta dienu paskalauti skysciu biggrin.gif

Kaip birbsiuk tau sekasi gydytis? Ar jau gyja dantenos?
Atsakyti
Sveikos visos likimo draugės 4u.gif

Traukiuosi aš savo poliklinikoje tris protinius dantus. Jie visi beveik išdygę, tik nebegalėjau jau kentėti skausmo, na ir nuėjus pas daktarą paaiškėjo, kad jie visi sugedę verysad.gif Dabar ištraukė pirmą, liko dar du 4u.gif Labai labai bijau, nes likusiųjų šaknys labai išsišakoję ir bjaurios, kaip sakė daktaras unsure.gif Bet sakė ištrauks blush2.gif O norėjau Jūsų paklausti, kiek laiko negalima valgyti ta puse, kur ištrauktas dantukas? Nes viską pasakė, o šito dalyko ne. Valgyti leido po 2 val., bet tik nekarštą minkštą maistą, skalauti ramunėlėm prisakė kitą dieną. 4u.gif O aš dabar bijau ta puse valgyt 4u.gif (Traukė vakar 17.00). Kada galėsiu ta puse žiaumot? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cleo_25: 25 rugsėjo 2008 - 12:47
QUOTE(Cleo_25 @ 2008 09 25, 13:36)
Sveikos visos likimo draugės  4u.gif

Traukiuosi aš savo poliklinikoje tris protinius dantus. Jie visi beveik išdygę, tik nebegalėjau jau kentėti skausmo, nes nuėjus pas daktarą paaiškėjo, kad jie visi sugedę  verysad.gif Dabar ištraukė pirmą, liko dar du  4u.gif Labai labai bijau, nes likusiųjų šaknys labai išsišakoję ir bjaurios, kaip sakė daktaras  unsure.gif Bet sakė ištrauks  blush2.gif O norėjau Jūsų paklausti, kiek laiko negalima valgyti ta puse, kur ištrauktas dantukas? Nes viską pasakė, o šito dalyko ne. Valgyti leido po 2 val., bet tik nekarštą minkštą maistą, skalauti ramunėlėm prisakė kitą dieną.  4u.gif O aš dabar bijau ta puse valgyt  4u.gif (Traukė vakar 17.00). Kada galėsiu ta puse žiaumot?  blush2.gif

Aš kai galima valgyt- tai ir valgau ta puse.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 09 25, 13:40)
Aš kai galima valgyt- tai ir valgau ta puse.

Nu reiks bandyt 4u.gif Bijau, kad i ta skylute maisto nepatektu, nesupūliuotų ir t.t.t.t.t.t. blush2.gif Bet vistiek reikės bandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2008 09 25, 13:36)
Sveikos visos likimo draugės  4u.gif

Traukiuosi aš savo poliklinikoje tris protinius dantus. Jie visi beveik išdygę, tik nebegalėjau jau kentėti skausmo, na ir nuėjus pas daktarą paaiškėjo, kad jie visi sugedę  verysad.gif Dabar ištraukė pirmą, liko dar du  4u.gif Labai labai bijau, nes likusiųjų šaknys labai išsišakoję ir bjaurios, kaip sakė daktaras  unsure.gif Bet sakė ištrauks  blush2.gif O norėjau Jūsų paklausti, kiek laiko negalima valgyti ta puse, kur ištrauktas dantukas? Nes viską pasakė, o šito dalyko ne. Valgyti leido po 2 val., bet tik nekarštą minkštą maistą, skalauti ramunėlėm prisakė kitą dieną.  4u.gif O aš dabar bijau ta puse valgyt  4u.gif (Traukė vakar 17.00). Kada galėsiu ta puse žiaumot?  blush2.gif

Kol zaizdos nesugijo, tai as daugiau stengiuosi valgyti sveikaja puse, kad paskui komplikaciju kokiu nebutu mirksiukas.gif Nes po siulais gali visko prisirinkti, o tos vietos dantu sepeteliu gerai gi neisvalysi. Tad siek tiek pasagau sia vietele. Be to, dar i po siulu istraukimo gydytoja liepe bent pora dienu skalautis skysciu. As skalaujuosi su Eludriliu.
Atsakyti