Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

smile.gif ai tiesa gal pravers smile.gif
parasysiu ko man prireike ligoninej.

Siaudeliu- nes nelabai eina prasiziuot ir visas maistas skystas ir saltas turi but.

Negazuoto vandens - nes kitokio po operacijos negalima gert, nu veliau arbatele dar galima.

Popieriniu rangsluosciu- man prireike 3 rulonu, nes po operacijos reik tris valandas spjaudyt seles, kitaip jei prarysi tai vemsi toliau negu matai ir nuo to jokiu vaistu nera.

Vazelino- nes lupytes buna nutrintos nuo tu yrankiu ir labai dziusta.

Burnai skalauti skyscio- As pati nusipirkau pries operacija "Eludril" Euro vaistinej. Toks rozinis spiritukas, specialiai po operaciju tinkamas. Sekancia diena jau butina skalauti, kad kokio uzdegimo napasigautum. Pasake tik po operacijos doh.gif tai gerai,kad turjau.

wink.gif Jie aisku to nepasako. Tai geriau paciai savim pasirupint.
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 09 08, 13:15)
smile.gif  ai tiesa gal pravers  smile.gif
parasysiu ko man prireike ligoninej.

Siaudeliu- nes nelabai eina prasiziuot ir visas maistas skystas ir saltas turi but.

Negazuoto vandens - nes kitokio po operacijos negalima gert, nu veliau arbatele dar galima.

Popieriniu rangsluosciu- man prireike 3 rulonu, nes po operacijos reik tris valandas spjaudyt seles, kitaip jei prarysi tai vemsi toliau negu matai ir nuo to jokiu vaistu nera.

Vazelino- nes lupytes buna nutrintos nuo tu yrankiu ir labai dziusta.

Burnai skalauti skyscio- As pati nusipirkau pries operacija "Eludril" Euro vaistinej. Toks rozinis spiritukas, specialiai po operaciju tinkamas. Sekancia diena jau butina skalauti, kad kokio uzdegimo napasigautum. Pasake tik po operacijos  doh.gif  tai gerai,kad turjau.

wink.gif Jie aisku to nepasako. Tai geriau paciai savim pasirupint.

Aciukas visoms uz patarimus 4u.gif Butinai rytoj reikes apsiprekinti mirksiukas.gif
Snd skambinausi gydytojai paklausti kiek laiko mane ruosiasi kamuoti ir kiek visas malonumas kainuos unsure.gif Tai pasiziureje mano atveji pasake, kad 1,5 val. drasiai planuociausi, o kainuos 300 Lt unsure.gif Greiciau praeitu ir rami galva butu doh.gif O dabar suku isvien, skaudes, neskaudes unsure.gif

O beje, Birbsiukas, o del ko nuryjus seiles gali vemti baisiai? Cia nuo ko tokia reakcija gali buti? blink.gif Man gydytoja sito neuzsimine blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 09 08, 17:19)
O beje, Birbsiukas, o del ko nuryjus seiles gali vemti baisiai? Cia nuo ko tokia reakcija gali buti?  blink.gif  Man gydytoja sito neuzsimine  blink.gif

Man gydojas nieko nesakė, bet ryti seiles su kraujų, fui. Aš turėjau krūvą nosinaičių- tai irgi spjaudžiau ir kišau į maišelį. Po to nešdavau į tuliką ir iškratydavau į unitazą (nes kelis kart papuolė, kad po rovimo tekdavo tiesiai į naktinę pamainą varyti), kad neišgąsdinti valytojos su tais kraujais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 09 08, 17:44)
Man gydojas nieko nesakė, bet ryti seiles su kraujų, fui. Aš turėjau krūvą nosinaičių- tai irgi spjaudžiau ir kišau į maišelį. Po to nešdavau į tuliką ir iškratydavau į unitazą (nes kelis kart papuolė, kad po rovimo tekdavo tiesiai į naktinę pamainą varyti), kad neišgąsdinti valytojos su tais kraujais. doh.gif

As tai jau sefa ispejau, kad kokia savaite darbe nebusiu. ax.gif Treciadieni isoperuoja, o ketvirtadieni jau uzsirasiau pas savo vidaus daktare del biuletenio ax.gif

O kiek merginos jums si procedura truko? Ar labai ilgai? Florestina, kur tu dareisi? Klinikose ar privaciame kabinete?
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 09 08, 18:32)
As tai jau sefa ispejau, kad kokia savaite darbe nebusiu.  ax.gif  Treciadieni isoperuoja, o ketvirtadieni jau uzsirasiau pas savo vidaus daktare del biuletenio  ax.gif

O kiek merginos jums si procedura truko? Ar labai ilgai? Florestina, kur tu dareisi? Klinikose ar privaciame kabinete?

Aš privačiame. Man viską padarė labai greitai. Pas mane visi protiniai tik po 1 šaknį turi. Nes man tik rauti reikėjo.
Atsakyti
na mano vienas virsutinis buvo isdyges, kitas dygo i zandikaulio kaula, o apatiniai gulejo nervu kanale (del ju sake galiu menesi nejaust apatines lupos blink.gif bet viskas gerai-jauciu)
Tai man daktaryte iskart pasake kad butu persunki operacija siaip uzsaldant. Todel dave pilna narkoze. Tai pries ja negalima valgyt nei gert 8 valandas ir po jos 3 valandas. O prarytos kraujuotos seiles matyt del narkozes sukeltu pykinima. Siaip tai paklausk kokia tau nejautra duos. Visko reik klaust tai tada pasako lotuliukas.gif bet reik zinot ka klaust. Jei paklausi ka dar tureciau zinot tai nieko ir napasakys.
Tiesa as lingsminaus Kauno klinikose.
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 09 09, 10:27)
na mano vienas virsutinis buvo isdyges, kitas dygo i zandikaulio kaula, o apatiniai gulejo nervu kanale (del ju sake galiu menesi nejaust apatines lupos  blink.gif  bet viskas gerai-jauciu)
Tai man daktaryte iskart pasake kad butu persunki operacija siaip uzsaldant. Todel dave pilna narkoze. Tai pries ja negalima valgyt nei gert 8 valandas ir po jos 3 valandas. O prarytos kraujuotos seiles matyt del narkozes sukeltu pykinima. Siaip tai paklausk kokia tau nejautra duos. Visko reik klaust tai tada pasako  lotuliukas.gif  bet reik zinot ka klaust. Jei paklausi ka dar tureciau zinot tai nieko ir napasakys.
Tiesa as lingsminaus Kauno klinikose.

Na man paprasta uzsaldyma darys, tai viska girdesiu kaip mane linksmins lotuliukas.gif Ir kadangi man narkozes neduos, tai mano daktariuke liepe prisivalgyti, kad jau ta diena soti buciau lotuliukas.gif Siap ji man viska gan issamiai paaiskino
Atsakyti
Maniškis šiandien keliavo dviejų protinių raut. Vienas sudėtingas rovimas, kitas paprastas. Grįžo mažiau nei po valandos, visas baltas. Pasirodo po to nesudėtingojo rovimo vos sąmonės neprarado ir daktaras neberizikavo kito operuot doh.gif Tai dabar po mėnesio eis ir jau su anesteziologu prieš rovimą bendraus unsure.gif
Kas svarbiausiai, sakė, kad visai neskaudėjo, jokių kraujų ir panašių dalykų nematė, ale vis tiek vos neužsilenkė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukuotukaf: 09 rugsėjo 2008 - 14:45
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 09 09, 15:44)
Maniškis šiandien keliavo dviejų protinių raut. Vienas sudėtingas rovimas, kitas paprastas. Grįžo mažiau nei po valandos, visas baltas. Pasirodo po to nesudėtingojo rovimo vos sąmonės neprarado ir daktaras neberizikavo kito operuot doh.gif Tai dabar po mėnesio eis ir jau su anesteziologu prieš rovimą bendraus unsure.gif
Kas svarbiausiai, sakė, kad visai neskaudėjo, jokių kraujų ir panašių dalykų nematė, ale vis tiek vos neužsilenkė doh.gif

Visaip būna. Ką čia daugiau pridursi.

Viena mano pažįstama po rovimo reanimacijoj atsidūrė- alerginė reakcija į nuskausminančius. 4u.gif
Atsakyti
Na ir aš papasakosiu savo istoriją... Šiandien grįžau iš KMU klinikų...paguldė užvakar, vakar operavo... pas mane tris protinius reikėjo pašalinti...vienas buvo išdygęs, tai tik rovimas buvo, o kitus du reikėjo išoperuot, nes be šansų jiems išdykt...tai va...narkoze davė vietine...girdėjau tik...ir suvokiau ką sakė, ką šnekėjo...ale dzin šiaip viskas buvo... tai du dantukus greit labai ištraukė...o paskutini nežinau kiek mūčino ( iš viso pusantros valandos operacinėje prabuvau), kalė, nepadėjo, tada gręžė...nu žodžiu...jei be narkozės tai visai ne kas būtų...tai va... skausmo tai nejaučiu dar ir šiandien ( matyt pakyšukas vis tik padeda...anesteziologas gerai padirbėjo ir sesėlė gerų nuskausminamųjų nakčiai davė) žaizdos užsiūtos, žandai patine, lūpos žiauriai nubrozdintos... žodžiu prekinė išvaizda tai ne kokia lotuliukas.gif ...bet manau viskas į gera...
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 09 09, 15:44)

Tikriausiai MB pamirso kvepuoti lotuliukas.gif Labai susikoncentravo i procedura, nes taip buna mirksiukas.gif

As va snd irgi grizau po rovimo tongue.gif Ir galiu visus drasiai nuraminti, kad nera ten taip baisu biggrin.gif Nors mano irgi nebuvo pats lengviausias variantas, gydytoja procedurai buvo pasiskyrusi 1.5 val., bet po pusvalandzio jau viskas buvo sutvarkyta biggrin.gif Dantukas lengvai pasidave lauk clap.gif Man suleido tik nuskausminamuju vaistu, be jokios narkozes. Nieko neskaudejo, tik nemaloniausia kai ta dantuka rove, tai tas traskesio garsas ne itin malonus ausiai biggrin.gif biggrin.gif Prekines isvaizdos taip pat nesugadino, nei istinus, nei lupos nutrintos tongue.gif Tik vaistu veikimui praejus pasijaute nemalonus maudimas. Bet gydytoja israse nuo skausmo Nimesilio ir kol kas viskas gerai. Dar israse Ospamoxo ir liepe grieztai 5 dienas gerti mirksiukas.gif Taip pat po paros liepe pradeti skalauti skysciu, tik nepamenu kaip jis vadinasi g.gif Bet tas pats kaip i birbsiukas rekomendavo mirksiukas.gif

Rytoj dar parasysiu daugiau kokios buvo jos rekomendacijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 09 10, 22:06)
Tikriausiai MB pamirso kvepuoti  lotuliukas.gif  Labai susikoncentravo i procedura, nes taip buna  mirksiukas.gif

As va snd irgi grizau po rovimo  tongue.gif  Ir galiu visus drasiai nuraminti, kad nera ten taip baisu  biggrin.gif  Nors mano irgi nebuvo pats lengviausias variantas, gydytoja procedurai buvo pasiskyrusi 1.5 val., bet po pusvalandzio jau viskas buvo sutvarkyta  biggrin.gif Dantukas lengvai pasidave lauk clap.gif Man suleido tik nuskausminamuju vaistu, be jokios narkozes. Nieko neskaudejo, tik nemaloniausia kai ta dantuka rove, tai tas traskesio garsas ne itin malonus ausiai  biggrin.gif  biggrin.gif Prekines isvaizdos taip pat nesugadino, nei istinus, nei lupos nutrintos  tongue.gif  Tik vaistu veikimui praejus pasijaute nemalonus maudimas. Bet gydytoja israse nuo skausmo Nimesilio ir kol kas viskas gerai. Dar israse Ospamoxo ir liepe grieztai 5 dienas gerti  mirksiukas.gif Taip pat po paros liepe pradeti skalauti skysciu, tik nepamenu kaip jis vadinasi  g.gif  Bet tas pats kaip i birbsiukas rekomendavo  mirksiukas.gif

Rytoj dar parasysiu daugiau kokios buvo jos rekomendacijos. mirksiukas.gif

Tai tada šaunu thumbup.gif . Greičiau sveik. 4u.gif
Atsakyti