Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

doh.gif vaje kaip gerai kad padejot del tu "stafkiu"
buciau permazai davus lotuliukas.gif kazkaip man patare daktarui 100 duot o anesteziologui 50 doh.gif kaip ziauru su tais kysiais blink.gif as dar niekad nedavus blink.gif nu butinai pasigirsiu kaip seksis blush2.gif
Papildyta:
4u.gif mergaites as dar nuo jusu neatstoju 4u.gif
sakyciau dabar sedziu ir panikuoju doh.gif siandien dariaus tyrimus, ryt duoda atsakymus ir jei viskas gerai guldo verysad.gif bet as jauciu, kad tyrimai bus blogi doh.gif bo savaitgali buvom kaime doh.gif atrodo saugojaus, bet visvien kazkur pertrauke verysad.gif ir atsinaujino slapimtakiu uzdegimas cry.gif tikrai tyrimai parodys, nors jau as visai gerai jauciuos. blink.gif kazi del to gali atidet operacija ???????????? doh.gif jei dar menesi reiks eilej laukt tai jau nezinau verysad.gif jau dabar noreciau pati tuos dantis issiimt verysad.gif bo kartais per juos net galva isiskauda verysad.gif jau nekalbu apie kramtyma
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 09 01, 10:05)
4u.gif  mergaites as dar nuo jusu neatstoju  4u.gif
sakyciau dabar sedziu ir panikuoju  doh.gif  siandien dariaus tyrimus, ryt duoda atsakymus ir jei viskas gerai guldo  verysad.gif  bet as jauciu, kad tyrimai bus blogi  doh.gif  bo savaitgali buvom kaime  doh.gif  atrodo saugojaus, bet visvien kazkur pertrauke  verysad.gif  ir atsinaujino slapimtakiu uzdegimas  cry.gif  tikrai tyrimai parodys, nors jau as visai gerai jauciuos.  blink.gif  kazi del to gali atidet operacija ?  jei dar menesi reiks eilej laukt tai jau nezinau  verysad.gif jau dabar noreciau pati tuos dantis issiimt  verysad.gif  bo kartais per juos net galva isiskauda  verysad.gif  jau nekalbu apie kramtyma

Na nesijaudink labai, manau tik gydytojai gali tiksliai pasakyti ar geras kraujas, ar gali operuoti ar ne. Jeigu reikės, tai atidės operaciją, bet manau kad ras laiką greičiau nei po mėn. Kai kalbėsi su gyd. užsimink kad atsilyginsi, tai pamatysi kaip greičiau ir laiką randą ir viską suderina. Kaip pasakyt kad atsilyginsi delikačiau.... hm..... man atsimenu sakė, ateisi kitą kartą tada derinsim laiką, aš sakau paderinkit anksčiau, norėčiau kitą savaitę ir sakau, atsilyginsiu tik raskit laiką, tai tas žodis jiems matyt stebuklas, iškart vieta atsirado ir jau po poros dienų blush2.gif Gaila, kad tie gyd. tokie, kad neduosi - vietos negausi ar dar kažkas, bet jau tokie jie yra, taigi tenka duot, kai nori kažką greičiau ar geriau gaut ax.gif Sėkmės, parašyk kaip sekasi vis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2008 09 01, 18:10)
Na nesijaudink labai, manau tik gydytojai gali tiksliai pasakyti ar geras kraujas, ar gali operuoti ar ne. Jeigu reikės, tai atidės operaciją, bet manau kad ras laiką greičiau nei po mėn. Kai kalbėsi su gyd. užsimink kad atsilyginsi, tai pamatysi kaip greičiau ir laiką randą ir viską suderina. Kaip pasakyt kad atsilyginsi delikačiau.... hm..... man atsimenu sakė, ateisi kitą kartą tada derinsim laiką, aš sakau paderinkit anksčiau, norėčiau kitą savaitę ir sakau, atsilyginsiu tik raskit laiką, tai tas žodis jiems matyt stebuklas, iškart vieta atsirado ir jau po poros dienų  blush2.gif Gaila, kad tie gyd. tokie, kad neduosi - vietos negausi ar dar kažkas, bet jau tokie jie yra, taigi tenka duot, kai nori kažką greičiau  ar geriau gaut  ax.gif Sėkmės, parašyk kaip sekasi vis  wub.gif

Niu man net baisu skaityt apie kysiu emimus ph34r.gif Net ir pikta darosi, kai teisybes niekur nera ir visi tik ir laukia issizioje ir chalatu kisenes atvere mad.gif Na bet ka padarysi, mes patys juos taip pripratinom frusty.gif
Papildyta:
QUOTE(Linetė @ 2008 09 01, 08:48)
Agnuzeb, nebijok viskas bus gerai, man pernai aperavo KMUK, sudėtringas atvejis- gydytojui 200 lt, apestezeologui -50 Lt. Šiaip tai sudėtingesnius atvejus patariu tik klinikose darytis, viasi kitaip kai gauni lašelines su raminančiais, nieko neggirdi, tiek apglušintas būni, nei kvėpavimas rūpi, niekas. Pas privatininkus nuėjai, paguldė, vietiškiai užšaldė ir pjauna,skaldo. Patikėkit, esu turėjus skaldymą pas privatininką ir KMUK, tai aš tik už KMUK. Visai kitas reikalas, daug mažiau streso. Pas privatininką išrovė, išoperavo ir keliauk sau namo, o KMUK, paguldo, stebi, vaistų suleidžia  ax.gif

Linete, labai aciu uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pacios operacijos siaip nebijau, tik pooperacines busenos. Tikiuosi, kad labai neskaudes ir neteks kankintis rolleyes.gif Ir tikiuosi, kad uzdegimas nesigaus rolleyes.gif O pacia operacija kaip nors istversiu, suleis vaistu, su kvepavimu problemu niekad neturejau, tad gal viskas sklandziai praeis smile.gif MB iskart perspejau, kad neissigastu, kai atvaziuos manes pasiimti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 09 01, 18:18)
Niu man net baisu skaityt apie kysiu emimus  ph34r.gif Net ir pikta darosi, kai teisybes niekur nera ir visi tik ir laukia issizioje ir chalatu kisenes atvere  mad.gif Na bet ka padarysi, mes patys juos taip pripratinom  frusty.gif

Biskį ne į temą, bet apie kišenes. Mano mama neseniai gulėjo Lazdynuose. Tai va, sakė, kad kiekvieną penktadienį ligoninės direktorius visus skyrius vizituoja. Tai pas jį visos chalato kišenės užsiūtos; nu tipo kyšių neimu. lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai kaip sako mano bendradarbė, kas juos įpratino imti, jei ne mes patys. g.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuzeb @ 2008 09 01, 18:24)

Papildyta:
Linete, labai aciu uz palaikyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Pacios operacijos siaip nebijau, tik pooperacines busenos. Tikiuosi, kad labai neskaudes ir neteks kankintis  rolleyes.gif Ir tikiuosi, kad uzdegimas nesigaus  rolleyes.gif  O pacia operacija kaip nors istversiu, suleis vaistu, su kvepavimu problemu niekad neturejau, tad gal viskas sklandziai praeis  smile.gif  MB iskart perspejau, kad neissigastu, kai atvaziuos manes pasiimti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va ir mano odontologas sakė, kad pirma reikia pačiam susitvarkyti, o po to kitų istorijas skaityti. g.gif Nes ir aš kai prisiskaičiau- tai sunkiai viskas ėjosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Na va gryzau jau su rezultatais doh.gif pasirodo viskas gerai tongue.gif ir bereikalo vakar taip nervinaus.
O del guldymo tai visai jau as happy.gif buciau siandien nulekus, o pasirodo rytoj data paskirta doh.gif gerai, kad MB pasirodo girdi ka as sakau ax.gif nors kartais tuo suabejoju. blush2.gif Vargsas taip pergyvena del tos mano operacijos doh.gif tai net labau nei as doh.gif net kosmarus naktim sapnuoja.
O as tai taip apsidziaugiau, kad geri rezultatai thumbup.gif tai jau dabar taip dziauguos, kad nereikes atidet thumbup.gif ir visos baimes isgaravo doh.gif nes kai pagalvoju, jog dar butu reikeja laukt doh.gif
Atsakyti
Gal kas žino kokiose privačiose klinikose dirba iš kmu veido ir žandikaulio chirurgai? Anksčiau S.Bojarskas dirbo "Amadentoj", o dabar moteris chirurgė ten dirba, bet pas moterį bijau traukti (pas mane labai šaknys ilgos ir manau reikėtų jėgos didesnės, be to jis gulintis ir truputį išdygęs). Pagalvojau, kad geriau gal į privačią, mažiau laukti eilėje, o kaina ta pati beveik blink.gif
P.S.arba kokį labai gerą gydytoją rekomenduoti ir kainas parašyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stafisss: 02 rugsėjo 2008 - 11:42
QUOTE(stafisss @ 2008 09 02, 11:41)
Gal kas žino kokiose privačiose klinikose dirba iš kmu veido ir žandikaulio chirurgai? Anksčiau S.Bojarskas dirbo "Amadentoj", o dabar moteris chirurgė ten dirba, bet pas moterį  bijau traukti (pas mane labai šaknys ilgos ir manau reikėtų jėgos didesnės, be to jis gulintis ir truputį išdygęs). Pagalvojau, kad geriau gal į privačią, mažiau laukti eilėje, o kaina ta pati beveik blink.gif
P.S.arba kokį labai gerą gydytoją rekomenduoti ir kainas parašyti

Šv.Apolonijos klinikoj dirba Guzevičienė, o daugiau nežinau. Aš irgi galvoju apie privatų chirurgą g.gif
Atsakyti
Kiek žinau tai dauguma chirurgų iš KMUK dirba privačiai, tik kas ir kur dirba nežinau. Reiktų eit į tinklapius įvairių odontologijos klinikų ir ten ieškot tarp pavardžių, manau rasit ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif nava jau siandien paleido namuciu blush2.gif daba bandau banana valgyt lotuliukas.gif gramdau su sauksteliu kaip kudikis. O siaip tai viskas kolkas gerai. Turuputi skaudena, simpatiskai patinus. Tikrai galvojau, kad bus blogiau zymiai.
4u.gif daba tik reikia prisiziuret, kad kokiu komplikaciju nebutu
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 09 05, 11:43)
thumbup.gif  nava jau siandien paleido namuciu  blush2.gif  daba bandau banana valgyt  lotuliukas.gif  gramdau su sauksteliu kaip kudikis. O siaip tai viskas kolkas gerai. Turuputi skaudena, simpatiskai patinus. Tikrai galvojau, kad bus blogiau zymiai.
4u.gif  daba tik reikia prisiziuret, kad kokiu komplikaciju nebutu

Na saunuole, birbsiukas, atlaikei ne itin malonia procedura thumbup.gif Gero tau gijimo dabar 4u.gif O va man jau si treciadieni sitas malonumas laukia smile.gif Tik va praeita savaite keleta kartu taip netycia gerai krimstelejau sau i lupa ir dabar ant apatines lupos is vidines puses yra zaizdele unsure.gif Idomu tai neturetu kokios nors itakos operacijai g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 09 07, 22:03)
Na saunuole, birbsiukas, atlaikei ne itin malonia procedura  thumbup.gif Gero tau gijimo dabar  4u.gif  O va man jau si treciadieni sitas malonumas laukia  smile.gif  Tik va praeita savaite keleta kartu taip netycia gerai krimstelejau sau i lupa ir dabar ant apatines lupos is vidines puses yra zaizdele  unsure.gif  Idomu tai neturetu kokios nors itakos operacijai  g.gif  unsure.gif

jei turi alijosiaus pabandyk pasitept smile.gif skonis nekoks, bet labai gerai padeda. Man per dvi deinas lupos sugijo po operacijos. Nes buvo gerai nubruzintos ir is isores ir is vidaus.
O siaip tai kiek zinau dar padeda amm... biciu vaskas ar biciu duonele spiritu uzpilta doh.gif nepamenu, reik puskes paklaust.
Nu aisku geriau, kad uzsigydytum. Bet manau, cia nebaisiai didele beda. Juolabiau kad isikandai, o ne kokia liga, kaip buna koks stamatitas.
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 09 07, 21:03)
Na saunuole, birbsiukas, atlaikei ne itin malonia procedura  thumbup.gif Gero tau gijimo dabar  4u.gif  O va man jau si treciadieni sitas malonumas laukia  smile.gif  Tik va praeita savaite keleta kartu taip netycia gerai krimstelejau sau i lupa ir dabar ant apatines lupos is vidines puses yra zaizdele  unsure.gif  Idomu tai neturetu kokios nors itakos operacijai  g.gif  unsure.gif

Nusipirk skaliklį Dentosept. Ir paėmus ant pagliuko su vata patepk, prideginsi ir viskas bus Ok. Aš visada taip darau. 4u.gif
Atsakyti